PICASS0 COPYWRITING ED.26

15 AUGUST - 25 SEPTEMBRIE

Pentru antreprenorii care vor să vândă mai mult sau mai scump!

Învață copywriting și dublează-ți vânzările sau profitul în doar 6 săptămâni!

Înveți să scrii reclame, emailuri, descrieri de produse, pagini web sau articole care vând garantat produsele sau serviciile tale.*

*Un curs susținut de instructori cu vânzări de +4 mil. de euro și care a ajuns la mai mult de 1700 de participanți

Curs complet de copywriting împărțit pe felii ușor de înțeles (timp de studiu și execuție aprox. 1h/zi).

În 6 săptămâni înveți o abilitate care-ți va permite să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani.

Încă din prima zi de curs scrii texte persuasive care au puterea de a produce vânzări profitabile.

Desfășurare online - 15 August - 25 Septembrie | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital

Perioada în care primești feedback personalizat de la mentori este de 6 săptămâni, dar ai acces la acest curs pe viață, cu toate actualizările lui, și îl poți parcurge oricând în ritmul tău.

Toate lecțiile (inclusiv webinariile live) sunt urcate pe o platforma online, deci nu trebuie să-ți adaptezi programul pentru a participa la curs.

Înscrie-te în curs până pe 15 August și vei primi aceste bonusuri EXCLUSIVE!

Un material complex care te va ajuta să economisești timp atunci când scrii reclame și să înțelegi ce funcționează și ce nu atunci când scrii propriile reclame

Orice copywriter scrie inevitabil și mailuri, cu ajutorul acestui material vei înțelege concret cum ar trebui să sune un mail, fie el de content sau de vânzare și cum să-ți adaptezi ton of voice-ul în funcție de obiectivul mailului.

Un ghid de 24 de pagini care îți explică concret ce înseamnă audiențele, ce tipuri de reclame există, cum să le setezi în Business Manager (platforma din care faci FB Ads), dar și noțiuni mai complexe precum obiective, setarea bugetelor și licitația reclamelor.

Un banner bun spune cât 1000 de cuvinte, cu aceste șabloane vei înțelege la ce model de bannere reacționează oamenii și cum să gândești textele de vânzare pentru a creea un perfect match și pentru a avea reclame care convertesc mai bine.

Iar pe lângă toate acestea, vei mai câștiga un SUPER BONUS: acces în prima ediție "LTV Maximizer: Blue Cow Strategy"

  • Cum ar fi dacă ai putea să faci 10.000 de euro cu doar 2 – 3 clienți sau chiar cu unul singur?
  • Cum ar fi dacă ți-ai putea ajuta clienții să-și dubleze sau să-și tripleze venitul, fără să alerge după noi clienți?

LTV Maximizer este un training în valoare de 1000 de euro în care o să-ți arăt cum poți face 10.000 de euro în timp record, fără stres și fără grija gestionării mai multor clienți.

Primești feedback personalizat de la un mentor

Astfel încât să fii sigur că te afli tot timpul pe drumul cel bun în procesul de învățare.

Peste 90% din antreprenori nu reușesc să facă profit semnificativ pentru că au un copywriting slab

Online-ul a explodat, însă majoritatea antreprenorilor nu știu cum să folosească internetul la putere maximă pentru a vinde în mod eficient, predictibil și profitabil.

Pe internet lucrurile sunt simple: atenție + persuasiune.

Primul pas este să înveți să scrii persuasiv, adică să înveți copywriting.

Dacă nu știi ce să scrii, când și cum, clienții te vor ignora, așa că degeaba încerci să le atragi atenția.

Afacerile care nu înțeleg importanța copywritingului ajung de multe ori la faliment, mai ales în această perioadă în care piața online se aglomerează.

În același timp sunt în piață antreprenori ale căror afaceri cresc într-un an cât altele în zece deoarece s-au prins cât de ușor este de scalat o afacere când știi să scrii persuasiv.

Oamenii ăștia nu duc lipsă de clienți și nu se întreabă dacă și de unde or să vină vânzările mâine.

În cursul „Picasso Copywriting” înveți de la Paul Melinte, co-fondatorul Tikaboo România, tehnici avansate de marketing și copywriting pe care le poți aplica imediat pentru a-ți crește afacerea.

Dar asta nu e tot…

Vei putea să îți recuperezi investiția în curs imediat după cele 6 săptămâni!

Cu o săptămână înainte de sfârșitul cursului vei avea posibilitatea de a participa la un concurs și vei scrie o reclamă pe Facebook care va promova exact cursul acesta.

Cursantul care a scris cea mai bună reclamă va primi la alegere un pachet 4 ore de consultanță cu mine pe care în mod normal îl vând cu 1000 de euro sau un internship plătit timp de o lună.

Dau acest pachet de consultanță pentru că marketingul din ziua de azi devine din ce în ce mai complicat…

Iar lista de lucruri ce trebuie făcute este fără sfârșit, așa că e normal să-ți scape anumite lucruri sau chiar să nu știi că ar trebui făcute. De aceea este bine să ai un expert aproape.

Așa că, dacă te vei ține de treabă pe tot parcursul cursului, vei avea posibilitatea de a îți dubla vânzările într-un timp mult mai scurt, adăugând în strategia ta de marketing elementele care îți lipsesc în momentul de față.

Practic îți vei recăpăta banii investiți în curs și vei avea și un avantaj competitiv în fața celorlalți: știi să scrii reclame ce produc rezultate și ai aproape un antreprenor cu experiență în marketing.

Picasso Copywriting este pentru tine dacă:

Fie că ești terapeut, coach, hairstylist, designer de interior sau ai orice calificare care te poziționează ca expert, vei învăța din acest curs cum să „te vinzi” mai simplu, mai eficient și mai scump.

Fie că ești la început de drum sau ai o carieră vastă în antreprenoriat, din acest curs vei învăța tehnici și strategii avansate care îți vor crește exponențial vânzările.

Instructajul din Picasso Copywriting îți asigură diferențierea și originalitatea, astfel încât să-ți crești numărul clienților în această piață tot mai aglomerată.

Iată ce spun participanții din edițiile trecute:

Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat în cele mai bune condiții!

Prețul pentru această serie: 2.000 lei

CURSUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN 2 RATE DE 1050 LEI SAU 3 RATE DE 700 LEI! APASĂ BUTONUL DE ÎNSCRIERE PENTRU DETALII.

Desfășurare online - 15 August - 25 Septembrie | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital

10 motive pentru care să te înscrii în Picasso Copywriting

1

Te învățăm psihologia vânzărilor online și vei descoperi că nu e chiar atât de greu să scrii texte care generează venituri.

2

Cu metoda noastră oricine poate scrie texte de vânzare bune, dacă se ține de treabă. Am simplificat totul, astfel că vei scrie texte de vânzare încă din prima zi!

3

E cursul de copywriting în care primești cel mai mult feedback personalizat de la mentori profesioniști. Astfel, vei ști mereu dacă ești pe drumul cel bun.

4

Nu e doar un curs de copywriting, ci și unul de marketing, căci nu poți fi un copywriter bun dacă nu înțelegi imaginea de ansamblu.

5

Nu este doar un curs de marketing și copywriting, ci și unul de antreprenoriat, deoarece înveți concepte importante despre pâlnii de vânzări, piețe, economie comportamentală și multe altele.

6

Predăm concepte avansate de marketing și copywriting, dar în termeni simpli.

7

Vei fi printre puținii oameni capabili nu doar să scrie texte de vânzare bune, ci și să înțeleagă o campanie de marketing cap - coadă.

8

Majoritatea cursanților spun că acest curs le-a depășit așteptările și merită să coste mai mult.

9

Ai acces pe viață nu doar la curs, ci și la bonusuri + îmbunătățirile și completările pe care le facem de la o ediție la alta.

10

Ai 14 zile garanție, timp în care primești +10 lecții. Suficient timp și suficiente lecții ca să-ți dai seama dacă e ce cauți sau nu.

Modul în care marketingul online mi-a transformat viața te va inspira...

Paul Melinte

Co-fondator Tikaboo România
Digital Marketer
Autor „Lasă Vrăjeala”.

E dureros să te întorci acasă la ai tăi pentru că nu-ți mai permiți să-ți plătești chiria...

Cu toate că muncisem din greu și încercasem tot felul de afaceri, eram falit și dezamăgit. Am strâns din dinți și mi-am promis că într-o zi nu voi mai avea probleme din cauza banilor. Am cumpărat domeniul „paulmelinte.com” fără să știu care e următorul pas. M-am aruncat în lumea online fără să știu nimic despre ea.

De-a lungul anilor, am învățat pas cu pas, de la oamenii dispuși să mă ajute și de la cei mai buni marketeri din lume – prin cărțile și cursurile lor. Am început să ofer consultanță în marketing online primilor clienți, iar acest lucru a însemnat începutul unei cariere strălucitoare.

Astăzi a venit ziua în care banii nu mai sunt o problemă. Acum sunt liniștit și fericit. Am scris cartea „Lasă Vrăjeala” pentru a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.

Am vândut online produse de +4 milioane de euro și am cheltuit de-a lungul timpului peste 500.000 € în campanii Facebook Ads pentru a afla ce vinde și ce nu.

Acum sunt pregătit să-ți predau cunoștințele mele ca să scutești peste 5 ani de muncă și studiu.

Cum funcționează?

1

În fiecare zi vei primi o lecție sau mai multe

De luni până vineri, vei primi cel puțin o lecție de copywriting sau marketing (video sau text). Unele dintre ele conțin teme, provocări și resurse pentru a te ajuta să-ți perfecționezi abilitățile de copywriter.

2

Vei primi feedback personalizat la textele tale

Încă din prima zi vei scrie texte de vânzare pe care le vei posta în grupul privat de Facebook și vei primi feedback personalizat din partea mentorilor.

3

Cel târziu pe 25 septembrie vei fi un copywriter gata de acțiune

Vom fi alături de tine în această călătorie. Vom fi prezenți în grupul de Facebook și-ți vom răspunde la întrebări. Te vom surprinde cu surprize și vom lega prietenii – chiar dacă acest curs se desfășoară online.

Poți parcurge oricând lecțiile!

Lecțiile sunt deblocate zilnic. Le poți parcurge oricând și-ți poți face temele și-n următoarele zile, însă îți recomandăm să ții pasul cu ritmul cursului.

Vei avea acces pe viață la lecțiile cursului, dar vei primi feedback la teme doar pe perioada desfășurării.

Cum arată structura cursului

Începi să scrii primele texte de vânzare ghidându-te după șabloane testate și demonstrate.

Din Picasso Copywriting nu înveți doar copywriting, ci și bazele marketingului digital, deoarece acestea merg mână în mână.

Înveți cum să scrii simplu, concret și convingător.

Intrăm în psihologia vânzărilor și explicăm pe înțelesul tuturor cum funcționează.

Din acest modul vei afla cum să pui în aplicare conceptele învățate în curs.

Ai o listă mare de bonusuri, care e în continuă creștere.

*Astăzi poți cumpăra Picasso Copywriting la un preț super avantajos! Detalii mai jos.

Acum, gândește-te și analizează...

Cât te costă o afacere falimentară?

Cât te costă o afacere care-ți dă bătăi de cap, la care muncești peste măsură și din care câștigi chiar mai puțin decât un angajat? Cât te costă să nu ai timp pentru familie sau pentru tine? Cât te costă să dai faliment pentru că nu te-ai lăsat ajutat de cineva care a obținut deja rezultatele pe care tu ți le dorești?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar lua să te documentezi de unul singur, fără vreun ghidaj din partea unui expert? Cum știi care tehnici funcționează și care nu? Cum știi că ești pe drumul cel bun în procesul de învățare, în inundația de informație din ziua de azi?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Înscrierile în curs sunt deschise doar pentru o perioadă scurtă de timp. Nu garantăm că vom putea menține prețul atât de mic și pentru seria următoare. Oamenii de succes știu bine că procrastinarea este cauza tuturor neîmplinirilor, iar acțiunea e calitatea învingătorilor.

Înscrie-te în Picasso Copywriting, dublează-ți vânzările online în mod garantat și deschide robinetul vânzărilor în afacerea ta.

"Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă.” - Woody Allen

Momentul potrivit nu vine niciodată, momentul potrivit este aici și acum. Însă mulți dintre noi ne punem piedici inventând și căutând scuze și argumente pentru a mai amâna puțin momentul.

Dacă stai deoparte și aștepți momentul “potrivit”, vei pierde timp, șanse și oportunități importante. Îți vei irosi potențialul și resursele și vei pierde ocazia să ai un viitor strălucit.

NU AȘTEPTA momentul potrivit, ÎNCEPE cu resursele pe care le ai în prezent!

Doar acționând vei descoperi abilități despre care poate nici nu știai că le ai. Spune DA provocărilor și îți vei dovedi ție însuți că ești în stare să obții lucruri MARI, la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.

Înscrie-te devreme și asigură-ți locul în Picasso Copywriting!

Preț pentru această serie: 2.000 lei

Desfășurare online - 15 August - 25 Septembrie | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital

Picasso Copywriting este singurul curs din România care te învață pas cu pas – prin feedback personalizat – cum să abordezi potențialii clienți, ce să le spui și când să le spui, astfel încât să cumpere de la tine și să devină fanii tăi loiali.

Înveți direct de la experți: tehnici de scris, secrete de vânzare și strategii de marketing testate. Totul, din confortul casei tale.

Ai vreo întrebare? Vezi dacă găsești răspuns aici!

Pot urmări lecțiile mai târziu dacă nu am timp în această perioadă?

Da, ai acces la curs pe viață și te poți loga oricând pentru a le urmări, însă partea de feedback personalizat este valabilă doar 6 săptămâni.

Care e investiția pe care trebuie să o fac pe lângă banii dați pe curs?

Niciuna, acest curs te va învăța să scrii reclame și postări atractive care aduc vânzări. Poți folosi această abilitate ca să promovezi un produs propriu sau să îți iei clienți ca freelancer și să le promovezi produsele lor.

Am nevoie obligatoriu de un produs ca să urmez cursul?

Nu e obligatoriu, dar chiar dacă nu ai un produs va trebui să te gândești la unul (real sau fictiv) pe care să-l promovezi atunci când îți faci temele.

Am plătit oameni să-mi promoveze afacerea fără prea mare succes. De ce aș avea încredere că dacă învăț copywriting, va fi un plus pentru afacerea mea?

Dacă ai plătit deja oameni care să îți promoveze afacerea și ai fost dezamăgit, acest lucru s-a întâmplat pentru că persoanele respective nu știau ce înseamnă copywriting. Copywritingul este strategia dovedită care va aduce un plus de valoare pentru afacerea ta.

Copywritingul nu a fost singurul lucru pe care l-am folosit pentru a obține vânzări de peste 3,5 milioane de euro, dar a fost cu siguranță unul dintre cele mai importante. Acesta chiar este o unealtă esențială pentru orice ține de marketing și creșterea vânzărilor.

Pot învăța copywriting de unul singur?

Așa este. Și eu am învățat de pe internet, dar și din foarte multe cărți. Am cheltuit mii de euro pe cărți, cursuri și alte specializări care să mă ajute să devin omul care sunt astăzi. Am învățat, de asemenea, din eșecurile mele. Iar toată experiența acumulată de-a lungul timpului, am pus-o în acest curs.

Poți învăța singur în 1-2 ani sau te pot ajuta eu să deții toate strategiile unui copywriter în doar 6 săptămâni. Problema e că, la început, dacă nu ai pe cineva care să te ghideze, vei scrie reclame slabe și fără impact. Așadar, probabil vei renunța în câteva săptămâni fără să știi unde greșești.

Garanția ZERO riscuri asigurată! Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă Picasso Copywriting nu e pentru tine.

Odată ce ai intrat în curs ai destul de mult timp să-ți dai seama dacă Picasso Copywriting este pentru tine. În aceste 14 zile de garanție vei învăța să scrii texte de vânzare conform unor formule de copywriting studiate, aplicate și testate de noi și care ne-au adus în ultimii ani vânzări de +4 mil. de euro, în România.

Vei învăța bazele marketingului online și concepte avansate precum pâlnii de vânzare, sofisticarea pieței sau călătoria clientului.

Totuși, dacă ți se pare că acest curs nu e pentru tine, ne poți trimite un email la cursuri@paulmelinte.com în termen de 14 zile de la începerea oficială a cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. E atât de simplu!

Disclaimer: Rezultatele diferă de la persoană la persoană, în funcție de determinarea fiecăreia de a învăța și de experiența fiecăreia în ceea ce privește marketingul și antreprenoriatul. Aceasta nu este o schemă de îmbogățire peste noapte, ci un curs de pregătire profesională care are puterea de a schimba viziunea despre vânzări a cursantului. Multe informații sunt revelatoare, dar ca acestea să funcționeze e nevoie să fie puse în practică. Vei putea obține maximul din acest curs dacă ești deschis la noi perspective, determinat să înveți, pui întrebări și lămurești nedumeririle ce pot apărea și aplici cât mai repede ceea ce înveți.

Copyright © 2019-2020 Paul Melinte. Toate drepturile rezervate.