Cum Poti Sa “Vezi” Toata Lumea Intr-un Singur An

 

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa vezi toate tarile din lumea asta? Ti-ai imaginat cum ar fi sa cunosti diverse popoare si cultura lor? Ce ai spune daca ti-as zice ca este posibil sa faci lucrul asta intr-un singur an?

Sunt sigur ca multi si-ar dori, dar considera ca este imposibil.

Dupa parerea mea, daca incerci sa gandesti putin "out of the box", videoclipul de mai jos demonstreaza ca lucrul asta este posibil pentru foarte multi dintre noi.

Ascultand-o pe Amy mi-a adus aminte de ce copil fiind eram pur si simplu indragostit de cartile lui Karl May: ma ajutau sa vad frumusetea si diversitatea planetei pe care traim. Nu mai zic de faptul ca prin intermediul personajelor sale Karl May trezea in mine dorinta de a fi mai bun, o dorinta pe care nu am pierdut-o niciodata.

Tocmai de aceea, atunci cand voi avea primul copil, ii voi darui cartile astea. Asta va fi primul meu cadou pentru el si probabil unul din cele mai importante lucruri pe care i le pot darui.

Ti-a placut ce ai citit?

In fiecare vineri seara trimit un email cu toate articolele de tipul asta pe care le-am scris in saptamana respectiva, asa ca daca nu ai timp sa verifici blogul (sau paginile de Facebook) in fiecare zi si nu esti deja abonat/a la vreunul din newsletterele mele, o poti face aici. Daca abnarea reuseste pagina se va reincarca automat. 🙂

privacy Nu vei primi niciodata spam

Cam atat pentru astazi! E duminica si nu vreau sa te retin prea mult, caci poate ai chef sa citesti o carte. 🙂

Cu drag,

Paul Melinte

 

Cum Poti Sa "Vezi" Toata Lumea Intr-un Singur An by

Discussion

  1. DAIANA
    • Paul Laurentiu Melinte

Sunt curios: ai ceva de spus? :)