Îți dorești Să Ai Un Business
Sau Să Faci Ce te Pasionează?


Am Scris o carte ce te-ar putea ajuta

Nu este o carte despre cum să devii milionar peste noapte, fără muncă, sau mai știu eu ce altă vrăjeală de genul ăsta.


Este o carte din care înveți cum să gândești ca să treci la treabă cu șanse cât mai mari de a realiza ceva. De ce era nevoie de ea? Pentru că mulți dau din gură, dar puțini fac. 


În „Lasă Vrăjeala” îți spun povestea mea și cum am dus Tikaboo.ro, o companie care face antreprenoriat social (din postura de marketer și co-fondator),  de la zero la peste 80.000 de clienți, la impact în viețile a 1,6 milioane de oameni și la vânzări de peste 1,2 milioane €.


Toate astea în aproximativ trei ani de muncă și ABIA DUPĂ ce am început să las vrăjeala și să mă pun pe treabă.


Vrei să știi cum poți obține rezultate asemănătoare sau chiar mai bune?

Citește cartea! 😀


Bonus: vei afla cum să construiești un business din pasiunea ta chiar dacă acum nu ai un leu în buzunar și nici prea multă școală.

Adică exact așa cum au stat lucrurile în cazul meu.

are 372 de pagini și costă doar 50 de lei +
9 lei taxa de livrare în aria de acoperire FAN Courier

Cine sunt eu să te învăț pe tine despre vrăjeală, pasiuni și antreprenoriat?


O întrebare legitimă! Mai ales că sunt pe piață o grămadă de „online guru” care se laudă că-s cei mai buni, fără să știe prea multe despre ce face „concurența” mai tăcută. 


Eu nu sunt nici speakerul motivațional care se îmbracă tot timpul la patru ace sau ăla care se pozează prin vacanțe exotice ca să te convingă cât de prosper este ca să-i cumperi produsele scumpe. 


Și nu sunt nici intelectualul care se laudă cu diplomele și acreditările lui în timp ce aruncă cu noroi în speakerul motivațional și fanii acestuia de ciudă că lui nu-i prea iese vrăjeala.


Nu zic că e rău (nici bine), nu mă interesează prea mult ce fac ei, dar fac aceste precizări ca nu cumva să fiu băgat în acele categorii.


Acum că am clarificat, hai să revenim la întrebare: cine naiba-s eu? :)


Sunt un om născut și crescut la țară, cu un liceu de pădurari, fără fițe, care a iubit întotdeauna cărțile, care s-a educat singur și continuă să o facă zilnic. 


Câștig bine și fac ce îmi place! Dar mai sunt câteva puncte la care mai am un pic de lucru. Îți spun asta ca să nu îți faci cumva ideea că sunt (sau susțin că sunt) omul cu viața perfectă.


În ochii multora am eșuat mare parte din viața mea.


Așa că dacă ai impresia că ai eșuat sau că nu ai realizat prea multe până acum, eu sunt omul tău.


Îți voi arăta cum să treci peste asta și să întorci lucrurile într-o direcție bună.


În cazul meu cei care credeau că am eșuat acum probabil că se uită și nu le vine să creadă.


Eu însă am știut aproape tot timpul că sunt pe drumul cel bun, chiar dacă mai aveam de învățat multe.


Detest mediocritatea și nu suport lăudăroșii, de aici și titlul cărții.


Tocmai de aceea detest să scriu pagini din astea în care, vreau nu vreau, trebuie să mă laud un pic.


Prefer să o facă altul în locul meu, așa că voi lăsa mai jos un testimonial. :))


P.S. Evident că și eu „te vrăjesc” - toată lumea vrea asta, dar încerc să o fac spunându-ți adevărul. Sau măcar o parte din el. 😀

"

Am început să citesc cartea ”Lasă vrăjeala” și nu mai puteam să o las din mână. Citind-o am realizat că îmi doream să o dăruiesc tuturor oamenilor pe care îi știu. Îmi doream ca fiecare să o citească. Regăseam câte o informație prețioasă și utilă mie sau cuiva cunoscut, în fiecare paragraf.


Am început să îmi notez într-o agendă idei, pasaje, dar mai ales planul meu de acțiune și să implementez chiar atunci ceea ce citeam. Cred că e prima carte în timpul lecturării căreia să și aplic ceea ce citesc.


Când am început să o citesc eram într-o stare emoțională nu tocmai roz, ca să nu zic chiar gri 🙂 dar simțeam cum fiecare pagină citită îmi dădea aripi. Simțeam cum crește dorința și voința în mine. Cum vreau să las vrăjeala de-adevăratelea și să mă apuc de prioritatea mea #1, de construirea visului meu.


Este o carte pentru toți oamenii care au avut vreodată gândul că ar putea să facă mai mult cu viața lor, indiferent că visează la antreprenoriat sau nu.


Cartea are o energie atât de faină, încât, efectiv, m-am simțit încărcată, motivată și inspirată citind-o! Îți mulțumesc, Paul! Sunt foarte recunoscătoare că ai lăsat vrăjeala și ai scris cartea asta!


Ina Lupu 

Citește „Lasă Vrăjeala” dacă vrei să afli următoarele:

Cum să ai grijă de mintea, corpul și emoțiile tale

Atât rezultatele tale, cât și fericirea ta, depind de acest aspect.

Dacă ratezi una din ele (minte, emoții, corp) e foarte posibil să intri în blocaj, cum sunt, de altfel, majoritatea.

Cum să-ți Setezi obiective și să le realizezi

La 14 ani am decis ce vreau să fac în viață. Aparent șansele nu erau de partea mea. 15 - 20 de ani mai târziu am reușit. Cu ce știu acum, sunt convins că se putea mai repede și îți arăt în carte cum.

Cum să faci bani din pasiunea ta

Petrecem extraordinar de mult timp muncind și rareori facem ce ne place. De ce? Deoarece nu știm cum să facem bani din pasiunea noastră. Iar mulți nici nu cred că e posibil. „Lasă vrăjeala” le va demonstra că se înșeală.

costă doar 50 de lei

Ce altceva vei învăța Din „lasă Vrăjeala”

  • Cum să folosești internetul în avantajul tău

Internetul este cel mai puternic instrument la ora actuală. Îl poți folosi pentru a-ți atinge visurile sau pentru a pierde vremea și a-ți irosi viața. Din păcate puțini oameni știu cum să-l folosească în avantajul lor. 

  • Care e treaba pe bune cu antreprenoriatul și cum se gândește un business de succes

Nu poți construi un business de succes fără să înțelegi ce presupune asta.


Din păcate cei mai mulți cosnideră că știu deja tot ce au nevoie, iar decă nu le merge, „au avut ghinion” sau „altcineva este de vină”. 


Cea mai mare realizarea  a fost să-mi dau seama cât de arogant eram și cât de multe nu știam.


Sper ca prin intermediul acestei cărți să te ajut să ai aceeași conștientizare.

  • Cum Să Învingi Amânarea și Să iei Cele Mai Bune Decizii

Vrei succes? E simplu! Ia decizii bune și apoi execută-le.
E simplu de zis, dar nu e ușor de făcut. Că dacă era, o făceai până acum și fără să citești cartea.

  • Cum să lași prostiile și vrăjelile deoparte și să faci ce contează

Avem cu toții 24 de ore pe zi? Evident că da.  Dar dacă avem cu toții 24, atunci de ce unii pot face atât de multe, iar alții doar se plâng? 


Am fost în tabăra celor care se vrăjesc singuri, a celor care pierd vremea și am scris în carte ce ai de făcut ca să poți schimba asta. 

Ioana Groza

Am optat mereu să citesc autori straini, în original sau traduși, când venea vorba de materiale educaționale. Am fost foarte placut surprinsă de această carte.


Majoritatea cărților, în limba română, care se vor a fi introduceri în anumite domenii sunt stufoase si par mai degraba scrise pentru colegii de branșă, decât pentru cei care doresc să se autoinițieze într-un anumit domeniu.


Mă bucur că există și cărti în limba română care oferă informație valoroasă într-un mod accesibil.


Nu ajunge să deții doar cunoștințele. Pentru a-i putea învăța pe ceilalți trebuie să ști să te faci înțeles și de cei care nu au foarte multe cunoștințe în domeniu.


Pe lângă faptul că aceasta carte este o lectura foarte placută este și extrem de folositoare pentru cei care se gândesc dacă și cum să înceapă o afacere.


M-a bucurat faptul că am putut să o înțeleg în totalitate chiar dacă cunoștințele mele în domeniul marketingului, în momentul de față, sunt aproape zero.


M-au încântat deopotriva atât umorul autorului cât și stilul sau foarte familiar. Am avut senzația că discut cu un prieten care îmi explică pe înțelesul meu cam ce ar trebui să știu, ca antreprenor, la început de drum.


Cartea conține și trimiteri către alte materiale sau aplicații, folositoare în egală măsură pentru cei care doresc să își aprofundeze cunoștințele.


Sunt o mamică cu doi copii și destul de puțin timp liber, am reușit să citesc mai mult seara după ce adormeau copiii.


 Am reusit să o termin în trei zile, efectiv nu am putut să o las din mână. O recomand cu caldură pentru că te ajută să lași vrăjeala și să te mobilizezi în direcția dorită. 

Ai garanție 100%!

Dacă „Lasă vrăjeala” nu e ceea ce cauți, îți dau toți banii înapoi fără discuții, astfel încât să nu ai niciun risc.

Ești gata să lași vrăjeala?


Fă-o AZI,căci știi cum e cu „de mâine” sau „de luni”!


Citește „Lasă Vrăjeala” Și
Fă din Visurile Tale Realitate

are 372 de pagini și costă doar 50 de lei +
9 lei taxa de livrare în aria de acoperire FAN Courier

Copyright 2019 by Paul Melinte

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.