Reuniune Billionaires Club Romania – 22 martie

romania2

Nu stiu tu ce simti, dar eu cand ma uit la harta asta imi aduc aminte de tot ce am invatat la scoala despre bogatiile acestei tari.

Imi aduc aminte de Delta Dunarii, de Carpati, de Marea Neagra, de Dunare, de mostenirea culturala, de terenul agricol, de oamenii inventivi, educati, primitori si gospodari.

 

Poate ca sunt naiv, dar eu cred si voi crede mereu ca in aceasta tara avem oportunitati fantastice.

 

 

Daca esti la fel de "naiv" ca mine, atunci te invit sambata 22 martie alaturi de noi la reuniunea Billionaires Club Romania!

 

 

Billionaires Club Romania este clubul de networking unde obiectivele "nerealiste" devin realitate.

 

  • Vrem ca fiecare membru al clubului sa castige  100.000 de euro in 2014.
  • Vrem sa facem din Romania o tara prospera din care cunoscutii nostrii ( copiii si fratii nostri, prietenii, mamele si surorile noastre ) sa nu mai fie nevoiti sa "fuga" sau sa ramana in tara si sa se multumesca ca supravietuiesc.
  • Vrem sa schimbam soarta omenirii si a planetei care ne gazduieste.


Daca vrei ce vrem si noi, daca esti ambitios, muncitor si dornic sa schimbi ceva, completeaza formularul  si vino sa ne cunoastem sambata 22 martie in Bucuresti.

Acest club s-a nascut din credinta ca oricine isi propune poate ajunge miliardar, daca este suficient de motivat si are acces la resursele potrivite.

In acest moment ne concentram toate eforturile pentru a satisface principale trei nevoi indicate de catre membrii clubului:

 

[row]
[column lg="4" md="12" sm="12" xs="12" ]

[icon type="glyphicon-ok"] Echipa

[/column]
[column lg="4" md="12" sm="12" xs="12" ]
[icon type="glyphicon-ok"] Finantare
[/column]
[column lg="4" md="12" sm="12" xs="12" ]

[icon type="glyphicon-ok"] Mentori

[/column]
[/row]

 

Inscrierea se face  aici!  

call-to-action

 

Deasemenea, am placerea sa te anunt ca la reuniunea din 22 martie vom avea un invitat special.

 

Invitat special!

 

Este vorba despre Onetiu Cristian - antreprenor, celebrity coach si speaker, fondator Life Care.

El ne va vorbi despre cum putem porni o afacere, despre echipa si despre finantare.

Cristian Onetiu s-a nascut in 1978 si a copilarit in orasul Resita, fiind inconjurat si sprijinit de oameni care, in ciuda vremurilor de atunci, l-au indrumat si l-au sustinut inca de mic sa aiba incredere in fortele lui de a-si indeplini orice vis.

Cristian a crescut convins ca are libertatea de a face orice isi propune si ca viitorul apartine oamenilor care cred in propriile vise. Inca din adolescenta arata o determinare extraordinara in a contribui, cu tot ce are mai bun, pentru bunastarea semenilor lui.

Interviu Cristian Onetiu impreuna cu Andy Szekely :

 

Urmeaza Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii de Vest Timisoara si decide sa intrerupa studiile pentru a se aventura in viata tumultoasa a afacerilor, in Timisoara si apoi in Bucuresti.

Incepe sa invete si sa descopere lumea creativa si atragatoare a marketingului, insa realizeaza pe parcurs ca misiunea lui este cu totul alta.
In 2005, impreuna cu fratele sau Danut, au pus bazele companiei Life Care, atunci cand toti cei din jur priveau sceptic o afacere cu produse BIO. Experienta lui din industria FMCG l-a facut sa aleaga un canal de distributie mai atragator si mai dinamic, Direct Sales sau Network Marketing. Astfel devine co-fondator al companiei Life Care, una dintre companiile de Direct Sales cu cele mai mari ritmuri de dezvoltare din Europa de Est, singura companie romaneasca din TOP 5 Companii de vanzari directe din Romania, cu peste 60.000 de Parteneri in Romania, Ungaria si Italia.


Cristian Onetiu este unul dintre cei mai tineri antreprenori milionari din Romania, un vizionar, atat din prisma rezultatelor spectaculoase obtinute in plina criza economica cat si prin prisma spiritului de leader autentic de care da dovada.

Este un eficace life coach pentru executivi de top si persoane publice, care sunt in cautarea unei reasezari personale si atingerea succesului in toate ariile vietii, fiind autorul programului de dezvoltare personala "MLA vs MBA - Master of Life Administration vs Master of Business Administration''.


Implicat intens in actiuni voluntare de educare a tinerilor pentru o viata implinitoare, dar si speaker in evenimente de business si life succes, Cristian Onetiu este si unul dintre cei mai profunzi scriitori. Prin cartea sa, "Pierdut EU", a carei lansare este asteptata cu sufletul la gura la finele acestui an, promite sa le ofere cititorilor sai un adevarat ghid practic de redescoperire personala.
O figura de impact in lumea business-ului si life coaching-ului, Cristian Onetiu este un nume de care veti mai auzi mult timp de acum inainte, datorita valorilor dupa care se si ghideaza: pasiune, respect, libertate si performanta.

Mai multe detalii despre el  gasiti aici: www.onetiu.com

 

 

Taxa de participare la reuniune este 100 de lei/persoana si iti asigura calitatea de membru Billionaires Club Romania, cu drepturi depline, pina la sfarsitul anului 2014.

Pentru cupluri taxa/reuniune este de 150 de lei in loc de 200 si de aceea te rog sa specifici in formular cine te insoteste.

Daca aduci in club doi membrii noi intri gratis.

Daca vii insotit doar de un membru nou, atunci platiti impreuna 150 de lei.

Plata se face cu cardul accesand linkurile de mai jos in functie de suma pe care trebuie sa o platiti:

100 de ron ==> http://mpy.ro/6987cbx

150 de ron ==> http://mpy.ro/6987vbx

Se poate plati si prin ordin de plata.

Detalii pentru oridn de plata:

Referinta comanda: Reuniune Billionaires Club Romania - 22 martie
Beneficiar: SC LEARN & GO SRL (Cod unic de înregistrare: 30803788)
Banca: MILLENNIUM BANK - Sucursala UNIREA
Cont IBAN: RO51 MILB 0000 0000 0351 6517

Reuniunea va avea loc intre orele 12 00 si 18 00 la NH Hotel ( bd. Mircea Voda nr. 21 ).

Coffee break-urile ( ceai, cafea, apa, patiserie )  sunt incluse in pret.

 

Intrebare este: vrei cu adevarat sa fii miliardar?

 

Daca raspunsul este pozitiv si esti un om de actiune, atunci te asteptam cu drag in Billionaires Club Romania!

call-to-action

 

Cu drag,

Paul Melinte

Reuniune Billionaires Club Romania - 22 martie by

Discussion

Sunt curios: ai ceva de spus? :)