Grup Mastermind pentru Antreprenori, Bloggeri, Coachi, Consultanti sau Marketeri

rsz_screenshot_2

Am participat de curand  la un grup mastermind cu o durata de 10 saptamani in care am vorbit despre "Cele 21 de legi supreme ale liderului" enuntate de catre John Maxwell in cartea cu acelasi nume.

Una dintre aceste legi se numeste "Legea sincronizarii" si este din punctul meu de vedere o lege foarte puternica in general, nu doar in leadership.

Aceasta lege explica de ce uneori nu reusesti in ceea ce ti-ai propus desi ai tras cu dintii si ai facut tot ce trebuia sa faci.

De asemenea explica de ce poti vedea oameni care au reusit in in diverse situatii desi nu erau foarte pregatiti. Sau invers, oamenii capabili care nu au resusit sa-si atinga potentialul maxim deoarece au intrat in afacerea potrivita la momentul nepotrivit.

Si iti pot da in acest sens un exemplu din viata mea. In 2010, in plin criza imobiliara, ghici cine si-a deschis agentie imobiliara? Eu bineinteles.

Desi nu pot sa ma plang foarte tare deoarece spre deosebire de activitatea precedenta si spre deosebire de multi dintre colegii mei agenti, eu o duceam destul de bine, ma intreb cum ar fi fost daca m-as fi apucat de imobiliare prin 2005 - 2006 cand mi-a trecut prima data lucrul asta prin cap.

Pentru cei care nu stiu, pana sa inceapa criza agentiile imobiliare apareau ca ciupercile dupa ploaie deoarece se castigau foarte multi bani intr-un timp scurt si cu investitii minime. Si eu am castigat, dar nu atat de mult.

Ce mi-a lipsit? Sincronizarea! Ideea am avut-o, stiam ca se castiga bani, dar am fost prea natarau sa actionez la timp.

 

E singura ocazia pe care am ratat-o? Nu, nu este! Dar zic eu ca acum m-am mai invatat minte deoarece mi-am creat un obicei ca in momentul in care imi vine o idee buna sa trec imediat la treaba. Imediat inseamna in maxim 5 minute daca este posibil.

Merg pe ideea ca decat sa am regrete ca nu am incercat si poate mi-am ratat una din marile sanse, mai bine sa sufar un mic esec. Mai ales atunci cand nu a prea multe de pierdut.

De ce scriu toate astea?

Pentru ca mai ai la dispozitie doar cateva zile ca sa profiti de ocazia despre care vreau sa-ti povestesc, apoi o sa dispara, asa ca vreau sa ma asigur ca iei decizia corecta si nu te lasi purtat de lene si si intrebari inutile.

 

Ideea este asa:

Daca esti interesat/a sa-ti promovezi o afacere in mediul online (indiferent de tipul afacerii), atunci trebui sa intri in acest grup mastermind.

 

Ce gasesti acolo:

1. O tona de informatii super super super valoroase. Mai mult de atat nu stiu cum sa le descriu.

2. Peste 1200 de membrii (multi dintre ei experti in diverse domenii de activitate) cu care poti sa te sfatuiesti, sa ceri sfaturi concrete legate de afacerea ta sau sa faci diverse parteneriate (de retinut ca o parte din acesti oameni fac milioane de $ din afacerile lor).

Uita-te doar la descrierea unei membre luata la intamplare de pe grup.

 

coaching de milioane

 

Vrei sa stii cum a reusit aceasta doamna sa gaseasca clienti care sa o plateasca cu 1 milion de $ desi abia acum isi construieste un site si nu o cunoaste foarte multa lume? Intra in grup si vei afla!

 

Later update: Mi-a placut atat de mult acest mastermin incat am construit si eu unul in limba romana. Detalii aici!

 

Cu drag,

Paul Melinte

Grup Mastermind pentru Antreprenori, Bloggeri, Coachi, Consultanti sau Marketeri by

Sunt curios: ai ceva de spus? :)