Ai ratat Webinarul?

Vezi înregistrarea înainte să expire.

07
Days
.
 
07
Hours
.
 
32
Minutes
.
 
00
Seconds

You missed out!

Afacere de la Zero – De la 500 de euro la +10.000 de euro, în mai puțin de 2 ani

Învață copywriting și câștigă de la 2500 lei până la 10.000 euro/lună, lucrând de acasă

Doar acționând vei descoperi abilități despre care poate nici nu știai că le ai. Spune DA provocărilor și îți vei dovedi ție însuți că ești în stare să obții lucruri MARI, la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.

Înscrie-te acum în Picasso Copywriting

Preț pentru această serie: 3.000 lei

Înscrie-te în curs până pe 23 August și primești automat 11 Bonusuri Exclusive:

BONUS #1

„Cum faci +80.000 de euro cu o singură postare” - Un webinar în care îți voi arăta cum am reușit să încasez peste 80.000 de euro dintr-o singură postare pe Facebook. Fără publicitate plătită. Fără să am sute de mii de urmăritori. 

BONUS #2

„Cum lansezi și promovezi un produs folosind aproape toate rețelele sociale” - un webinar înregistrat în care te învăț cum să te folosești de majoritatea rețelelor sociale pentru a-ți promova produsul sau serviciul.

BONUS #3

Cum îți găsești primii clienți ca freelancer.

BONUS #4

Tehnici de folosire a imaginilor în Facebook Ads.

BONUS #5

15 șabloane de mailuri esențiale pe care le vei scrie ca și copywriter - vei înțelege concret cum ar trebui să sune un mail, fie el de content sau de vânzare și cum să-ți adaptezi ton of voice-ul în funcție de obiectivul mailului.

BONUS #6

„De la derută la profit” - un workshop de aproape 4 ore în care îți arăt ce parametrii ar trebui să urmărești ca să te asiguri că afacerea ta merge în direcția potrivită.

BONUS #7

12 șabloane de reclame care au adus vânzări de peste 50.000 euro - un material complex care te va ajuta să economisești timp atunci când scrii reclame și să înțelegi ce funcționează și ce nu atunci când scrii propriile reclame.

BONUS #8

Interviu cu Anghel Damian, scenaristul serialului Vlad, în care discutăm despre storytelling.

BONUS #9

Cum treci peste blocajul scriitorului.

BONUS #10

Mini Ghid de Facebook Ads - un ghid de 24 de pagini care îți explică concret ce înseamnă audiențele, ce tipuri de reclame există, cum să le setezi în Business Manager (platforma din care faci FB Ads), dar și noțiuni mai complexe precum obiective, setarea bugetelor și licitația reclamelor.

BONUS #11

Șabloane editabile în canva a celor mai bune bannere create de noi - vei înțelege la ce model de bannere reacționează oamenii și cum să gândești textele de vânzare pentru a creea un perfect match și pentru a avea reclame care convertesc mai bine.

+ un SUPER BONUS!

Ședință săptămânală de consultanță cu un mentor Picasso


  • Ai parte de un apel video săptămânal (15 minute) cu un mentor pentru a te asigura că te îndrepți în direcția potrivită;
  • Primești suport și sfaturi pentru a-ți găsi primul client și pentru a te asigura că-i livrezi cele mai bune materiale;
  • Beneficiezi de experiența unui copywriter care a trecut exact prin ce treci tu;

Iată ce spun alți cursanți despre întâlnirile săptămânale cu Adi, mentorul de succes Picasso:

07
ZILE
:
 
07
ORE
:
 
32
MINUTE
:
 
00
SECUNDE

Înscrierile sunt închise!

Ce spun cursanții Picasso Copywriting

Garanția ZERO riscuri asigurată!

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă Picasso Copywriting nu e pentru tine. 


Odată ce ai intrat în curs ai destul de mult timp să-ți dai seama dacă Picasso Copywriting este pentru tine. În aceste 14 zile de garanție vei învăța să scrii texte de vânzare conform unor formule de copywriting studiate, aplicate și testate de noi în ultimii 3 ani, care ne-au adus vânzări de aproape 3 mil. de euro, în România, până în prezent. Vei învăța bazele marketingului online și concepte avansate precum pâlnii de vânzare, sofisticarea pieței sau călătoria clientului.


Totuși, dacă ți se pare că acest curs nu e pentru tine, ne poți trimite un email la cursuri@paulmelinte.com în termen de 14 zile de la începerea oficială a cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. E atât de simplu!