Declaratia Unui Geniu: “oamenii pot invata sa fie destepti…”

 

Sa fii destept este o chestiune ce tine de obiceiuri si nu de intelectul cu care te-a inzestrat natura. Cel putin asta spune pe la minutul 42 (plus cateva secunde) al acestui podcast Walter O’Brien, un geniu cu un IQ de 197.

"Cred ca oamenii pot invata sa fie destepti..."

Printre obiceiurile care care te pot face mai destept Walter O’Brien enumera:

  • abilitatea de a gandi critic;
  • "gandirea in afara cutiei";
  • sa fii eficient;
  • sa fii organizat;
  • sa prioritizezi bine

 

Walter O’Brien conduce o echipa de peste 2000 de genii si rezolva diverse probleme (practic orice problema) pentru miliardari, guvernul Statelor Unite si diverse companii din top Fortune 500, dar si pentru oameni mult mai simpli. Gasesti descrierea sa completa in podcastul mentionat mai sus si daca vrei sa afli mai multe, poti sa urmaresti serialul inspirat din viata sa, serial vizionat pana acum de zeci de milioane de oameni.

Ti-a placut ce ai citit?

In fiecare vineri seara trimit un email cu toate articolele de tipul asta pe care le-am scris in saptamana respectiva, asa ca daca nu ai timp sa verifici blogul (sau paginile de Facebook) in fiecare zi si nu esti deja abonat/a la vreunul din newsletterele mele, o poti face aici. Daca abnarea reuseste pagina se va reincarca automat. 🙂

privacy Nu vei primi niciodata spam

In ceea ce priveste obiceiurile, in viitorul apropriat o sa scriu cateva articole despre obiceiurile mentionate de Walter, caci obiceiurile si ritualurile sunt principala mea preocupare acum.

 

Cu drag,

Paul Melinte

P.S. Vezi si lista celor 23 de actiuni care te vor ajuta sa devii om mai inteligent.

Declaratia Unui Geniu: "oamenii pot invata sa fie destepti..." by

Sunt curios: ai ceva de spus? :)