Lasă vrăjeala - Paul Melinte

Tu ți-ai sabotat calea spre succes în fiecare zi fără ca măcar să-ți dai seama... 

Ce face diferența dintre succes și eșec... și cum Să fii în același timp atât visător, cât și un om de acțiune care face ce-și propune. 

Salut,


Numele meu este Paul Melinte și sunt co-fondator Tikaboo România.


În ultimii 5 ani, am construit (alături de colegii mei) cea mai mare comunitate de parenting din România, cu peste 100.000 de clienți și peste 3,5 milioane dolari în vânzări, până acum.


Motivul pentru care citești această scrisoare este pentru că vreau ca și tu să ai o copie a cărții mele ,,Lasă Vrăjeala".


Știu că uneori, visele pe care le avem în copilărie nu decurg așa cum ne-am imaginat noi, ceea ce ne demotivează...


Adevărul este că mulți oameni vorbesc despre ce vor să facă, despre ce idei au, despre cum vor contribui la bunăstarea a mii, chiar milioane de oameni însă ei NU CRED în abilitățile proprii și se autosabotează.


Fie că vrei să recunoști sau nu, modul de gândire îți influențează conștient și inconștient acțiunile.


Personal, cunosc foarte puțini oameni care sunt capabili să se disciplineze, să-și depășească limitele, fără să fie împinși de la spate să livreze mai mult.


De aceea am scris ,,Lasă Vrăjeala" , o carte în care am pus o colecție de factori care puși cap la cap să poată fi replicați de oricine vrea să se depășească pe sine.


Dacă ai visuri pe care vrei să le transformi în realitate, apasă pe butonul verde de mai jos, citește cartea, aplică ce am spus acolo, și-ți garantez că viața ta se va schimba așa.

+ 9 lei taxe poștale în aria de acoperire FAN courier

„Am pielea de gaina. De cand am inceput sa citesc cartea, parca te aud pe tine cand imi vorbesti.

Am pus o pe birou ca sa o citesc zi de zi.. si sa te vad aici ...sa imi fie rusine daca ma iau cu vrajeala

M-au luat transpiratile cand am deschis-o si am inceput sa citesc.

Bravo, felicitari pentru carte! Fac tot ce imi zici sa fac!”

Silviu Posteucă

Marketer

„Mă bucur tare mult de apariţia acestei cărţi. Este exact ceea ce căutam. M-am regasit in multe din cazurile descrise. Unul de mare importanţă ar fi lipsa disciplinei. Uşor de citit si un manual foarte bun pentru orice nivel. Paul porneşte de la noţiuni de baza pe care apoi le dezvolta treptat si vei primi din carte, pe langa o imagine de ansamblu si strategii concrete de pus in practică. Foloseşte-o cu incredere!

Jos pălăria, Paul! 

Andreea C. Andreea

Citește „Lasă Vrăjeala” dacă vrei să înveți următoarele:

CAPITOLUL 1: ELEMENTELE SCHIMBĂRII

Fiecare schimbare are la bază cel puțin unul din cele 4 elemente din acest capitol. Până nu reușești să preiei controlul deplin, nu te poți aștepta la prea multe schimbări.

CAPITOLUL 2: GESTIONAREA OBIECTIVELOR

Pentru a fi sigur că pornești cu dreptul, îți voi da 5 pași folosiți de mine și alți oameni de succes pe care i-am cunoscut, ca și tu să-ți stabilești și să-ți atingi obiectivele!

CAPITOLUL 3 : MUNCA SI ARTA CARE  CONTEAZĂ

Oamenii pierd foarte mult timp prețios! In acest capitol, vei învăța cum să alegi ce contează, ce pierzi dacă nu o faci și vei descoperi lucrurile pe care le iubești cu adevărat.

CAPITOLUL 4 : SOCIAL MEDIA SĂNĂTOS

Internetul este cel mai puternic instrument la ora actuală. Îl poți folosi pentru a-ți atinge visurile sau pentru a pierde vremea și a-ți irosi viața. Din păcate puțini oameni știu cum să-l folosească în avantajul lor.

CAPITOLUL 5 : ECOLOGIA RELAȚILOR

Cu fiecare persoană pe care o cunoaștem putem fi într-unul dintre cele 4 tipuri de relație. În acest capitol vei vedea cum te influențează fiecare în parte și mai ales cum poți crește calitatea lor și implicit a vieții tale!

CAPITOLUL 6 : EVOLUȚIE PRIN JOACĂ

Cu timpul visele noastre mărețe au fost înlocuite de ce te-a învățat societatea că e posibil! Vei învăța cum să îți găsești un partener pe joacă pe măsura ta și cum să îți stabilești tot timpul provocări peste care să treci.

CAPITOL 7 : FRICĂ VS CURAJ


Direcția vieții noastre e dată de calitatea deciziilor pe care le luăm! Odată ce vei învăța să-ți controlezi frica de a lua decizii și te vei antrena să le iei mai repede și mai bine, viața ta va începe să arate așa cum vrei tu!

CAPITOLUL 8 : ÎNVINGEREA AMÂNĂRII

Faptul că poți face orice în ziua de azi și că ai foarte multe oportunități, te pune pe gânduri. Vei învăța cum să scapi de paradoxul alegerilor și vei vedea cum totul devine din ce în ce mai simplu pentru tine.

CAPITOLUL 9 : VRĂJEALA ANTREPRENORULUI

A venit momentul să pui în practică tot ce ai învățat de-a lungul cărții în zona de business!  Vei afla cum se aplică toate aceste principii în antreprenoriat și vei putea să lași vrăjeala și să te apuci de treabă.

costă doar 50 de lei

+ 9 lei taxe poștale în aria de acoperire FAN courier

Lasă vrăjeala nu este o carte despre cum să devii milionar peste noapte, fără muncă, sau mai știu eu ce altă vrăjeală de genul ăsta.


Este o carte din care înveți cum să gândești ca să treci la treabă cu șanse cât mai mari de a realiza ceva.


De ce era nevoie de ea? Pentru că mulți oameni visează, dar puțini reușesc în ce-și propun.


În „Lasă Vrăjeala” îți spun povestea mea și cum am dus Tikaboo.ro, o companie care face antreprenoriat social (din postura de marketer și co-fondator), de la zero la peste 100.000 de clienti și la vânzări de 2 milioane €. 


Toate astea ABIA DUPĂ ce am început să las vrăjeala și să mă pun pe treabă.


Vrei să știi cum poți obține rezultate asemănătoare sau chiar mai bune? Citește cartea! ????


Bonus: vei afla cum să construiești un business din pasiunea ta chiar dacă acum nu ai un leu în buzunar, nu ai mentori de la care să înveți direct și nici o facultate bună  care să-ți fi dat un start.


Adică exact așa cum au stat lucrurile în cazul meu.
Aceștia sunt oamenii pe care cred că îi voi putea servi cel mai bine cu

această carte:

  •  Antreprenori si viitori antreprenori
  •  Freelanceri, profesioniști
  •  Designeri, web designeri
  •  Artiști, marketeri, copywriteri
  •  Blogeri, vlogeri, public speakeri
  •  Producători de filme , regizori, actori
  •  Coachi, traineri, profesori
  •  Oameni care au o abilitate și vor să-i învete contra cost și pe alții ce știu ei

De ce li se adresează această carte?


Deoarece nevoile lor le înțeleg cel mai bine, din rândul lor fac parte

si chiar am ajutat câțiva oameni din aceste categorii.

 PRIMUL PAS ESTE SĂ VISEZI, IAR AL DOILEA SĂ DAI VIAȚĂ VISULUI TĂU.

Nu mai pierde nicio secundĂ. LasĂ vrĂjeala si pune mâna pe visul tĂu!

costă doar 50 de lei

+ 9 lei taxe poștale în aria de acoperire FAN courier


testimoniale

"Am reusit să o termin în trei zile, efectiv nu am putut să o las din mână."

Am optat mereu să citesc autori straini, în original sau traduși, când venea vorba de materiale educaționale. Am fost foarte placut surprinsă de această carte.


Majoritatea cărților, în limba română, care se vor a fi introduceri în anumite domenii sunt stufoase si par mai degraba scrise pentru colegii de branșă, decât pentru cei care doresc să se autoinițieze într-un anumit domeniu.


Mă bucur că există și cărti în limba română care oferă informație valoroasă într-un mod accesibil.


Nu ajunge să deții doar cunoștințele. Pentru a-i putea învăța pe ceilalți trebuie să ști să te faci înțeles și de cei care nu au foarte multe cunoștințe în domeniu.


Pe lângă faptul că aceasta carte este o lectura foarte placută este și extrem de folositoare pentru cei care se gândesc dacă și cum să înceapă o afacere.


M-a bucurat faptul că am putut să o înțeleg în totalitate chiar dacă cunoștințele mele în domeniul marketingului, în momentul de față, sunt aproape zero.


M-au încântat deopotriva atât umorul autorului cât și stilul sau foarte familiar. Am avut senzația că discut cu un prieten care îmi explică pe înțelesul meu cam ce ar trebui să știu, ca antreprenor, la început de drum.


Cartea conține și trimiteri către alte materiale sau aplicații, folositoare în egală măsură pentru cei care doresc să își aprofundeze cunoștințele.


Sunt o mamică cu doi copii și destul de puțin timp liber, am reușit să citesc mai mult seara după ce adormeau copiii.


Am reusit să o termin în trei zile, efectiv nu am putut să o las din mână. O recomand cu caldură pentru că te ajută să lași vrăjeala și să te mobilizezi în direcția dorită. 

Ioana Groza

Mamica

„E prima carte în timpul lecturării căreia să și aplic ceea ce citesc."

Am început să citesc cartea ”Lasă vrăjeala” și nu mai puteam să o las din mână. Citind-o am realizat că îmi doream să o dăruiesc tuturor oamenilor pe care îi știu. Îmi doream ca fiecare să o citească. Regăseam câte o informație prețioasă și utilă mie sau cuiva cunoscut, în fiecare paragraf.


Am început să îmi notez într-o agendă idei, pasaje, dar mai ales planul meu de acțiune și să implementez chiar atunci ceea ce citeam. Cred că e prima carte în timpul lecturării căreia să și aplic ceea ce citesc.


Când am început să o citesc eram într-o stare emoțională nu tocmai roz, ca să nu zic chiar gri, dar simțeam cum fiecare pagină citită îmi dădea aripi. Simțeam cum crește dorința și voința în mine. Cum vreau să las vrăjeala de-adevăratelea și să mă apuc de prioritatea mea #1, de construirea visului meu.


Este o carte pentru toți oamenii care au avut vreodată gândul că ar putea să facă mai mult cu viața lor, indiferent că visează la antreprenoriat sau nu.


Cartea are o energie atât de faină, încât, efectiv, m-am simțit încărcată, motivată și inspirată citind-o! Îți mulțumesc, Paul! Sunt foarte recunoscătoare că ai lăsat vrăjeala și ai scris cartea asta!

Ina Lupu

Antreprenoare

Scrisă pe gustul meu, fără metafore și "înflorituri" , rațional și la obiect , cartea m-a „prins” de la primele pagini.

De câte ori ți-ai spus :”De mâine mă apuc de sport!”, „De luni mă las de fumat!”,”De mâine mă apuc de învățat!” , "Ce zice lumea dacă fac asta?","Nu am resursele necesare să fac asta. " etc ?


Ți-ai spus vreodată, însă „Lasă vrăjeala!”?


Ți-o spune acum, fără menajamente, Paul Melinte în „Lasă vrăjeala-de la autoamăgiri la visuri devenite realitate” și , ceea ce mi se pare cel mai important e că, nu doar îți spune, ci te și învață cum să o faci.


Scrisă pe gustul meu, fără metafore și "înflorituri" , rațional și la obiect , cartea m-a „prins” de la primele pagini.


Citind am avut senzația, foarte plăcută, că știu dintotdeauna lucrurile pe care le scrie Paul și că el este doar vocea menită să-mi confirme, din experienta sa proprie și din cea dobândită în urma unui proces susținut de autoeducare și dezvoltare, că pot învăța la orice vârstă, lucruri faine din domenii pe care le credeam disjuncte cu domeniul meu de activitate.


Multitudinea de informații : de la istorie la marketing, de la psihologie la biografii celebre, de la beletristică la artă etc , fac lectura nu doar plăcută, ci deosebit de utilă.

Simți din fiecare rând plăcerea autorului de a împărtăși cu ceilalți din experiența acumulată.


Mi-a făcut o reală plăcere să citesc că „banii pot fi un obiectiv secundar al plăcerii și dedicării cu care iți faci meseria”, „competitia este doar o vrăjeala care te ține pe loc sau te dă inapoi, te ține sărac, obosit , neîmplinit și nefericit”, „cărțile au fost norocul meu” etc.


Cu ce m-am „ales” citind cartea aceasta?

 

1. Plăcerea unei lecturi de calitate;

2. Informații din domenii diverse: marketing, antreprenoriat, psihologie, experiențe reale de viață;

3. Cu o listă lungă de cărți pe care vreau să le citesc;

4. Cu o multitudine de exerciții , utile în dezvoltarea personală;

5. Dorința de a afla mai multe despre domenii care n-am știut că m-ar pasiona: marketing, antreprenoriat etc;


Citind cartea am avut senzația, așa cum afirmă la un moment dat și autorul, că am consultat cei mai inteligenti oameni din lume în legătură cu problemele și dorințele mele, în mod gratuit și de câte ori am avut nevoie.

Florentina Paval

Pofesor de matematică

costă doar 50 de lei

+ 9 lei taxe poștale în aria de acoperire FAN courier

Cine sunt eu să te învăț pe tine  cum să-ți atingi visurile?

Cred că principalul meu avantaj este faptul că sunt un om cu picioarele pe pământ, dar care știe în continuare să viseze. 


Nu m-am născut și nici nu am crescut într-un mediu foarte elevat, nu am avut în jurul meu mentori de la care să învăț și nici nu am lucrat în organizații performante de unde aș fi avut ceva de învățat. 


De fapt viața mea a arătat exact invers. 


Dar asta nu m-am împiedicat să-mi depășesc condiția și să ajut zeci de mii (poate sute de mii de oameni), mai întâi prin intermediul blogului meu, după care prin intermediul Tikaboo, iar acum prin această carte. 


Punctul din care am plecat nu m-a împiedicat să devin antreprenopr, autor și unul din cei mai buni marketeri din România, cu rezultate mult peste media. 


Nu am dat bac-ul la sport, dar am reușit, totuși, să alerg un maraton de 42 de km, iar acum fac sport în mod regulat. Habar nu aveam cu se mănâncă un business, dar am construit unul care schimbă viața la sute de mii de oameni și îmi oferă viața la care am visat mereu. 


Am fost cel mai timid copil posibil, dar asta nu mă împiedică acum să vorbesc la audiențe de sute de oameni sau să stabilesc ușor relații cu oameni foarte faini.


Eram praf la gramatică, dar am scris o carte ce s-a vândut în peste 12000 de exemplare (și am mai învățat și ceva gramatică între timp). 


Sunt un om născut și crescut la țară, cu un liceu de pădurari, fără fițe, care a iubit întotdeauna cărțile, care s-a educat singur și continuă să o facă zilnic. 


Câștig bine și fac ce îmi place. 


Așa că dacă ai impresia că ai eșuat sau că nu ai realizat prea multe până acum, eu sunt omul tău.


Îți voi arăta cum să treci peste asta și să întorci lucrurile într-o direcție bună.


Cât de mult crezi în visul tău și cum ar arăta viața ta dacă ți-ai îndeplini visurile?


Imaginează-ți cum ar fi să să ai curajul să faci tot ce vrei!


Cum te-ai simți știind că orice vis ai avea, e realizabil. 


Ține doar de tine dacă alegi să lași deoparte frica, convingerile negative și „ce-o să zică lume”. 


Să te apuci de treabă! Să începi acum să lucrezi la visul tău! Acum e cel mai bun moment să începi orice!


Ai toate resursele de care ai nevoie deja în mintea ta și în plus de asta, ai internetul și ca profesor și ca piață de desfacere.


Tot ce trebuie să faci e să începi!


Nu trebuie să fi bun pentru a începe, dar trebuie să începi pentru a DEVENI bun!


Peste un an, îți vei dori să fi început azi!


Ești gata să lași vrăjeala?


Fă-o AZI, căci știi cum e cu „de mâine” sau „de luni”!


Citește „Lasă Vrăjeala” Și
Fă Din Visurile Tale Realitate

Vreau să te ajut să te decizi dacă vrei să lucrezi la visele tale!


De aceea, pe lângă Carte vei avea acces și la grupul de Facebook „Lasă Vrăjeala”!

O comunitate care la ora actuală are peste 5 550 de membrii!

De la antreprenori de succes, la freelanceri și oameni de carieră, până la elevi și tineri cu pasiuni și vise mărețe!


Oameni care au luat o decizie fermă: 

Indiferent de ce se întâmplă, nu se vor opri până nu-și vor vedea visele realizate!


Și pentru că sunt convins că la fel va fi și pentru tine:

100%

MONEY BACK

GUARANTEE

Ai garanție 100%!

Dacă „Lasă vrăjeala” nu e ceea ce cauți, îți dau toți banii înapoi fără discuții. Nu ai niciun risc!

Disclaimer: 

Nimic nu-ți garantează succesul! 

Totul depinde de tine! De cât de mult ești dispus să lucrezi la ceea ce visezi!

Dacă nu vei face nimic, nu vei obține nimic!