Vineri, 11 martie 2022, ora 19:00

WORKSHOP ONLINE GRATUIT pentru antreprenorii care vor să-și pună afacerea la adăpost și să se adapteze rapid la criza actuală, dar nu știu cum să facă acest lucru.

„Dieta” AntiCriză - Învață cu ce să-ți Hrănești Afacerea și Mintea ca să Nu Dai Faliment pe Timp de Criză, ba chiar Să Prosperi

Paul Melinte – Co-fondator Tikaboo România, digital marketer și autor „Lasă Vrăjeala”

Știm cu toții că lumea se schimbă rapid, dar înțelegem prea puțin de ce, cum și unde ne îndreptăm. Ne apropriem de finalul unui ciclu economic, politic, cultural și militar, iar va schimba radical lumea pe care o știm.

Ray Dalio este unul din puținii oameni care explică pe înțelesul tuturor aceste lucruri oricui e dispus să asculte.

Urmăriți acest clip video și garantez că nu veți regreta.

De asemenea, probabil că nu o să mă ridic la nivelul lui niciodată, dar la webinarul de vineri voi încerca să îmi expun și eu viziunea legată de viitor și cum ne putem pregăti pentru anii ce vor urma și-ți voi arăta cel puțin 3 secrete prin care să crești eficiența și profitabilitatea afacerii tale în situația actuală. 

Workshop Gratuit – Vineri, 11 martie 2022, ora 19:00

90 de minute

de informații utile

11 Martie

data workshop-ului

16500+

membri în comunitate

Mici sau mari, toate afacerile au de suferit...

Dacă ai o afacere mică sau la început de drum, atunci probabil știi ce înseamnă să fii afectat din plin de criză. Ultimii 2 ani ne-au oferit suficient de multe provocări din acest punct de vedere, astfel că 1 din 5 IMM-uri s-au închis în România de la începutul pandemiei.

Dar în situații de criză, nu doar afacerile mici pot avea de suferit. Sunt afaceri uriașe, precum Hertz sau Cirque de Soleil, care și-au anunțat anul trecut falimentul, în timp ce companii cvasi necunoscute anterior pandemiei, precum Zoom, cresc spectaculos și devin globale.

Faptul că ai companie mare nu îți garantează stabilitatea sau succesul pe termen lung.

Din contră, aș zice, afacerile mici au avantajul că pot deveni foarte flexibile și ușor adaptabile în cazul unei situații de criză.

Cu o singură condiție însă…

Antreprenorul este nevoit să ia măsuri prompte și concrete de adaptare la noile condiții din piață!

Dar ce poți face, totuși, ca antreprenor într-o situație de criză, cum este și cea actuală, mai ales când vânzările stagnează sau sunt în scădere continuă?

Oprești toate reclamele pentru că oricum nu mai funcționează, atenția populației fiind acum în altă parte? Pui totul pe pauză, în timp ce facturile și salariile angajaților trebuie plătite în continuare?

Așadar, care este cea mai bună „dietă” anticriză pe care o poți adopta imediat în afacerea ta, simplu și fără investiții semnificative?

Înscrie-te la acest WORKSHOP GRATUIT și Vineri, 11 Martie, de la ora 19:00 și îți voi arăta cel puțin 3 secrete prin care să crești eficiența și profitabilitatea afacerii tale în situația actuală. De asemenea îți voi da câteva modalități simple prin care poți adapta rapid strategia ta de business la condițiile actuale pentru a minimiza riscurile și a-ți securiza veniturile.

Nu îți voi arăta cum să te îmbogățești peste noapte sau mai știu eu ce alte prostii, ci te voi învăța cum să te folosești de una dintre cele mai importante resurse pe care le poți avea pentru a-ți construi o afacere solidă și profitabilă.

Workshop Gratuit – Vineri, 11 martie 2022, ora 19:00

Participă LIVE la Workshop și descoperă:

  • Care este cea mai la îndemână metodă prin care să minimizezi cel mai mare risc într-o situație de criză: lipsa vânzărilor; 
  • Ce poți face pentru a crește eficiența și profitabilitatea angajaților cheie, dar și pe ale tale;
  • Cum să creezi noi centre de profit și/sau să crești LTV-ul în timp ce „concediezi” clienții, produsele sau serviciile neprofitabile;
  • Ce strategie poți aplica ca să eficientizezi bugetul de marketing și să te asiguri ca ai cel mai bun return pentru fiecare leu investit.

Workshop Gratuit – Vineri, 11 martie 2022, ora 19.00

Despre Paul Melinte

Salutare! Eu sunt Paul și pot să zic că sunt câte puțin din toate: autor, marketer, antreprenor, mentor, copywriter și autodidact.

Cu ce mă laud și de ce ți-ar păsa de ce spun eu aici? Hai să vedem! 

În primul rând aș vrea să-ți spun că sunt un om normal, dar cu un traseu un pic mai neobișnuit. Sunt născut și crescut în Călărași, am trăit la țară până la 18 ani și am terminat un liceu de pădurari. 

Dar cu toate astea am visat mereu la mereu la mai mult, așa se face că: 

Am scris o carte care s-a vândut în +15.000 de exemplare și îmi place să zic că este o carte serioasă, cu un titlu mai puțin serios: „Lasă Vrăjeala”. Un titlu care și-a atins obiectivul de a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.

Am co-fondat Tikaboo, una din cele mai mari companii din domeniul educație românești (+4 milioane euro vânzări);

Am creat cursul Picasso Copywriting – probabil cel mai vândut curs de copywriting din România; 

Ajut prin intermediul agenției mele mai mulți top performeri din România să-și vândă produsele și serviciile mai bine.

Deci știu câte ceva despre cum se fac banii online și abia aștept să-ți povestesc mai multe despre asta în acest webinar. 🙂 

Ce spun cei care au lucrat cu Paul

„După ce am început să lucrez cu Paul am trecut de la 3,500 de euro la 10,500 de euro profit pe lună”

Iulia Barbu

Antreprenor

„Are un caracter remarcabil și o minte de copywriter strălucită”

Alex Giurgea

Antreprenor

Ești Pregătit Să Descoperi Cum Să-Ți Hrănești Afacerea Și Mintea Ca Să Nu Dai Faliment Pe Timp De Criză, Ba Chiar Să Prosperi?

Atunci te aștept la acest workshop

Înscrie-te la acest WORKSHOP GRATUIT și Vineri, 11 Martie îți voi arăta cel puțin 3 secrete prin care să crești eficiența și profitabilitatea afacerii tale în situația actuală. De asemenea îți voi da câteva modalități simple prin care poți adapta rapid strategia ta de business la condițiile actuale pentru a minimiza riscurile și a-ți securiza veniturile. 

Nu îți voi arăta cum să te îmbogățești peste noapte sau mai știu eu ce alte prostii, ci te voi învăța cum să te folosești de una dintre cele mai importante resurse pe care le poți avea pentru a-ți construi o afacere solidă și profitabilă.

Pe timp de criză, trebuie să iei decizii rapide și să te adaptezi din mers. Așadar, este momentul să acționezi și să-ți pui la adăpost afacerea.

[thrive_2step id='23499'][/thrive_2step]

Workshop Gratuit – Vineri, 11 martie 2022, ora 19:00

Workshop GRATUIT – Vineri, 11 martie 2022, ora 19:00