Picasso Copywriting ed. 15

16 AUGUST - 26 SEPTEMBRIE

Pentru antreprenorii care vor să vândă mai mult sau mai scump

Învăță copywriting și dublează-ți vânzările sau profitul în doar 6 săptămâni

Înveți să scrii reclame, emailuri, descrieri de produse, pagini web sau articole care vând garantat produsele sau serviciile tale.* 

*Un curs susținut de instructori cu vânzări de +4 mil. de euro și care a ajuns la mai mult de 1100 de participanți  

simplu

Curs complet de copywriting împărțit pe felii ușor de înțeles (timp de studiu și execuție aprox. 1h/zi).

Rapid

În 6 săptămâni înveți o abilitate care-ți va permite să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani.

eficient

Încă din prima zi de curs scrii texte persuasive care au puterea de a produce vânzări profitabile.

00
ZILE
:
 
00
ORE
:
 
00
Minute
:
 
00
Secunde

Înscrierile sunt închise!

 

Desfășurare online - 16 August - 26 Septembrie | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital

Perioadă în care primești feedback personalizat de la mentori este de 6 săptămâni, dar ai acces la curs pe viață și îl poți parcurge oricând în ritmul tău.


Toate lecțiile (inclusiv webinariile live) sunt urcate pe o platforma online, deci nu trebuie să-ți adaptezi programul pentru a participa la curs.

simplu

Curs complet de copywriting împărțit pe felii ușor de înțeles (timp de studiu și execuție aprox. 1h/zi).

Rapid

În 6 săptămâni înveți o abilitate care-ți va permite să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani.

eficient

Încă din prima zi de curs scrii texte persuasive care au puterea de a produce vânzări profitabile.

Peste 90% din antreprenori nu reușesc să facă profit semnificativ pentru că au un copywriting slab

Online-ul a explodat, însă majoritatea antreprenorilor nu știu cum să folosească internetul la putere maximă pentru a vinde în mod eficient, predictibil și profitabil.


Pe internet lucrurile sunt simple: atenție + persuasiune.


Primul pas este să înveți să scrii persuasiv, adică să înveți copywriting. 


Dacă nu știi ce să scrii, când și cum, clienții te vor ignora, așa că degeaba încerci să le atragi atenția.


Afacerile care nu înțeleg importanța copywritingului ajung de multe ori la faliment, mai ales în această perioadă în care piața online se aglomerează.


În același timp sunt în piață antreprenori ale căror afaceri cresc într-un an cât altele în zece deoarece s-au prins cât de ușor este de scalat o afacere când știi să scrii persuasiv. 


Oamenii ăștia nu duc lipsă de clienți și nu se întreabă dacă și de unde or să vină vânzările mâine. 


În cursul „Picasso Copywriting”  înveți de la Paul Melinte, co-fondatorul Tikaboo România, tehnici avansate de marketing și copywriting pe care le poți aplica imediat pentru a-ți crește afacerea.

Dar asta nu e tot...

Vei putea să îți recuperezi investiția în curs imediat după cele 6 săptămâni!

Cu o săptămână înainte de sfârșitul cursului vei avea posibilitatea de a participa la un concurs și vei scrie o reclamă pe Facebook care va promova exact cursul acesta.


Participanții care au scris cele mai bune 3 reclame vor primi un pachet 4 ore de consultanță cu mine pe care în mod normal îl vând cu 1000 de euro.


Dau acest pachet de consultanță pentru că marketingul din ziua de azi devine din ce în ce mai complicat...


Iar lista de lucruri ce trebuie făcute este fără sfârșit, așa că e normal să-ți scape anumite lucruri sau chiar să nu știi că ar trebui făcute. De aceea este bine să ai un expert aproape.


Așa că, dacă te vei ține de treabă pe tot parcursul cursului, vei avea posibilitatea de a îți dubla vânzările  într-un timp mult mai scurt, adăugând în strategia ta de marketing elementele care îți lipsesc în momentul de față.


Practic îți vei recăpăta banii investiți în curs și vei avea și un avantaj competitiv în fața celorlalți: știi să scrii reclame ce produc rezultate și ai aproape un antreprenor cu experiență în marketing.

Primești feedback personalizat de la un mentor

Astfel încât să fii sigur că te afli tot timpul pe drumul cel bun în procesul de învățare.

Picasso Copywriting este pentru tine dacă...

Ești expert liber profesionist

Fie că ești terapeut, coach, hairstylist, designer de interior sau ai orice calificare care te poziționează ca expert, vei învăța din acest curs cum să „te vinzi” mai simplu, mai eficient și mai scump.

Ești antreprenor

Fie că ești la început de drum sau ai o carieră vastă în antreprenoriat, din acest curs vei învăța tehnici și strategii avansate care îți vor crește exponențial vânzările.

Ești proprietar de magazin online

Instructajul din Picasso Copywriting îți asigură diferențierea și originalitatea, astfel încât să-ți crești numărul clienților în această piață tot mai aglomerată.

Iată ce spun participanții din edițiile trecute


Locurile sunt limitate la 50 de cursanți/serie pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat în cele mai bune condiții.


Preț special pentru această serie: 1.500 lei

NOU! CURSUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN 2 RATE DE 770 LEI SAU 3 RATE DE 550 LEI! APASĂ BUTONUL DE ÎNSCRIERE PENTRU DETALII.

Desfășurare online - 16 August - 26 Septembrie | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital

Valoare estimată a cursului: 13600 lei (vezi detalii mai jos)

Înscrie-te înainte să expire cronometrul

00
ZILE
:
 
00
ORE
:
 
00
Minute
:
 
00
Secunde

Înscrierile sunt închise!

 

Bonus!

Imediat ce vei plasa comanda vei primi un eBook ce conține o lecție din curs din care vei învăța să scrii sloganuri și reclame lipicioase printr-o tehnică folosită de branduri precum Apple, Tesla, Ariel, Dorna, BMW ș.a.

10 motive pentru care să te înscrii în Picasso Copywriting

1

Te învățăm psihologia vânzărilor online și vei descoperi că nu e chiar atât de greu să scrii texte care generează venituri.

2

Cu metoda noastră oricine poate scrie texte de vânzare bune, dacă se ține de treabă. Am simplificat totul, astfel că vei scrie texte de vânzare încă din prima zi!

3

E cursul de copywriting în care primești cel mai mult feedback personalizat de la mentori profesioniști. Astfel, vei ști mereu dacă ești pe drumul cel bun.

4

Nu e doar un curs de copywriting, ci și unul de marketing, căci nu poți fi un copywriter bun dacă nu înțelegi imaginea de ansamblu.

5

Nu este doar un curs de marketing și copywriting, ci și unul de antreprenoriat, deoarece înveți concepte importante despre pâlnii de vânzări, piețe, dezvoltare de produs, economie comportamentală și multe altele.

6

Predăm concepte avansate de marketing și copywriting, dar în termeni simpli.

7

Vei fi printre puținii oameni capabili nu doar să scrie texte de vânzare bune, ci și să înțeleagă o campanie de marketing cap - coadă.

8

Majoritatea cursanților spun că acest curs le-a depășit așteptările și merită să coste mai mult.

9

Ai acces pe viață nu doar la curs, ci și la bonusuri + îmbunătățirile și completările pe care le facem de la o ediție la alta.

10

Ai 14 zile garanție, timp în care primești 10+ lecții. Suficient timp și suficiente lecții ca să-ți dai seama dacă e ce cauți sau nu

Modul în care marketingul online mi-a transformat viața te va inspira...

Paul Melinte

Co-fondator Tikaboo România, digital marketer și autor „Lasă Vrăjeala”.

E dureros să te întorci acasă la ai tăi pentru că nu-ți mai permiți să-ți plătești chiria...

Cu toate că muncisem din greu și încercasem tot felul de afaceri, eram falit și dezamăgit. Am strâns din dinți și mi-am promis că într-o zi nu voi mai avea probleme din cauza banilor. Am cumpărat domeniul „paulmelinte.com” fără să știu care e următorul pas. M-am aruncat în lumea online fără să știu nimic despre ea. 


De-a lungul anilor, am învățat pas cu pas, de la oamenii dispuși să mă ajute și de la cei mai buni marketeri din lume – prin cărțile și cursurile lor. Am început să ofer consultanță în marketing online primilor clienți, iar acest lucru a însemnat începutul unei cariere strălucitoare. 


Astăzi a venit ziua în care banii nu mai sunt o problemă. Acum sunt liniștit și fericit. Am scris cartea „Lasă Vrăjeala” pentru a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.


Am vândut online produse de +3,5 milioane de euro și am cheltuit de-a lungul timpului peste 500.000 € în campanii Facebook Ads pentru a afla ce vinde și ce nu.


Acum sunt pregătit să-ți predau cunoștințele mele ca să scutești peste 5 ani de muncă și studiu.

Cum funcționează?

1


În fiecare zi vei primi o lecție sau mai multe

De luni până vineri, vei primi cel puțin o lecție de copywriting sau marketing (video sau text). Unele dintre ele conțin teme, provocări și resurse pentru a te ajuta să-ți perfecționezi abilitățile de copywriter.

2


Vei primi feedback personalizat la textele tale

Încă din prima zi vei scrie texte de vânzare pe care le vei posta în grupul privat de Facebook și vei primi feedback personalizat din partea mentorilor.

3


Cel târziu pe 26 septembrie vei fi un copywriter gata de acțiune

Vom fi alături de tine în această călătorie. Vom fi prezenți în grupul de Facebook și-ți vom răspunde la întrebări. Te vom surprinde cu surprize și vom lega prietenii – chiar dacă acest curs se desfășoară online.

Poți parcurge oricând lecțiile!


Lecțiile sunt deblocate zilnic. Le poți parcurge oricând și-ți poți face temele și-n următoarele zile, însă îți recomandăm să ții pasul cu ritmul cursului. 


Vei avea acces pe viață la lecțiile cursului, dar vei primi feedback la teme doar pe perioada desfășurării.

Cum arată structura cursului?

Modulul 1 – Quickstart în copywriting

Începi să scrii primele texte de vânzare ghidându-te după șabloane testate și demonstrate.

 • Înveți să folosești cele mai eficiente formule de copywriting
 • Afli regulile secrete ale copywritingului de care să ții cont atunci când scrii orice text
 • Descoperi o listă cu cele mai comune dorințe ale oamenilor pe care să pui accentul

MODULUL 2 – RESEARCH & BAZELE MARKETINGULUI DIGITAL

Din Picasso Copywriting nu înveți doar copywriting, ci și bazele marketingului digital, deoarece acestea merg mână în mână.

 • Afli care sunt elementele cheie de care să ții cont atunci când faci research
 • Înveți să construiești profilul clientului țintă
 • Înveți concepte avansate de marketing care îți vor da un nou înțeles asupra modului în care funcționează vânzările online

MODULUL 3 – Tehnici de scriere persuasivă

Înveți cum să scrii simplu, concret și convingător

 • Primești peste 80 de șabloane de titluri lipicioase din care să te inspiri
 • Înveți cum să începi și cum să termini un text de vânzare
 • Înveți cum să scrii simplu și concret astfel încât să transmiți un mesaj clar și puternic

MODULUL 4 – Tehnici de vânzare

Intrăm în psihologia vânzărilor și explicăm pe înțelesul tuturor cum funcționează

 • Înveți să stârnești emoții în cititori, astfel încât să facă ceea ce le ceri
 • Înveți să construiești credibilitate și încredere
 • Înveți cum să aplici tehnici, strategii și secrete de persuasiune folosite de marii copywriteri

MODULUL 5 –COPYWRITINGUL ÎN PRACTICĂ

Din acest modul vei afla cum să pui în aplicare conceptele învățate în curs

 • Înveți cum să construiești un „sales page” și cum să scrii o pagină web persuasivă 
 • Afli de la Paul Melinte secretele email marketingului
 • Afli cum să folosești copywritingul în proiectele video

Bonusuri

Ai o listă mare de bonusuri, care e în continuă creștere

 • Webinarii LIVE susținute în seriile anterioare
 • Interviuri cu experți
 • Seminarii înregistrate, pdf-uri, lecții bonus și alte surprize

*Astăzi poți cumpăra Picasso Copywriting Lite la un preț super avantajos! Detalii mai jos.

Acum, gândește-te și analizează...

Cât te costă o afacere falimentară?

Cât te costă o afacere care-ți dă bătăi de cap, la care muncești peste măsură și din care câștigi chiar mai puțin decât un angajat? Cât te costă să nu ai timp pentru familie sau pentru tine? Cât te costă să dai faliment pentru că nu te-ai lăsat ajutat de cineva care a obținut deja rezultatele pe care tu ți le dorești?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar lua să te documentezi de unul singur, fără vreun ghidaj din partea unui expert? Cum știi care tehnici funcționează și care nu? Cum știi că ești pe drumul cel bun în procesul de învățare, în inundația de informație din ziua de azi?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Înscrierile în curs sunt deschise doar pentru o perioadă scurtă de timp. Nu garantăm că vom putea menține prețul atât de mic și pentru seria următoare. Oamenii de succes știu bine că procrastinarea este cauza tuturor neîmplinirilor, iar acțiunea e calitatea învingătorilor.

Înscrie-te în Picasso Copywriting, dublează-ți vânzările online în mod garantat și deschide robinetul vânzărilor în afacerea ta.


Locurile sunt limitate la 50 de cursanți/serie pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat în cele mai bune condiții.


Înscrie-te devreme și asigură-ți locul!

Desfășurare online - 16 August - 26 Septembrie | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital |

Preț special pentru această serie: 1.500 lei

NOU! CURSUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN RATE! APASĂ BUTONUL DE ÎNSCRIERE PENTRU DETALII.

Înscrie-te înainte să expire cronometrul

00
ZILE
:
 
00
ORE
:
 
00
Minute
:
 
00
Secunde

Înscrierile sunt închise!

 

Întrebări frecvente despre

Picasso Copywriting

La ce oră este cursul?

Cursul este înregistrat așa că îl poți viziona oricând, iar în fiecare zi timp de 6 săptămâni la ora 12 ți se va debloca o lecție nouă. În cazul webinariilor LIVE, vei fi anunțat care este ziua și ora la care vor avea loc cu câteva zile înainte.

Trebuie să fiu prezent zilnic?

Nu, poți să urmărești lecțiile oricând ai timp, dar noi îți recomandăm să îți faci timp o oră pe zi pentru curs, altfel te vei aglomera și nu vei mai putea ține pasul cu ceilalți cursanți.

Pot urmări lecțiile mai târziu dacă nu am timp în această perioadă?

Da, ai acces la curs pe viață și te poți loga oricând pentru a le urmări, însă partea de feedback personalizat este valabilă doar 6 săptămâni.

Care e investiția pe care trebuie să o fac pe lângă banii dați pe curs?

Niciuna, acest curs te va învăța să scrii reclame și postări atractive care aduc vânzări. Poți folosi această abilitate ca să promovezi un produs propriu sau să îți iei clienți ca freelancer și să le promovezi produsele lor.

Cursul este acreditat?

Nu este acreditat de Ministerul Educației, însă primești o diplomă pe care o poți arăta clientului tău ca să-i demonstrezi că ai trecut prin curs. Diploma o primești doar dacă dai examenul final și treci prin tot cursul.

Pot cumpăra cursul dacă nu sunt în țară? Dacă da, cum?

Da, poți plăti cursul cu orice card sau poți face transfer bancar.

Cum primesc cursul?

După ce achiți cursul vei primi un e-mail cu confirmarea comenzii, iar apoi atunci când începe cursul vei primi un e-mail cu link-ul unde poți intra și vedea cursurile oricând dorești și de pe orice dispozitiv (calculator, telefon, tabletă, laptop etc.).

Am nevoie obligatoriu de un produs ca să urmez cursul?

Nu e obligatoriu, dar chiar dacă nu ai un produs va trebui să te gândești la unul (real sau fictiv) pe care să-l promovezi atunci când îți faci temele.

Garanția ZERO riscuri asigurată!

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă Picasso Copywriting nu e pentru tine. 


Odată ce ai intrat în curs ai destul de mult timp să-ți dai seama dacă Picasso Copywriting este pentru tine. În aceste 14 zile de garanție vei învăța să scrii texte de vânzare conform unor formule de copywriting studiate, aplicate și testate de noi și care ne-au adus în ultimii ani vânzări de +3,5 mil. de euro, în România. Vei învăța bazele marketingului online și concepte avansate precum pâlnii de vânzare, sofisticarea pieței sau călătoria clientului.


Totuși, dacă ți se pare că acest curs nu e pentru tine, ne poți trimite un email la cursuri@paulmelinte.com în termen de 14 zile de la începerea oficială a cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. E atât de simplu!