Lasă vrajeala - Paul Melinte

Oamenii îți spun că visezi prea mult și că „ar trebui să lași prostiile”?


E ok! Poți fi în același timp atât visător, cât și un om de acțiune care face ce-și propune. 

Toată viața mea am fost un visător, motiv pentru care tata obișnuia să-mi spună adesea: „Paule, nu tot ce zboară se mănâncă.”

 

Și până aproape de 30 de ani părea că are dreptate… 

 

După 30 de ani visurile mele au devenit realitate și am construit (alături de colegii mei) Tikaboo - o companie ce are deja 100.000 de clienți doar în România. 


 

Cum am ajuns de la „un visător”

 la aproape 2 milioane de euro vânzări? 


La fel cum poți ajunge și tu! 

 

Am găsit o serie de factori care puși cap la cap pot fie să te ajute, fie să te blocheze (dacă nu îi înțelegi).

 

După ce m-am prins că de data asta nu visez, că pașii pe care i-am urmat eu pot fi replicați și de alți oameni ca mine, am decis să-i pun într-o carte. O carte la care să mă pot întoarce atunci când am nevoie. 

 

Și pentru că toată viața mea am simțit că „m-am vrăjit” în loc să fac ce trebuie, am decis că titlul acestei cărți să fie „Lasă Vrăjeala”, un îndemn pe care mi-l tot repet ori de câte ori simt că risc să alunec iar în vechiul meu scenariu, cel al învinsului care doar visează.

 

Dacă te-ai regăsit în povestea mea, dacă ai visuri pe care vrei cu adevărat să le transformi în realitate, citește cartea, aplică ce am spus acolo, și-ți garantez că viața ta se va schimba așa.

+ 9 lei taxe poștale în aria de acoperire FAN courier

Citește „Lasă Vrăjeala” dacă vrei să afli următoarele:

Cum Să Ai Grijă De Mintea, Corpul Și Emoțiile Tale

Atât rezultatele tale, cât și fericirea ta, depind de acest aspect.

Dacă ratezi una din ele (minte, emoții, corp) e foarte posibil să intri în blocaj, cum sunt, de altfel, majoritatea.

Cum Să-Ți Setezi Obiective Și Să Le Realizezi

La 14 ani am decis ce vreau să fac în viață. Aparent șansele nu erau de partea mea. 15 - 20 de ani mai târziu am reușit. Cu ce știu acum, sunt convins că se putea mai repede și îți arăt în carte cum.

Cum Să Faci Bani Din Pasiunea Ta

Petrecem extraordinar de mult timp muncind și rareori facem ce ne place. De ce? Deoarece nu știm cum să facem bani din pasiunea noastră. Iar mulți nici nu cred că e posibil. „Lasă vrăjeala” le va demonstra că se înșeală.

costă doar 50 de lei

+ 9 lei taxe poștale în aria de acoperire FAN courier

Lasă vrăjeala nu este o carte despre cum să devii milionar peste noapte, fără muncă, sau mai știu eu ce altă vrăjeală de genul ăsta.


Este o carte din care înveți cum să gândești ca să treci la treabă cu șanse cât mai mari de a realiza ceva.


De ce era nevoie de ea? Pentru că mulți oameni visează, dar puțini reușesc în ce-și propun.


În „Lasă Vrăjeala” îți spun povestea mea și cum am dus Tikaboo.ro, o companie care face antreprenoriat social (din postura de marketer și co-fondator), de la zero la peste 100.000 de clienți, la impact în viețile a 1,9 milioane de oameni și la vânzări de 2 milioane €. 


Toate astea ABIA DUPĂ ce am început să las vrăjeala și să mă pun pe treabă.


Vrei să știi cum poți obține rezultate asemănătoare sau chiar mai bune? Citește cartea! 😀


Bonus: vei afla cum să construiești un business din pasiunea ta chiar dacă acum nu ai un leu în buzunar, nu ai mentori de la care să înveți direct și nici o facultate bună  care să-ți fi dat un start.


Adică exact așa cum au stat lucrurile în cazul meu.

Nu mai pierde nicio secunda. Lasa vrajeala si pune mana pe visul tau

Ce spun cei care au citit cartea

"Am reusit să o termin în trei zile, efectiv nu am putut să o las din mână."

Am optat mereu să citesc autori straini, în original sau traduși, când venea vorba de materiale educaționale. Am fost foarte placut surprinsă de această carte.


Majoritatea cărților, în limba română, care se vor a fi introduceri în anumite domenii sunt stufoase si par mai degraba scrise pentru colegii de branșă, decât pentru cei care doresc să se autoinițieze într-un anumit domeniu.


Mă bucur că există și cărti în limba română care oferă informație valoroasă într-un mod accesibil.


Nu ajunge să deții doar cunoștințele. Pentru a-i putea învăța pe ceilalți trebuie să ști să te faci înțeles și de cei care nu au foarte multe cunoștințe în domeniu.


Pe lângă faptul că aceasta carte este o lectura foarte placută este și extrem de folositoare pentru cei care se gândesc dacă și cum să înceapă o afacere.


M-a bucurat faptul că am putut să o înțeleg în totalitate chiar dacă cunoștințele mele în domeniul marketingului, în momentul de față, sunt aproape zero.


M-au încântat deopotriva atât umorul autorului cât și stilul sau foarte familiar. Am avut senzația că discut cu un prieten care îmi explică pe înțelesul meu cam ce ar trebui să știu, ca antreprenor, la început de drum.


Cartea conține și trimiteri către alte materiale sau aplicații, folositoare în egală măsură pentru cei care doresc să își aprofundeze cunoștințele.


Sunt o mamică cu doi copii și destul de puțin timp liber, am reușit să citesc mai mult seara după ce adormeau copiii.


Am reusit să o termin în trei zile, efectiv nu am putut să o las din mână. O recomand cu caldură pentru că te ajută să lași vrăjeala și să te mobilizezi în direcția dorită. 

Ioana Groza

Mamica

„E prima carte în timpul lecturării căreia să și aplic ceea ce citesc."

Am început să citesc cartea ”Lasă vrăjeala” și nu mai puteam să o las din mână. Citind-o am realizat că îmi doream să o dăruiesc tuturor oamenilor pe care îi știu. Îmi doream ca fiecare să o citească. Regăseam câte o informație prețioasă și utilă mie sau cuiva cunoscut, în fiecare paragraf.


Am început să îmi notez într-o agendă idei, pasaje, dar mai ales planul meu de acțiune și să implementez chiar atunci ceea ce citeam. Cred că e prima carte în timpul lecturării căreia să și aplic ceea ce citesc.


Când am început să o citesc eram într-o stare emoțională nu tocmai roz, ca să nu zic chiar gri, dar simțeam cum fiecare pagină citită îmi dădea aripi. Simțeam cum crește dorința și voința în mine. Cum vreau să las vrăjeala de-adevăratelea și să mă apuc de prioritatea mea #1, de construirea visului meu.


Este o carte pentru toți oamenii care au avut vreodată gândul că ar putea să facă mai mult cu viața lor, indiferent că visează la antreprenoriat sau nu.


Cartea are o energie atât de faină, încât, efectiv, m-am simțit încărcată, motivată și inspirată citind-o! Îți mulțumesc, Paul! Sunt foarte recunoscătoare că ai lăsat vrăjeala și ai scris cartea asta!

Ina Lupu

Antreprenoare

costă doar 50 de lei

+ 9 lei taxe poștale în aria de acoperire FAN courier

costă doar 50 de lei

+ 9 lei taxe poștale în aria de acoperire FAN courier

Cine sunt eu să te învăț pe tine  cum să-ți atingi visurile?

Cred că principalul meu avantaj este faptul că sunt un om cu picioarele pe pământ, dar care știe în continuare să viseze. 


Nu m-am născut și nici nu am crescut într-un mediu foarte elevat, nu am avut în jurul meu mentori de la care să învăț și nici nu am lucrat în organizații performante de unde aș fi avut ceva de învățat. 


De fapt viața mea a arătat exact invers. 


Dar asta nu m-am împiedicat să-mi depășesc condiția și să ajut zeci de mii (poate sute de mii de oameni), mai întâi prin intermediul blogului meu, după care prin intermediul Tikaboo, iar acum prin această carte. 


Punctul din care am plecat nu m-a împiedicat să devin antreprenopr, autor și unul din cei mai buni marketeri din România, cu rezultate mult peste media. 


Nu am dat bac-ul la sport, dar am reușit, totuși, să alerg un maraton de 42 de km, iar acum fac sport în mod regulat. Habar nu aveam cu se mănâncă un business, dar am construit unul care schimbă viața la sute de mii de oameni și îmi oferă viața la care am visat mereu. 


Am fost cel mai timid copil posibil, dar asta nu mă împiedică acum să vorbesc la audiențe de sute de oameni sau să stabilesc ușor relații cu oameni foarte faini.


Eram praf la gramatică, dar am scris o carte ce s-a vândut rapid în peste 6000 de exemplare (și am mai învățat și ceva gramatică între timp). 


Sunt un om născut și crescut la țară, cu un liceu de pădurari, fără fițe, care a iubit întotdeauna cărțile, care s-a educat singur și continuă să o facă zilnic. 


Câștig bine și fac ce îmi place. 


Așa că dacă ai impresia că ai eșuat sau că nu ai realizat prea multe până acum, eu sunt omul tău.


Îți voi arăta cum să treci peste asta și să întorci lucrurile într-o direcție bună.


Ce Altceva Vei Învăța Din „Lasă Vrăjeala”

>

Cum să folosești internetul în avantajul tău

Internetul este cel mai puternic instrument la ora actuală. Îl poți folosi pentru a-ți atinge visurile sau pentru a pierde vremea și a-ți irosi viața. Din păcate puțini oameni știu cum să-l folosească în avantajul lor.

>

Cum Să Învingi Amânarea și Să iei Cele Mai Bune Decizii

Vrei succes? E simplu! Ia decizii bune și apoi execută-le.
E simplu de zis, dar nu e ușor de făcut. Că dacă era, o făceai până acum și fără să citești cartea.

>

Care e treaba pe bune cu antreprenoriatul și cum se gândește un business de succes

Nu poți construi un business de succes fără să înțelegi ce presupune asta.


Din păcate cei mai mulți cosnideră că știu deja tot ce au nevoie, iar decă nu le merge, „au avut ghinion” sau „altcineva este de vină”. 


Cea mai mare realizarea  a fost să-mi dau seama cât de arogant eram și cât de multe nu știam.


Sper ca prin intermediul acestei cărți să te ajut să ai aceeași conștientizare.

>

Cum să lași prostiile și vrăjelile deoparte și să faci ce contează

Avem cu toții 24 de ore pe zi? Evident că da.  Dar dacă avem cu toții 24, atunci de ce unii pot face atât de multe, iar alții doar se plâng? 


Am fost în tabăra celor care se vrăjesc singuri, a celor care pierd vremea și am scris în carte ce ai de făcut ca să poți schimba asta. 

costă doar 50 de lei

+ 9 lei taxe poștale în aria de acoperire FAN courier

Cât de mult crezi în visul tău și

cât ești dispus să investești în el?

În urmă cu câtiva ani aveam o agenție imobiliară. Din păcate intrasem în imobiliare în plină criză și din momentul intrării mele piața a devenit din ce în ce mai dură. Munceam ca un nebun, dar banii refuzau să apară.


Așa că am decis că e momentul să învăț mai mult. Am început să cumpăr cărți și să le devorez. Fiecare carte în parte, fără excepție, mă învăța cel puțin un lucru valoros. 


Din păcate însă, pentru că eu consideram banii a fi o problemă, făceam o greșeala: cumpăram doar cărțile la reducere. 


Am și am avut tot timpul o listă de cărți pe care îmi doream să le citesc și știam că mă pot ajuta. Dar rareori ajungeam să cumpăr ceva de pe acea listă. De ce? Deoarece nu erau niciodată la reducere, iar mie mi se pare prea mult să dau 50, 60 sau 70 de lei pe o carte. 

Cu 70 de lei eu îmi luam 2 cărți. Dar știi ce însemna asta? Că mă concetram pe cantitate, nu pe calitate.


Nu zic că acele cărți nu erau bune, dar când am început în sfârșit să nu mai văd cărțile ca pe o cheltuială, ci ca pe o investiție ce se întoarce înmiit, viața mea s-a schimbat. 


Am început să cumpăr exact ce aveam nevoie și uite așa am ajuns la o colecție de câteva sute de cărți dintre care în jur de o sută așteaptă cuminți să fie citite.

Cum am spus și în cartea mea, datorez cărților tot ce am.


De ce îți povestesc toate astea? Deoarece știu că pentru unii oameni 50 de lei pentru o carte poate să pară mult, dar este un mindset care nu te ajută cu nimic. Investiția în minte ta dă întodeauna rezultate, mai devreme sau mai târziu.

Ești dispus să investești 50 de lei în visul tău? 


Eu sunt! Citește cartea și nu îți place, o returnezi și îți dau toți banii înapoi.

Doar 50 de lei

100%

MONEY BACK

GUARANTEE

Ai garanție 100%!

Dacă „Lasă vrăjeala” nu e ceea ce cauți, îți dau toți banii înapoi fără discuții. Nu ai niciun risc!


Ești gata să lași vrăjeala?


Fă-o AZI, căci știi cum e cu „de mâine” sau „de luni”!


Citește „Lasă Vrăjeala” Și
Fă Din Visurile Tale Realitate

Nu știi ce să faci? Vezi ce au zis și alții despre carte!

„Mă bucur tare mult de apariţia acestei cărţi. Este exact ceea ce căutam. M-am regasit in multe din cazurile descrise. Unul de mare importanţă ar fi lipsa disciplinei. Uşor de citit si un manual foarte bun pentru orice nivel. Paul porneşte de la noţiuni de baza pe care apoi le dezvolta treptat si vei primi din carte, pe langa o imagine de ansamblu si strategii concrete de pus in practică. Foloseşte-o cu incredere!

Jos pălăria, Paul! 😊


- Andreea C. Andreea

Andreea C. Andreea


Am pielea de gaina

„Am pielea de gaina. De cand am inceput sa citesc cartea, parca te aud pe tine cand imi vorbesti.

Am pus o pe birou ca sa o citesc zi de zi.. si sa te vad aici ...sa imi fie rusine daca ma iau cu vrajeala

M-au luat transpiratile cand am deschis-o si am inceput sa citesc.

Bravo, felicitari pentru carte! Fac tot ce imi zici sa fac!”

Silviu Posteucă

Marketeer

E cea mai interesanta si directa carte de dezvoltare personala ce am citit-o pana acum. 

„E cea mai interesanta si directa carte de dezvoltare personala ce am citit-o pana acum. Ma simt tras de urechi si motivat in acelasi timp. E o senzatie nemaintalnita pana acum! Mersi ca ti-ai facut timp sa o scrii si ca mi-ai vandut-o. Ca semn de carte am un creion ca sa subliniez TOT ce e important pentru mine :) , iar ca trainer, intr-o corporatie, mi se pare esentiala.”

Daniel Bocsan


Scrisă pe gustul meu, fără metafore și "înflorituri" , rațional și la obiect , cartea m-a „prins” de la primele pagini.

De câte ori ți-ai spus :”De mâine mă apuc de sport!”, „De luni mă las de fumat!”,”De mâine mă apuc de învățat!” , "Ce zice lumea dacă fac asta?","Nu am resursele necesare să fac asta. " etc ?


Ți-ai spus vreodată, însă „Lasă vrăjeala!”?


Ți-o spune acum, fără menajamente, Paul Melinte în „Lasă vrăjeala-de la autoamăgiri la visuri devenite realitate” și , ceea ce mi se pare cel mai important e că, nu doar îți spune, ci te și învață cum să o faci.


Scrisă pe gustul meu, fără metafore și "înflorituri" , rațional și la obiect , cartea m-a „prins” de la primele pagini.


Citind am avut senzația, foarte plăcută, că știu dintotdeauna lucrurile pe care le scrie Paul și că el este doar vocea menită să-mi confirme, din experienta sa proprie și din cea dobândită în urma unui proces susținut de autoeducare și dezvoltare, că pot învăța la orice vârstă, lucruri faine din domenii pe care le credeam disjuncte cu domeniul meu de activitate.


Multitudinea de informații : de la istorie la marketing, de la psihologie la biografii celebre, de la beletristică la artă etc , fac lectura nu doar plăcută, ci deosebit de utilă.

Simți din fiecare rând plăcerea autorului de a împărtăși cu ceilalți din experiența acumulată.


Mi-a făcut o reală plăcere să citesc că „banii pot fi un obiectiv secundar al plăcerii și dedicării cu care iți faci meseria”, „competitia este doar o vrăjeala care te ține pe loc sau te dă inapoi, te ține sărac, obosit , neîmplinit și nefericit”, „cărțile au fost norocul meu” etc.


Cu ce m-am „ales” citind cartea aceasta?

 

1. Plăcerea unei lecturi de calitate;

2. Informații din domenii diverse: marketing, antreprenoriat, psihologie, experiențe reale de viață;

3. Cu o listă lungă de cărți pe care vreau să le citesc;

4. Cu o multitudine de exerciții , utile în dezvoltarea personală;

5. Dorința de a afla mai multe despre domenii care n-am știut că m-ar pasiona: marketing, antreprenoriat etc;


Citind cartea am avut senzația, așa cum afirmă la un moment dat și autorul, că am consultat cei mai inteligenti oameni din lume în legătură cu problemele și dorințele mele, în mod gratuit și de câte ori am avut nevoie.

Florentina Paval

Pofesor de matematică

costă doar 50 de lei

+ 9 lei taxe poștale în aria de acoperire FAN courier

Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană și nu sunt garantate

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.