Pentru cei care vor să se disciplineze, să-și depășească limitele, să scape de autosabotaj și să-și atingă visurile

Descoperă cartea care te învață cum o minte organizată/disciplinată și deschisă către noi oportunități te ajută să-ți îndeplinești orice vis într-un mod sănătos și sustenabil

Nu tupeul, norocul sau pilele, așa cum ai fost uneori tentat să crezi!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Toți oamenii au visuri, dar nu toți sunt dispuși să lupte până la capăt ca să le vadă realizate.

Imaginează-ți pentru o clipă că visul tău devine realitate. Poți face asta? Poți să-ți vezi visul ca și cum ar fi real?

Acum spune-mi ce ai fi dispus să faci pentru a-ți îndeplini visul, ce plan de acțiune ai, care sunt pașii concreți pe care îi vei urma. Poți vedea inclusiv aceste lucruri?

Cu toții avem idei, visuri, obiective, planuri de viitor, dar câți dintre noi reușim să ne focalizăm pe acestea și să parcurgem cu consecvență toate etapele necesare pentru a le îndeplini?

Nu am timp, nu am bani, nu am studii, nu am pile, nu am partenerii potriviți. Sunt doar câteva dintre vrăjelile pe care ni le spunem zilnic. Sunt doar câteva dintre obstacolele pe care singuri ni le punem în calea visurilor noastre.

În realitate însă, ține doar de tine dacă alegi să lași deoparte frica, convingerile negative și „ce-o să zică lumea” și să te apuci de treabă. Să începi să lucrezi la visul tău!

Investiția în viitorul visurilor tale este minimă: DOAR 50 lei

Days
Hours
Minutes
Seconds

Viața mea nu a fost niciodată numai lapte și miere, am muncit foarte mult, nu am primit nimic de-a gata, ci a trebuit să parcurg toate suișurile și coborâșurile vieții.

Nu m-am născut antreprenor, nici om de marketing.

Din contră, am avut toate premisele pentru a deveni un necunoscut, un om ca oricare altul cu un job călduț la stat.

Dar pentru mine asta nu a fost niciodată suficient, antreprenorul latent lupta cumva în mintea mea pentru a fi lăsat să iasă la suprafață.

Așa că, după mulți ani în care mi-am căutat menirea, citind, printre altele, cărți de dezvoltare personală, business, economie comportamentală, psihologie etc și încercând să aplic cât mai bine ceea ce învățam, visul meu s-a împlinit. 

Astăzi sunt antreprenor, am cofondat Tikaboo.ro, o companie cu peste 100.000 de clienti și vânzări de +3,5 milioane € și am dezvoltat Picasso Copywriting, probabil cel mai bine vândut curs de copywriting din România, cu peste 1700 de absolvenți.

Toate astea însă ABIA DUPĂ ce am început să las vrăjeala și să pun serios osul pe treabă.

Însă, mi-am mai dat seama de un lucru. Că majoritatea cunoscuților mei au aceeași problemă pe care o aveam și eu. Vorbesc despre ce vor să facă, despre ce idei au, despre cum vor contribui la bunăstarea a mii, chiar milioane de oameni, dar ei NU CRED în abilitățile proprii și se autosabotează.

De aceea, pentru toți cei care vor să se disciplineze, să-și depășească limitele, să scape de autosabotaj și să-și atingă visurile, am scris această carte.

”Lasă vrăjeala” nu va fi o altă carte de pe raftul bibliotecii tale, ci îmi doresc să fie ”acea carte”, la care te întorci din nou și din nou, de fiecare dată când simți că ai pierdut drumul.

”Lasă vrăjeala” este un ghid cu pași concreți, care puși cap la cap să poată fi replicați de oricine vrea să se depășească pe sine și să scape de autosabotaj.

Bonus: vei afla cum să construiești un business din pasiunea ta chiar dacă acum nu ai un leu în buzunar, nu ai mentori de la care să înveți direct și nici o facultate bună care să-ți fi dat un start.

Adică exact așa cum au stat lucrurile în cazul meu.

P.S. ”Lasă vrăjeala” nu este o carte despre cum să devii milionar peste noapte, fără muncă, sau mai știu eu ce altă vrăjeală de genul ăsta, ci este o carte din care înveți cum să gândești ca să treci la treabă cu șanse cât mai mari de a realiza ceva.

Citește cartea și descoperă pașii necesari pentru a-ți transforma visurile în realitate!

Investiția în viitorul visurilor tale este minimă: DOAR 50 lei

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ce vei învăța mai exact din cartea „Lasă vrăjeala”?

Lasă vrăjeala” este structurată pe 11 capitole și abordează probleme cu care se confruntă 99% dintre oamenii care au un vis, însă nu reușesc să se mobilizeze și să lase vrăjeala pentru a lupta pentru visul lor.

Cartea este scrisă într-un stil simplu și direct și oferă soluții practice, pornind de la cercetările făcute de mine în diverse domenii, precum business, economie comportamentală, psihologie sau neuroștiință și bazându-se în principal pe experiențele mele personale.
Iată câteva dintre lucrurile practice pe care le vei învăța din carte:

Cum să arzi vechile tipare, să faci loc în viața ta pentru noi oportunități și să profiți la maximum de acestea

În primul capitol al cărții vei învăța care sunt cele 4 elemente ale schimbării și cum trebuie să le abordezi pentru a scăpa de scuze și de amânare – pag. 27-52.

O strategie puternică prin care să-ți setezi obiective, să le prioritizezi și să-ți faci un plan de acțiune ca în armată

Al doilea capitol al cărții este dedicat organizării, așadar vom parcurge împreună 5 pași simpli, dar extrem de importanți, în călătoria ta spre atingerea visului tău – pag. 53-112.

Un sistem imbatabil de focalizare pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine

Foarte mulți oameni își consumă viața muncind pentru bani, fără să simtă vreo satisfacție. În capitolul 3 al cărții abordez această problemă și îți ofer soluții practice prin care să muncești smart, nu hard, și să te focalizezi pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine. – pag. 113-166

Modul sănătos prin care să folosești social media în avantajul tău

Chiar dacă social media poate provoca dependență, asemenea unui drog, adevărul este că, fără aceste medii de comunicare, nu-ți poți construi o prezență puternică în online, mai ales dacă ești sau visezi să fii antreprenor. În capitolul 4 vei învăța cum îți influențează social media comportamentul, dar și cum o poți folosi în avantajul tău. – pag. 167-184;

Cum să construiești relații sănătoase cu oamenii din jurul tău

În ecologia relațiilor, fiecare persoană poate avea un impact important în viața ta. În capitolul 5 vei vedea cum te influențează fiecare tip de relație și mai ales cum poți crește calitatea lor și, implicit, a vieții tale. – pag. 185-212;

Calea inedită prin care poți folosi jocul și imaginația pentru a te motiva, a te recompensa și a-ți dezvolta abilitățile

Chiar dacă nu mai suntem copii, jocul și imaginația nu trebuie să lipsească din viața de adult. Acestea ne ajută să ne dezvoltăm gândirea, capacitatea de a găsi soluții sau relații avantajoase, de a ne stabili noi provocări și metode de recompensă. Vei învăța despre toate acestea în capitolul 6 al cărții – pag. 213-250;

Mecanisme puternice prin care să elimini credințele, imaginile și dialogul interior care îți paralizează mintea și să-ți antrenezi capacitatea de a lua decizii

În capitolul 7 vei învăța despre modul în care deciziile tale îți afectează direcția vieții, despre cum poți controla frica de a lua decizii și cum să te antrenezi în așa fel încât să iei decizii mai repede și mai bine pentru ca viața ta să înceapă să arate așa cum îți dorești. – pag. 251-278;

Cum să învingi amânarea și să iei decizii mai simplu și rapid

Faptul că poți face orice în ziua de azi și că ai foarte multe oportunități, te poate pune în încurcătură, nu-i așa? În capitolul 8 vei învăța cum să scapi de paradoxul alegerilor și cum să transformi procesul de luare a deciziilor în ceva foarte simplu și rapid. – pag. 279-322

Modalitatea concretă prin care să-ți validezi ideea de business și să-ți construiești o afacere solidă

Capitolul 9 este dedicat celor care au o idee de afacere, dar nu știu cum să și-o valideze și de ce au nevoie pentru a porni la drum. Acum vei putea pune în practică tot ce ai învățat de-a lungul cărții în zona de business! Vei afla cum se aplică toate aceste principii în antreprenoriat și vei putea să lași vrăjeala și să te apuci de treabă. – pag. 323-373;

Strategia la îndemâna oricui prin care să lansezi un produs/serviciu/brand cu minimum de risc și de efort, focalizându-te pe ce contează

În acest capitol îți voi arăta cum să te focalizezi pe priorități, cum să faci alegeri inteligente și cum să-ți eficientizezi munca. Dar îți voi arăta cu exemple concrete și cum poți lansa un produs sau un serviciu, chiar dacă acesta nu este perfect sau complet, cu minimum de risc sau efort. – pag. 380-397;

Cum să construiești un produs/serviciu util oamenilor, care să le satisfacă nevoile, problemele sau dorințele

Plecând de la această cerință obligatorie pentru orice produs sau serviciu, i-am întrebat pe cei care au făcut precomandă la ediția #2 a cărții care sunt nevoile lor și am decis să le răspund chiar în carte. Nu sunt foarte multe întrebări, dar o să mai apară pe măsură ce le primesc. Așadar, ultimul capitol al cărții conține răspunsurile mele detaliate la întrebările primite de la cititori. – pag. 398-414.

Investiția în viitorul visurilor tale este minimă: DOAR 50 lei

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ce spune o mică parte dintre cei +15.000 de cititori ai primei ediții „Lasă vrăjeala”?

”Scrisă pe gustul meu, fără metafore și “înflorituri” , rațional și la obiect , cartea m-a „prins” de la primele pagini.

De câte ori ți-ai spus: ”De mâine mă apuc de sport!”, „De luni mă las de fumat!”,”De mâine mă apuc de învățat!” , “Ce zice lumea dacă fac asta?”,”Nu am resursele necesare să fac asta. ” etc ?

Ți-ai spus vreodată, însă „Lasă vrăjeala!”?

Ți-o spune acum, fără menajamente, Paul Melinte în „Lasă vrăjeala-de la autoamăgiri la visuri devenite realitate” și , ceea ce mi se pare cel mai important e că, nu doar îți spune, ci te și învață cum să o faci.

Scrisă pe gustul meu, fără metafore și “înflorituri” , rațional și la obiect , cartea m-a „prins” de la primele pagini.

Citind am avut senzația, foarte plăcută, că știu dintotdeauna lucrurile pe care le scrie Paul și că el este doar vocea menită să-mi confirme, din experienta sa proprie și din cea dobândită în urma unui proces susținut de autoeducare și dezvoltare, că pot învăța la orice vârstă, lucruri faine din domenii pe care le credeam disjuncte cu domeniul meu de activitate.

Multitudinea de informații : de la istorie la marketing, de la psihologie la biografii celebre, de la beletristică la artă etc , fac lectura nu doar plăcută, ci deosebit de utilă.

Simți din fiecare rând plăcerea autorului de a împărtăși cu ceilalți din experiența acumulată.

Mi-a făcut o reală plăcere să citesc că „banii pot fi un obiectiv secundar al plăcerii și dedicării cu care iți faci meseria”, „competitia este doar o vrăjeala care te ține pe loc sau te dă inapoi, te ține sărac, obosit , neîmplinit și nefericit”, „cărțile au fost norocul meu” etc.

Cu ce m-am „ales” citind cartea aceasta?

1. Plăcerea unei lecturi de calitate; 2. Informații din domenii diverse: marketing, antreprenoriat, psihologie, experiențe reale de viață; 3. Cu o listă lungă de cărți pe care vreau să le citesc; 4. Cu o multitudine de exerciții , utile în dezvoltarea personală; 5. Dorința de a afla mai multe despre domenii care n-am știut că m-ar pasiona: marketing, antreprenoriat etc;

Citind cartea am avut senzația, așa cum afirmă la un moment dat și autorul, că am consultat cei mai inteligenți oameni din lume în legătură cu problemele și dorințele mele, în mod gratuit și de câte ori am avut nevoie.”
Picture of Florentina Paval

Florentina Paval

Profesor de matematică

„E prima carte în timpul lecturării căreia să și aplic ceea ce citesc.

Am început să citesc cartea ”Lasă vrăjeala” și nu mai puteam să o las din mână. Citind-o am realizat că îmi doream să o dăruiesc tuturor oamenilor pe care îi știu. Îmi doream ca fiecare să o citească. Regăseam câte o informație prețioasă și utilă mie sau cuiva cunoscut, în fiecare paragraf.

Am început să îmi notez într-o agendă idei, pasaje, dar mai ales planul meu de acțiune și să implementez chiar atunci ceea ce citeam. Cred că e prima carte în timpul lecturării căreia să și aplic ceea ce citesc.

Când am început să o citesc eram într-o stare emoțională nu tocmai roz, ca să nu zic chiar gri, dar simțeam cum fiecare pagină citită îmi dădea aripi. Simțeam cum crește dorința și voința în mine. Cum vreau să las vrăjeala de-adevăratelea și să mă apuc de prioritatea mea #1, de construirea visului meu.

Este o carte pentru toți oamenii care au avut vreodată gândul că ar putea să facă mai mult cu viața lor, indiferent că visează la antreprenoriat sau nu.

Cartea are o energie atât de faină, încât, efectiv, m-am simțit încărcată, motivată și inspirată citind-o! Îți mulțumesc, Paul!

Sunt foarte recunoscătoare că ai lăsat vrăjeala și ai scris cartea asta!”
Picture of Ina Lupu

Ina Lupu

Antreprenor

Investiția în viitorul visurilor tale este minimă: DOAR 50 lei

Days
Hours
Minutes
Seconds

Cine sunt eu să te învăț pe tine cum să-ți atingi visurile?

Cred că principalul meu avantaj este faptul că sunt un om cu picioarele pe pământ, dar care știe în continuare să viseze.


Nu m-am născut și nici nu am crescut într-un mediu foarte elevat, nu am avut în jurul meu mentori de la care să învăț și nici nu am lucrat în organizații performante de unde aș fi avut ceva de învățat.


De fapt viața mea a arătat exact invers.


Dar asta nu m-am împiedicat să-mi depășesc condiția și să ajut zeci de mii (poate sute de mii de oameni), mai întâi prin intermediul blogului meu, după care prin intermediul Tikaboo și Picasso Copywriting, iar acum prin această carte.


Punctul din care am plecat nu m-a împiedicat să devin antreprenopr, autor și unul din cei mai buni marketeri din România.


Nu am dat bac-ul la sport, dar am reușit, totuși, să alerg un maraton de 42 de km, iar acum fac sport în mod regulat.

Habar nu aveam cu se mănâncă un business, dar am construit unul care schimbă viața a sute de mii de oameni și îmi oferă viața la care am visat mereu.

Am fost cel mai timid copil posibil, dar asta nu mă împiedică acum să vorbesc unor audiențe de sute de oameni sau să stabilesc ușor relații cu oameni foarte faini.

Eram praf la gramatică, dar am scris o carte ce s-a vândut în peste 15.000 de exemplare (mă refer la prima ediție a cărții) și am mai învățat și ceva gramatică între timp.

Sunt un om născut și crescut la țară, cu un liceu de pădurari, fără fițe, care a iubit întotdeauna cărțile, care s-a educat singur și continuă să o facă zilnic.

Câștig bine și fac ce îmi place.

Așa că dacă ai impresia că ai eșuat sau că nu ai realizat prea multe până acum, eu sunt omul tău.

Îți voi arăta cum să treci peste asta și să întorci lucrurile într-o direcție bună.

Investiția în viitorul visurilor tale este minimă: DOAR 50 de lei

Days
Hours
Minutes
Seconds

Cumpără acum cartea ”Lasă Vrăjeala” în format PDF și primești Gratuit 4 Bonusuri Exclusive

Cum te ajută cartea ”Lasă vrăjeala” să te autodisciplinezi, să lași deoparte scuzele, să spargi toate barierele și să muncești cu adevărat la visul tău

Spre deosebire de multe alte cărți care emit doar ipoteze și idei despre ce este bine și ce este rău, despre ce trebuie și ce nu trebuie să faci, ”Lasă vrăjeala” îți oferă soluții clare, îți pune la dispoziție o serie de pași concreți pe care îi poți replica cu ușurință pentru a scăpa de autosabotaj, a te organiza și a construi o afacere plecând de la visul tău.

Toate acestea pentru ca tu să începi să lucrezi la visul tău! Iată o parte din secretele pe care le vei afla citind cartea:

Investiția în viitorul visurilor tale este minimă: DOAR 50 lei

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ce spun cei care au citit prima ediție despre modul în care cartea ”Lasă vrăjeala” le-a influențat viața:

“A comandat-o soțul și într-o zi am deschis total întâmplător la pag 38, am citit un paragraf și am știut imediat că o să găsesc niște răspunsuri în cartea aceasta.

De ce pierd timpul aiurea, de ce îmi găsesc mereu scuze, de ce nu termin ce am început, de nu pot mai mult, de ce îmi ia atât să mă decid , de ce nu o să reusesc nimic dacă tot caut perfecțiunea și aștept momentul potrivit, cum să mă organizez mai bine, de ce nu îmi asum riscul și prefer confortul, ce să citesc pentru a afla mai multe, cum să continui de aici, cum să dezvolt ideea mea de afacere, ce nu am făcut bine pană acum, ce am omis, cum și de ce mă conduce sentimentul de frică?

La acestea și multe altele am aflat răspunsul din carte.

Deja o recitesc și îmi scot din ea texte, recomandări de carte, aplicații și treburile organizatorice. Este genială! O sa o recomand tuturor celor cunoscuți! Mulțumesc!”
  • Cristina Tina

”E o carte cu care mi-am băut cafeaua zilele astea și pentru care m-am trezit în două zile la 5 dimineața (ceea ce nu fac prea des) și asta cred că spune multe.

Am citit cartea, mi-a plăcut tare mult spiritul ei, în primul rând.

Cred că e prima carte de genul acesta pe care reușesc să o duc până la final, iar la final, cu câteva pagini înainte de a o termina, îmi trece prin minte că ar trebui să o mai citesc încă o dată, cu creionul în mână. Și… ghici ce? Exact când mă gândesc la chestia asta, dau peste pasajul: ”Revenind la carte, sfatul meu este să o mai citești încă o dată.”

Pentru mine asta înseamnă că am ajuns cumva pe aceeași lungime de undă cu autorul, așa că nu am citit degeaba, fie măcar și pentru acest motiv. Dar de fapt motivele pentru care nu îmi pare rău că am comandat și am citit cartea asta sunt mult mai multe și spațiul unei postări e poate insuficient pentru a le înșira. Așa că o să detaliez pe blog ce și cum e cu Lasă vrăjeala!.

Ce pot să spun este că nu mă așteptam la efectul pozitiv imediat al unei cărți scrise de un om despre care până de curând nu auzisem și din acest punct de vedere satisfacția e cu atât mai mare. După cele 5 zile cât mi-a luat să citesc cartea, cu întreruperi de rigoare, cred că deja încep să îi resimt efectele, de la revizuirea hainelor din dulap la aversiunea față de zahăr și la statul mai puțin pe Facebook. Și presupun că astea sunt doar efectele imediate.

Pe cele ce vizează antreprenoriatul le voi vedea cu siguranță la a doua lectură, căci lipsa mea de experiență în domeniu are nevoie clar de această a doua lectură. A… și încă ceva… eu sunt profesor de română de meserie… deci, am citit cumva cartea și cu tentația de a judeca scrisul (deformație profesională). Și din punctul acesta de vedere mi-a plăcut mult discursul simplu, dar consistent, din care transpare o modestie bine dozată.

E o carte cu care mi-am băut cafeaua zilele astea și pentru care m-am trezit în două zile la 5 dimineața (ceea ce nu fac prea des) și asta cred că spune multe. 🙂 O recomand cu drag, nu doar antreprenorilor la început de drum, ci tuturor celor care, dintr-un motiv sau altul, sunt într-un impas cu viața lor și care au nevoie să se convingă că ”viața e frumoasă și plină de oportunități.” Mulțumesc, Paul Melinte!”
  • Anamaria Ghiban

„E cea mai interesantă și directă carte de dezvoltare personală ce am citit-o până acum.

Mă simt tras de urechi și motivat în același timp. E o senzatie nemaiîntâlnită până acum! Mersi că ți-ai făcut timp să o scrii si că mi-ai vândut-o. Ca semn de carte am un creion ca să subliniez TOT ce e important pentru mine 🙂, iar ca trainer, într-o corporatie, mi se pare esențială.”

  • Daniel Bocsan
Days
Hours
Minutes
Seconds

Citește „Lasă Vrăjeala” Și Fă Din Visurile Tale Realitate

VREAU SĂ TE AJUT SĂ TE DECIZI DACĂ VREI SĂ LUCREZI LA VISURILE TALE!

De aceea, pe lângă Cartea în format PDF vei avea acces și la grupul de Facebook „Lasă Vrăjeala”!

O comunitate care la ora actuală are peste 6 200 de membri!

De la antreprenori de succes, la freelanceri și oameni de carieră, până la elevi și tineri cu pasiuni și visuri mărețe!

Oameni care au luat o decizie fermă:

INDIFERENT DE CE SE ÎNTÂMPLĂ, NU SE VOR OPRI PÂNĂ NU-ȘI VOR VEDEA VISURILE REALIZATE! ȘI, PENTRU CĂ SUNT CONVINS CĂ LA FEL VA FI ȘI PENTRU TINE, AI…

Garanție 100% STOP VRĂJEALA!

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă ”Lasă vrăjeala” nu este potrivită pentru tine. 

Sunt 100% sigur că această carte te va ajuta, așa că-ți fac următoare propunere:

Fie citești această carte, aplici pașii de acolo și lași vrăjeala,
fie îmi spui că nu a fost ce trebuie și îți dau toți banii înapoi fără discuții. Și păstrezi și cartea.

Adică nu ai niciun risc! Este extrem de simplu!

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un mesaj la adresa cursuri@paulmelinte.com în care să soliciți restituirea banilor în termen de 14 zile de la data comenzii tale.

Investiția în viitorul visurilor tale este minimă: DOAR 50 lei

Days
Hours
Minutes
Seconds

Întrebări frecvente

Pentru cine este această carte?

Cartea ”Lasă Vrăjeala” este potrivită pentru tine dacă: știi că poți face mai mult cu viața ta, dar nu știi ce te ține în loc, ai un vis sau îți dorești mai mult decât un job călduț, poate ai o pasiune pe care vrei s-o transformi într-un business, dar îți lipsește motivația, nu știi cum să te disciplinezi, cum să-ți depășească limitele, să scapi de autosabotaj și să lupți pentru visurile tale.

Îți recomand să citești cartea în momentele tale de liniște și să-ți notezi într-un caiet pașii necesari de la fiecare capitol, alături de informațiile pe care le consideri utile.

Cu ce vine nou față de alte cărți de pe piață?

Cu toate că există un număr mare de cărți de business sau de dezvoltare personală, ”Lasă vrăjeala” este diferită de toate acestea. Nu este doar o carte care emite idei sau păreri ale autorului, ci este în același timp ghid practic și autobiografie.

Cartea conține o serie de pași concreți pe care îi poți replica cu ușurință pentru a scăpa de autosabotaj, a te organiza și a construi o afacere plecând de la visul tău.

Exemplele date la fiecare etapă sunt experiențele concrete ale autorului, astfel vei vedea că, atunci când știi cum să te organizezi eficient, totul devine mult mai simplu decât pare.

Așadar, caracterul practic, super aplicabil și cu puternic impact motivațional reprezintă elementul diferențiator al acestei cărți.

Cum o plătesc și cum o primesc?

Nu trebuie decât să completezi formularul de comandă, să faci plata online, prin card, și primești aproape instant pe e-mail cartea în format pdf.

Dacă nu îți place suficient de mult încât să crezi că merită banii, poți cere banii înapoi (fără nicio altă explicație) și vei păstra și cartea.

Știu ce gândești: „Și dacă îmi place, dar, pur și simplu, vreau să profit de garanție ca să păstrez cartea gratuit?!

Din punctul meu de vedere nu e nicio problemă. De ce? Deoarece: a) cred în karmă și b) un produs pentru care nu ești dispus să plătești, deși îți permiți și crezi că merită, nu o să te ajute niciodată așa cum ar fi trebuit. În plus, dacă ai face asta, ai transmite un mesaj tare nesănătos subconștientului tău și ai atrage în viața ta oameni care s-ar purta cu tine în mod similar.

Am o mare problemă cu timpul. Niciodată nu reușesc să ajung la timp undeva sau să termin ce mi-am propus în timp util. Această carte mă poate ajuta?

Deși cartea ”Lasă vrăjeala” nu este un curs de time management, în primele două capitole vei găsi pașii concreți prin care poți să te organizezi eficient și să-ți controlezi cu succes timpul, astfel încât să rezolvi această problemă.

Cum să fac să scap de procrastinare, să am o organizare mai bună a task-urilor? Mă poate ajuta cartea ta în acest sens?

Majoritatea oamenilor au tendința să amâne acele task-uri care li se par grele sau plictisitoare.

Citind cartea ”Lasă vrăjeala” vei înțelege care sunt motivele pentru care tinzi mereu să amâni unele acțiuni și ce poți face pentru a scăpa de acest obicei neproductiv, pentru a deveni mult mai organizat și mai focalizat pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Visul meu este să-mi deschid o agenție. Este oare această carte potrivită pentru mine și visul meu?

Orice vis ai avea, pașii de început sunt întotdeauna aceiași. Mai întâi trebuie să lași vrăjeala și gândirea limitativă de-o parte și să-ți construiești o strategie prin care să-ți setezi obiective, priorități și un plan de acțiune.

Toți acești pași îți pot părea imposibili la început, asta dacă nu citești ”Lasă vrăjeala”. Cartea îți oferă toate aceste resurse de care ai nevoie pentru a porni la drum spre visul tău.

Mai mult, te învață cum să-ți validezi o idee de business, cum să lansezi un produs sau cum să-ți găsești clienții potriviți. În plus, în carte vei găsi recomandări de resurse externe extrem de utile.

Sunt o persoană extrem de ocupată și cu foarte puțin timp liber. Deși am un vis foarte puternic nu reușesc să-mi găsesc timp să lucrez la acesta. Găsesc ceva sfaturi în carte pentru problema mea?

Nu am timp, nu am bani, nu știu cum, nu sunt destul de bun.

Ce sunt acestea? Doar niște vrăjeli pe care ni le spunem zilnic, niște bariere mentale pe care singuri ni le punem.

Cum scapi de ele? Citești ”Lasă vrăjeala”!

Cartea te învață cum să arzi vechile tipare, să faci loc în viața ta pentru noi oportunități și să profiți la maximum de acestea, dar îți oferă în același timp un sistem imbatabil de focalizare pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine ca să muncești smart, ci nu hard pentru visul tău.

Vreau să mă dezleg de jobul actual și să încep să lucrez pentru mine, dar nu am curajul și nici nu știu cum să fac asta.

Exact pentru oameni ca tine am scris cartea ”Lasă vrăjeala” (dar și pentru oameni ca mine, pentru că și mie mi-a luat ceva timp să ajung unde sunt acum).

Citind cartea îți vei răspunde singur la întrebări, precum: Ce te ține legat la jobul actual? Ce te-a împiedicat până acum să lucrezi pentru tine, ca freelancer?

În același timp, vei învață cum să scapi de vechile tipare din mintea ta, cum să cauți și să profiți de oportunități și cum să te organizezi eficient pentru a-ți construi o carieră din pasiunea ta.

De fiecare dată când găsesc o oportunitate în piață și mă gândesc să încep un business în acea direcție, până a doua zi îmi trece pentru că mi-e frică să nu iau o decizie greșită și să-mi investesc toate economiile aiurea.

Frica este un sentiment firesc, însă nu trebuie lăsată să-ți influențeze deciziile de business. Există tehnici prin care poți scăpa de această frică, dar și modalități concrete prin care să-ți validezi ideea de business și să-ți construiești o afacere solidă. Poți învăța cum să faci toate acestea din cartea ”Lasă vrăjeala”.

Am citit prima ediție a cărții și am învățat foarte multe lucruri super utile, pe care am încercat să le aplic în viața mea de zi cu zi. Între timp mi-am deschis propriul business și aș vrea să lansez primul meu produs educațional, dar am ceva emoții, mi-e frică că poate să va fi primit bine de către nișa mea. Ai ceva sfaturi pentru mine?

Așa cum spun mereu și la cursul Picasso Copywriting, nu există produs perfect, ci produs care răspunde sau nu la nevoile, problemele sau dorințele potențialilor clienți.

Dacă știi concret care sunt acestea, atunci poți construi în timp un produs aproape perfect.

Dar ca să lansezi un produs, acesta nu trebuie să fie neapărat complet sau în forma lui finală, mai ales atunci când vorbim de produse educaționale (pe care le putem îmbunătăți în permanență).

În ediția a doua a cărții am dedicat un întreg capitol strategiei prin care poți să lansezi un produs/serviciu/brand cu minimum de risc și de efort, focalizându-te pe ce contează pentru tine și pentru client.

Investiția în viitorul visurilor tale este minimă: DOAR 50 lei

Days
Hours
Minutes
Seconds
© Copyright 2012-2022. All rights reserved | ANPC | SOL | Termeni și condiții | Contact