Vino la workshop și vei afla ce am învățat vânzând online, doar anul trecut, de +1,2 milioane de euro 

Black Friday taie prețul

83% REDUCERE

Ai un produs, un skill sau un serviciu și nu știi cum să-l vinzi?

Hai la Workshop-ul „Online - De la derută la profit”!

Învață cum poți să faci campanii de promovare profitabile, folosind modele și tehnici ce au generat anul trecut vânzări de +1,2 milioane de euro pentru mine și colegii mei. 

Noi, românii, nu știm să ne vindem!
De ce?


M-am săturat să tot aud că nu știm să ne vindem, așa că hai să facem ceva. Eu nu cred că nu știm să ne vindem, ci doar că suntem un pic confuzi.

Din acest motiv principalul scop al acestui workshop va fi să dea la o parte toată confuzie și să te ajute să pui accent pe ceea ce contează cu adevărat când vine vorba de promovarea unui produs sau serviciu online.

Te voi ajuta să economisești bani, timp și mult efort.

La sfârșitul workshop-ului vei avea un plan de acțiune clar pentru a crea o campanie de promovare online profitabilă.  


De ce eșuează sau se blochează majoritatea celor care încearcă să se promoveze online? 


Oamenii sunt derutați. Fie că vrem sau nu să recunoștem, acesta este adevărul.

Confuzia este inamicul nostru. Nu lipsa informațiilor.

E atât de multă informație și sunt atât de mulți experți, cursuri, cărți și oportunități de urmat, încât e foarte greu să ne facem un plan și să ne ținem de el. 

Mai mult de atât, tocmai pentru că-s foarte multe informații și capacitatea noastră de a ne da seama care-s bune și care nu este limitată, chiar și celor care reușesc să-și facă un plan le vine greu să se țină de el deoarece nu au încredere suficientă că funcționează.

Iar atunci când lucrurile nu merg bine din prima, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, ajungem să alergăm dintr-o parte în alta, și de la un expert la altul, speriați și supărați că lucrurile nu merg deși noi chiar ne-am dat silința.

Am trecut prin această confuzie. Am văzut nenumărați oameni blocați în acest punct. Nu am timpul fizic necesar să-i ajut în persoană pe toți cei care îmi cer ajutorul.

Acesta este motivul pentru care am decis să fac workshop-ul „Online - De la derută la profit”  în care să te ajut să-ți clarifici:

4 Pași Prin Care Te Voi Trece

1.

Îți vei stabili un obiectiv clar 

2.

Vei afla de ce resurse ai nevoie ca să ajungi acolo și care sunt piedicile peste care va trebui să treci

3.

Vei învăța să-ți faci un plan de acțiune chiar dacă nu ai toate informațiile necesare

4.

Vei începe să-ți pui în aplicare planul cu șanse maxime de succes

Iulia Barbu
Iulia Barbu
După ce am început să lucrez cu Paul am trecut de la 3500 euro la 10.500 de euro profit pe lună

Iată ce vei învăța din acest workshop:

 • Cum testezi o idee de produs/serviciu că să nu pierzi timp și bani sau să muncești degeaba pentru a promova un serviciu pe care nimeni nu îl vrea. 
 • Cum descoperi nevoile importante pe care clienții tăi țintă le au.
 • Vei învăța psihologia din spatele prețurilor și cum să te asiguri că prețul produsului tău nu este prea mare sau prea mic.
 • Cum pornești un brand online și cum îl crești chiar dacă habar nu ai ce faci la început.
 • Cum am început Tikaboo cu un buget de marketing de 50 de lei pe zi și cum am ajuns să la încasări de peste 2,2 milioane euro și mai mult de 100.000 de clienți în mai puțin de 4 ani. Proces ce poate fi acum făcut mult mai rapid.
 • Cum să începi atunci când nu prea ai nimic sau resursele îți sunt limitate și cum să crești sănătos atunci când banii nu mai sunt o problemă.
 • Cum îți construiești sau îți îmbunătățești produsul/serviciul cu mintea unui marketer astfel încât să se vândă aproape singur și să spulbere sau să facă irelevantă concurența.
 • De ce nu merge atunci când nu merge și ce poți face ca să repari. De ce majoritatea companiilor dau faliment sau o duc foarte rău, și cum să eviți greșelile lor. Cum transformi o companie neprofitabilă sau puțin profitabilă într-una de succes.
 • Ce trebuie să înveți tu sau echipa ta ca să faceți cu succes business și marketing online și care sunt oamenii cheie într-un business online sau cu promovare online.

Va fi un workshop în care vei primi o tonă de sfaturi practice și te voi pune la treabă astfel încât să pleci de acolo știind ce ai de făcut în continuare.

Fără vrăjeala, slide-uri pompoase menite doar să dea bine prin poze și teorie scorțoasă care să mă facă pe mine să par expert, dar din care tu să nu rămâi cu nimic.

Alex giurgea

Antreprenor

Are un carcater remarcabil și o minte de copywritter strălucită
Georgiana ungureanu

Antreprenor

Am reușit să îmi pun claritate în obiective și să învăț ceea ce înseamnă de fapt marketingul

Cui se adresează Workshop-ul

Online - de la derută la profit”  

Antreprenori la început de drum care vor să afle cum se gândește și se execută o afacere online sau cu promovare online în 2019.

Antreprenori, manageri și marketeri care încă nu au folosit marketingul online în compania lor, dar înțeleg că este important.

Studenți, angajați, artiști sau frelanceri care au un produs, serviciu sau skill, și vor să învețe să se promoveze online

Despre Paul Melinte

Paul este co-fondator și director de marketing la Tikaboo, una din cele mai mari comunități online din România, cu vânzări de peste 1,8 milioane de euro și aproximativ 100.000 de clienți.

De asemenea este autorul cărții „Lasă Vrăjeala”, o carte ce s-a vândut în peste 14.000 de exemplare.

Ca marketer a ajutat mai multe companii să crească și să profite de puterea marketingului online, a testat sute de campanii cu un buget total de 700.000 de euro, din care a învățat enorm. Iar ca blogger a fost citit de-a lungul timpului de peste 650.000 de români.

Dar cel mai important lucru de spus despre Paul este că are o convingere puternică că omul care învață zi de zi, și nu acceptă să se plafoneze, poate să mute munții din loc, motiv pentru care de-a lungul anilor a parcurs sute de cărți și cursuri de marketing, dezvoltare personală, business, psihologie și economie comportamentală, asta făcând din el unul din cei mai pricepuți marketeri de pe piață.

Bogdan Tomoioagă

ANTREPRENOR

ȘTIE CE FACE ȘI ÎI PASĂ FPARTE MULT DE REZULTATELE PE CARE LE OBȚII
Traian TITIRIȘCĂ

ANTREPRENOR

Paul are o experiență vastă și a venit tot timpul cu exemple relevante

Știi ce au în comun cei mai prosperi antreprenori din lume?

Gândește-te pentru o secundă la cei mai prosperi antreprenori din lume... 

Ce crezi că au cu toții în comun?

Evident, pot fi multe lucruri, dar eu mă voi opri la unul esențial:

CAPACITATEA DE A EVITA GREȘELI COSTISITOARE ȘI DE A ÎNVĂȚA DIN EXPERIENȚA ALTORA E UNUL DIN LUCRURILE CARE LEAGĂ TOȚI ANTREPRNORII DE SUCCES


Cum poți învăța din experiența altora?

Sunt multe metode: cărți, cursuri, seminarii, workshp-uri, consultanță/mentorat. 

Și lista poate continua, dar hai să vorbim un pic despre workshop-uri.


Avantajul unui workshop, precum acesta, este că nu e la fel de scump ca o ședință 1 la 1, dar vine cu o bună parte din beneficiile ei. 

Eu unul nu mai ofer servicii 1 la 1 și nici în cercuri restrânse, dar dacă aș face-o aș cere minim 500 de euro pe ședință, atât cât face (profit) într-o zi decentă unul din business-urile proaspăt lansate de mine.

Așa că 49 de lei mi se pare un preț mai mult decât decent.

De ce? Deoarece de-a lungul anilor am cheltuit peste 700.000 de euro doar pe Facebook.

Câte greșeli crezi că am făcut de acești bani și câte crezi că am învățat din asta? :) 

Răspunsul cred că este evident, așa că întrebarea este: vrei să repeți aceleași greșeli și să-ți înveți lecțiile singur sau să dai 49 de lei pe un workshop? 

Ce te va costa mai mult?

???? Workshop Online

Investiția ta în acest workshop...


300 49 lei
 • Acces la înregistrae
 • Suport de curs
100%

Banii Înapoi Garantat 

100% Garantăm Satisfacția

Dacă din orice motiv acest workshop nu îți satisface așteptările, ne spui și îți returnăm toți banii.

Nu mai aștepta, căci e posibil să-ți pierzi locul!

Vezi ce zic și alții despre Paul

Ioana MANCIU

Copywriter

Nu mai bâjbâi și câștigi mult timp...

Paul mi-a adus claritatea de care aveam nevoie ca sa-mi lansez proiectul in mediul online, fara frica. Am invatat care sunt cele 3 motive pentru care un serviciu nu vinde, si acum stiu concret cum sa depasesc eventualele blocaje si sa testez piata inainte de lansare cu riscuri minime. Am primit o structura de pasi pe care i-am implementat cu sfintenie, mai ales sfaturile referitoare la construirea unei pagini de vanzare. In capul meu era haos, iar acum e ordine. E foarte valoros ca cineva din exterior, sa vina si sa-ti puncteze exact locurile unde ai nevoie de imbunatatiri. Nu mai bajbai si castigi mult timp ca sa implementezi exact ce trebuie.

CRISTIAN CIUBEREA

Antreprenor

Cea mai nerezonabilă persoană...

Paul e cea mai nerezonabilă persoană pe care o cunosc. Nu doar visează, ci și muncește pe măsură, iar rezultatele vorbesc de la sine.


Când am început proiectul Tikaboo și vorbea de cum vom vinde de peste 1 milion de lei pe an, credeam că glumește. Acum știu că glumea pt ca cifra s-a transformat din lei in euro și e doar începutul.


E de ajuns o singură discuție cu el să te inspire să-ți miști fundul. Pentru că de asta avem nevoie de cele mai multe ori, de o supradoză de inspirație.

DAN-CRISTIAN LAMBESCU

Scenarist

Cu Paul pe post de GPS am un produs vândut

Am avut o idee. Și mi-am imaginat produsul finit. Tot traseul dintre ele îmi era complet străin. Apoi l-am cunoscut pe Paul. Nu doar că e familiarizat cu drumul, dar m-a făcut să-l și înțeleg. Cu Paul pe post de GPS, astăzi am un produs vândut. Acel produs, de la acea idee.

Întrebări frecvente

Ce trebuie să am sau să știu ca acest workshop să fie pentru mine? Trebuie să am deja un business? Sau e mai bine să nu am nimic și să încep de la zero?

De unde știu că ce mă vei învăța este relevant pentru nișa mea?

Mă ajută acest workshop dacă eu nu am deloc experiență în marketing online?

Cărui tip de business se adresează?

Cu ce rămân la finalul workshop-ului?

Nu sunt o persoană tehnică... pot folosi/înțelege ce îmi predai?