Picass0 Copywriting ed.35

22 iunie - 1 AUgust

Pentru cei cărora rolul de angajat nu le mai aduce satisfacții și își doresc să pornească o afacere pe cont propriu, am creat:

Învață copywriting și câștigă de la 2500 lei până la 10.000 euro/lună, lucrând de acasă

Învață să scrii reclame, emailuri, descrieri de produse, pagini web sau articole care vând garantat produse sau servicii.

simplu

Curs complet de copywriting împărțit pe felii ușor de înțeles (timp de studiu și execuție aprox. 1 - 3 ore/zi). Primești feedback personalizat de la un mentori, astfel încât să fii sigur că te afli tot timpul pe drumul cel bun în procesul de învățare.

Rapid

În doar 6 săptămâni, înveți o abilitate care-ți va permite să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani. De la cum și unde să găsești potențiali clienți, la cum să scrii texte care vând și ce strategii de marketing digital sunt mai eficiente.

eficient

Încă din prima zi de curs scrii texte pe formule de copywriting folosite în întreaga lume, care și-au dovedit puterea de a produce vânzări profitabile.

23
ZILE
:
 
04
ORE
:
 
33
MINUTE
:
 
48
SECUNDE

Înscrierile sunt închise!

Desfășurare online - 22 Iunie - 1 August | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital

Perioada în care primești feedback personalizat de la mentori este de 6 săptămâni, dar ai acces la curs pe viață, cu toate actualizările lui, și îl poți parcurge oricând în ritmul tău.

Toate lecțiile (inclusiv webinariile live) sunt urcate pe o platformă online, deci nu trebuie să-ți adaptezi programul pentru a participa la curs.

Înscrie-te la curs până pe 30 MAI și primești automat toate aceste bonusuri exclusive:

 • Bonus 1 - Picasso Ads - Mini Ghidul Care Te Învață Bazele Facebook Ads

  Acest ghid îți explică concret ce înseamnă audiențele, ce tipuri de reclame există, cum să le setezi în Business Manager (platforma din care faci Facebook Ads), dar și noțiuni mai complexe precum obiective, setarea bugetelor și licitația reclamelor.

 • Bonus 2 - 12 Șabloane de Reclame Care Au Adus Vânzări De Peste 50.000 euro

  Este mult mai ușor să scrii reclame când pornești de la un exemplu care știi că funcționează. Această colecție de 12 șabloane te ajută să economisești timp și să înțelegi ce funcționează și ce nu atunci când scrii propriile reclame.

 • Bonus 3 - 15 Șabloane de Mailuri Esențiale Într-o Campanie de Promovare

  Orice copywriter scrie inevitabil și mailuri. Cu ajutorul acestui material vei înțelege concret cum ar trebui să sune un mail, fie el de content sau de vânzare, și cum să-ți adaptezi ton of voice-ul în funcție de obiectivul mailului.

 • Bonus 4 - 10 Șabloane Editabile În Canva A Celor Mai Bune Bannere Create De Noi

  Un banner bun poate face cât 1000 de cuvinte. Cu aceste șabloane vei înțelege la ce model de bannere reacționează oamenii și cum să gândești textele de vânzare pentru a crea un perfect match și pentru a avea reclame care convertesc mai bine.

+ Șansa de a câștiga un SUPER BONUS!

Picasso Webinars - un curs de 20 de ore în valoare de 1000 lei care te învață sistemul simplu și eficient prin care să vinzi pe pilot automat prin intermediul webinariilor, chiar dacă ai ZERO cunoștințe de marketing, ZERO cunoștințe tehnice și ZERO cunoștințe despre cum să ții o prezentare.


Și asta nu e tot!

Vei putea să îți recuperezi investiția în curs imediat după cele 6 săptămâni!

Vei primi pe mâna primul tău proiect de freelancing la finalul căruia vei câștiga 2500 de lei (nu vei fi pe cont propriu, ci vei lucra cu o echipă de oameni cu experiență, care te va ghida și îți va explica ce e de făcut).

Plus posibilitatea de a lucra mai departe cu noi atât timp cât ai performanțe foarte bune.

Așa că îți vei recupera banii investiți în curs și vei avea și un avantaj competitiv în fața celorlalți (știi să scrii reclame ce produc rezultate și mai dobândești și experiență după primul proiect).

Bonusurile expiră în...

00
zile
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
SECUNDE

Înscrierile sunt închise!

 

Înscrie-te în curs până pe 21 Iunie și vei primi aceste bonusuri exclusive:

 • 12 Șabloane de Reclame Care Au Adus Vânzări De Peste 50.000 euro - un material complex care te va ajuta să economisești timp atunci când scrii reclame și să înțelegi ce funcționează și ce nu atunci când scrii propriile reclame
 • 15 Șabloane de Mailuri Esențiale Pe Care Le Vei Scrie Ca Copywriter - orice copywriter scrie inevitabil și mailuri, cu ajutorul acestui material vei înțelege concret cum ar trebui să sune un mail, fie el de content sau de vânzare și cum să-ți adaptezi ton of voice-ul în funcție de obiectivul mailului.
 • Picasso Ads - Mini Ghidul Care Te Învață Bazele Facebook Ads - un ghid de 24 de pagini care îți explică concret ce înseamnă audiențele, ce tipuri de reclame există, cum să le setezi în Business Manager (platforma din care faci FB Ads), dar și noțiuni mai complexe precum obiective, setarea bugetelor și licitația reclamelor
 • 10 Șabloane Editabile În Canva A Celor Mai Bune Bannere Create De Noi - un banner bun spune cât 1000 de cuvinte, cu aceste șabloane vei înțelege la ce model de bannere reacționează oamenii și cum să gândești textele de vânzare pentru a creea un perfect match și pentru a avea reclame care convertesc mai bine

+ un SUPER BONUS!

Acces în prima ediție: LTV Maximizer: Blue Cow Strategy


 • Cum ar fi dacă ai putea să faci 10.000 de euro cu doar 2 - 3 clienți sau chiar cu unul singur?
 • Cum ar fi dacă ți-ai putea ajuta clienții să-și dubleze sau să-și tripleze venitul, fără să alerge după noi clienți?

  LTV Maximizer este un training în valoare de 1000 de euro în care o să-ți arăt cum poți face 10.000 de euro în timp record, fără stres și fără grija gestionării mai multor clienți.

23
ZILE
:
 
04
ORE
:
 
33
MINUTE
:
 
45
SECUNDE

Înscrierile sunt închise!

10.000 euro/lună în mai puțin de 6 luni cu cel mult 10 clienți

Comerțul online a explodat în ultimii ani, dar 90% dintre companii nu au copywriteri sau angajați specializați în digital marketing, nu știu cum să-și prezinte produsul sau serviciul în fața potențialului client pentru a vinde în mod eficient și profitabil!

Însă, toate aceste companii au înțeles rapid că nu pot avea vânzări fără o promovare eficientă și plătesc bani grei pentru acest serviciu. În fond, fără niște reclame bune, cum ar putea să-și vândă produsele sau serviciile? 

Aceasta este Marea Ta Oportunitate. Realizând o strategie de marketing online și scriind texte și reclame care generează în mod garantat vânzări pentru clienții tăi, vei putea câștiga venituri mari și libertate financiară.

Îți poți construi un business în copywriting fie lucrând ca freelancer, fie ca agenție. Astfel, poți să câștigi bani fără să riști mai nimic, pentru că poți începe afacerea lucrând part-time și înveți tot ce ai de învățat lucrând pentru afaceri reale care să te plătescă, îți dezvolți un brand, o comunitate, o bază de potențiali clienți, relațiile, cunoștințele și contactele necesare.


Astfel, poți ajunge ca, în mai puțin de 6 luni, să câștigi până la 10.000 de euro lucrând pentru cel mult 10 clienți. Iată câteva scenarii simple:

 • 70 euro/oră x 142 ore/lună (35 ore/săptămână)
 • 1000 euro/sales page x 10 sales pages (pagini de vânzări)
 • 4 clienți x (15 reclame + 1 sales page + 7 mailuri)

Așadar, dacă vrei să profiți de această oportunitate, nu trebuie decât să-ți dezvolți o nouă abilitate: Copywritingul.

Primești feedback personalizat de la un mentor

Astfel încât să fii sigur că te afli tot timpul pe drumul cel bun în procesul de învățare.

Picasso Copywriting este pentru tine dacă...

Îți dorești libertate financiară

Dacă vrei să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani, învață să vinzi. Indiferent de circumstanțe, vei ști să vinzi orice produse sau servicii vrei și vei face profit, lucrând din confortul casei tale.

Vrei să-ți deschizi o afacere

Te gândești să-ți deschizi o afacere, dar sfaturile prietenilor și informațiile din cărți sunt copleșitoare? Acest lucru nu trebuie să fie complicat. Învață marketing digital și copywriting de la oameni care au reușit deja în România.

îți dorești să lucrezi de acasă

Copywritingul este o abilitate ce-ți poate oferi libertate fără precedent în ceea ce privește locul de muncă. Poți lucra din cafenea, din vacanță sau din confortul casei tale.

Iată ce spun participanții din edițiile trecute


Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat în cele mai bune condiții.


Preț pentru această serie: 3.000 lei

 CURSUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN RATE:

2 rate de 1600 lei sau 3 rate de 1100 lei! 

APASĂ BUTONUL DE ÎNSCRIERE PENTRU DETALII.

Prețul cursului poate crește de la o ediție la alta, deoarece facem în permanență actualizări și completări ale lecțiilor și conținuturilor. Adăugăm frecvent tot mai multe materiale și bonusuri de interes pentru cursanți.

Însă, odată ce ai achiziționat Picasso Copywriting ai acces pe viață la curs și la toate actualizările ulterioare.

Desfășurare online - 22 Iunie - 1 August | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital

Cursul începe în...

23
zile
:
 
04
ORE
:
 
33
MINUTE
:
 
39
SECUNDE

Înscrierile sunt închise!

 

10 Motive să înveți COPYWRITING

1

Ai mobilitate (poți câștiga bani frumoși lucrând din orice loc din lumea asta, doar cu un laptop și cu acces la internet).

2

Ai libertate (ca freelancer ești liber să alegi cu cine vrei să lucrezi, sau ce produse vrei să promovezi)

3

Ai flexibilitate (poți lucra când vrei, în orele în care te simți tu mai creativ, dimineața, seara, la prânz... nu contează).

4

Îți atingi visurile mai repede (nu este nevoie să mergi la o facultate și să aștepți 4 ani înainte de a câștiga primii bani).

5

Fără limită de vârstă. Nu contează că ai 15 ani sau 51.

6

Cuvintele tale schimbă modul în care oamenii gândesc și acționează. Cuvintele tale schimbă vieți.

7

Te va ajuta să-ți deschizi propria afacere.

8

Dacă ai o afacere, nu vei mai avea niciodată grija clienților. Evident că asta se va întâmpla doar dacă aplici ce înveți și ai un produs bun.

9

Ai siguranța că orice s-ar întâmpla, tu ai o abilitate care poate fi transformată rapid în bani.

10

Nu stai la mâna nimănui, căci un om care știe să vândă prin scris face cât sute de agenți de vânzări buni la un loc, așa că va fi mereu căutat și curtat de multe companii.

10 Motive să înveți copywriting de la noi

1

Te învățăm psihologia vânzărilor online și vei descoperi că nu e chiar atât de greu să scrii texte care generează venituri.

2

Cu metoda noastră oricine poate scrie texte de vânzare bune dacă se ține de treabă. Am simplificat totul, astfel că vei scrie texte de vânzare încă din prima zi!

3

E cursul de copywriting în care primești cel mai mult feedback personalizat de la mentori profesioniști. Astfel, vei ști mereu dacă ești pe drumul cel bun.

4

Nu e doar un curs de copywriting, ci și unul de marketing, căci nu poți fi un copywriter bun dacă nu înțelegi imaginea de ansamblu.

5

Nu este doar un curs de marketing și copywriting, ci și unul de antreprenoriat, deoarece înveți concepte importante despre pâlnii de vânzări, piețe, dezvoltare de produs, economie comportamentală și multe altele.

6

Predăm concepte avansate de marketing și copywriting, dar în termeni simpli.

7

Vei fi printre puținii oameni capabili nu doar să scrie texte de vânzare bune, ci și să înțeleagă o campanie de marketing cap - coadă.

8

Majoritatea cursanților spun că acest curs le-a depășit așteptările și merită să coste mai mult.

9

Ai acces pe viață nu doar la curs, ci și la bonusuri + îmbunătățirile și completările pe care le facem de la o ediție la alta.

10

Ai 14 zile garanție, timp în care primești 10+ lecții. Suficient timp și suficiente lecții ca să-ți dai seama dacă e ce cauți sau nu

10 Motive să devii COPYWRITER

1

Ai mobilitate (poți câștiga bani frumoși lucrând din orice loc din lumea asta, doar cu un laptop și cu acces la internet)

2

Ai libertate (ca freelancer ești liber să alegi cu cine vrei să lucrezi, sau ce produse vrei să promovezi)

3

Ai flexibilitate (poți lucra când vrei, în orele în care te simți tu mai creativ, dimineața, seara, la prânz, nu contează)

4

Îți atingi visurile mai repede ca majoritatea (nu este nevoie să mergi la o facultate și să aștepți 4 ani înainte de a câștiga primii bani)

5

Fără limită de vârstă. Nu contează că ai 15 ani sau 51

6

Cuvintele tale schimbă modul în care oamenii gândesc și acționează

7

Te va ajuta să-ți deschizi propria afacere

8

Dacă ai o afacere, nu vei mai avea niciodată grija clienților. Evident că asta se va întâmpla doar dacă aplici ce înveți și ai un produs bun

9

Ai siguranța că orice s-ar întâmpla, tu ai o abilitate care poate fi transformată rapid în bani;

10

Nu stai la mâna nimănui, căci un om care știe să vândă prin scris face cât sute de agenți de vânzări buni la un loc, așa că va fi mereu căutat și curtat de multe companii.

10 Motive să înveți copywriting de la noi

1

Îți dăm șabloane ușor de folosit în orice situație, fie că scrii o reclamă pe Facebook, o pagină de vânzare sau un email

2

Cu metoda noastră oricine poate scrie texte de vânzare bune dacă se ține de treabă, căci scrii primul tău text încă din prima zi

3

E cursul de copywriting în care primești cel mai mult feedback personalizat de la mentori profesioniști

4

Nu e doar un curs de copywriting, ci și unul de marketing, căci nu poți fi un copywriter bun dacă nu înțelegi imaginea de ansamblu

5

Nu este doar un curs de marketing și copywriting, ci și unul de antreprenoriat, deoarece înveți concepte importante despre pâlnii de vânzări, piețe, dezvoltare de produs, economie comportamentală și multe altele

6

Predăm concepte avansate de marketing și copywriting, dar în termeni simpli

7

Vei fi printre puținii oameni capabili nu doar să scrie texte de vânzare bune, ci și să înțeleagă o campanie de marketing cap - coadă

8

Majoritatea clienților spun că acest curs le-a depășit așteptările și merită mult mai mulți bani

9

Ai acces pe viață nu doar la curs, ci și la bonusuri + îmbunătățirile și completările pe care le facem de la o ediție la alta

10

Ai 14 zile garanție timp în care primești +10 lecții. Suficient timp și suficiente lecții ca să-ți dai seama dacă e ce cauți sau nu

Modul în care marketingul online mi-a transformat viața te va inspira...

Paul Melinte

Co-fondator Tikaboo România, digital marketer și autor „Lasă Vrăjeala”.

E dureros să te întorci acasă la ai tăi pentru că nu-ți mai permiți să-ți plătești chiria...

Cu toate că muncisem din greu și încercasem tot felul de afaceri, eram falit și dezamăgit. Am strâns din dinți și mi-am promis că într-o zi nu voi mai avea probleme din cauza banilor. Am cumpărat domeniul „paulmelinte.com” fără să știu care e următorul pas. M-am aruncat în lumea online, fără facultate sau alte cunoștințe. 


De-a lungul anilor, am învățat pas cu pas, de la oamenii dispuși să mă ajute și de la cei mai buni marketeri din lume – prin cărțile și cursurile lor. Am început să ofer consultanță în marketing online primilor clienți – iar acest lucru a însemnat începutul unei cariere strălucitoare. 


Astăzi a venit ziua în care banii nu mai sunt o problemă. Acum sunt liniștit și fericit. Am scris cartea „Lasă Vrăjeala” pentru a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.


Am vândut online produse de +5 milioane de euro și am cheltuit de-a lungul timpului +1 milion de euro în campanii Facebook Ads pentru a afla ce vinde și ce nu.


Acum sunt pregătit să-ți predau cunoștințele mele ca să scutești peste 5 ani de muncă și studiu.

Cum funcționează?

1


În fiecare zi vei primi o lecție sau mai multe

De luni până vineri, vei primi cel puțin o lecție de copywriting sau marketing (video sau text). Unele dintre ele conțin teme, provocări și resurse pentru a te ajuta să-ți perfecționezi abilitățile de copywriter.

2


Vei primi feedback personalizat la textele tale

Încă din prima zi vei scrie texte de vânzare pe care le vei posta în grupul privat de Facebook și vei primi feedback personalizat din partea mentorilor.

3


Cel târziu pe 1 August, vei fi un copywriter gata de acțiune

Vom fi alături de tine în această călătorie. Vom fi prezenți în grupul de Facebook și-ți vom răspunde la întrebări. Te vom surprinde cu surprize și vom lega prietenii – chiar dacă acest curs se desfășoară online.

Poți parcurge oricând lecțiile!


Lecțiile sunt deblocate zilnic. Le poți parcurge oricând și-ți poți face temele și-n următoarele zile, însă îți recomandăm să ții pasul cu ritmul cursului. 


Vei avea acces pe viață la lecțiile cursului, dar vei primi feedback la teme doar pe perioada desfășurării.

Cum arată structura cursului?

Modulul 1 – Quickstart în copywriting

Începi să scrii primele texte de vânzare ghidându-te după șabloane testate și demonstrate.

 • Înveți să folosești cele mai eficiente formule de copywriting
 • Afli regulile secrete ale copywritingului de care să ții cont atunci când scrii orice text
 • Descoperi o listă cu cele mai comune dorințe ale oamenilor pe care să pui accentul

MODULUL 2 – RESEARCH & BAZELE MARKETINGULUI DIGITAL

Din Picasso Copywriting nu înveți doar copywriting, ci și bazele marketingului digital, deoarece acestea merg mână în mână.

 • Afli care sunt elementele cheie de care să ții cont atunci când faci research
 • Înveți să construiești profilul clientului țintă
 • Înveți concepte avansate de marketing care îți vor da un nou înțeles asupra modului în care funcționează vânzările online

MODULUL 3 – Tehnici de scriere persuasivă

Înveți cum să scrii simplu, concret și convingător

 • Primești peste 80 de șabloane de titluri lipicioase din care să te inspiri
 • Înveți cum să începi și cum să termini un text de vânzare
 • Înveți cum să scrii simplu și concret astfel încât să transmiți un mesaj clar și puternic

MODULUL 4 – Tehnici de vânzare

Intrăm în psihologia vânzărilor și explicăm pe înțelesul tuturor cum funcționează

 • Înveți să stârnești emoții în cititori, astfel încât să facă ceea ce le ceri
 • Înveți să construiești credibilitate și încredere
 • Înveți cum să aplici tehnici, strategii și secrete de persuasiune folosite de marii copywriteri

MODULUL 5 –COPYWRITINGUL ÎN PRACTICĂ

Din acest modul vei afla cum să pui în aplicare conceptele învățate în curs

 • Înveți cum să construiești un „sales page” și cum să scrii o pagină web persuasivă 
 • Afli de la Paul Melinte secretele email marketingului
 • Afli cum să folosești copywritingul în proiectele video

Bonusuri

Ai o listă mare de bonusuri, care e în continuă creștere

 • Webinarii LIVE susținute în seriile anterioare
 • Interviuri cu experți
 • Seminarii înregistrate, pdf-uri, lecții bonus și alte surprize

*Astăzi poți cumpăra Picasso Copywriting la un preț super avantajos! Detalii mai jos.

Acum, gândește-te și analizează...

Cât te costă un job care nu-ți place?

Cât te costă o viață în care muncești peste măsură, nu ești mulțumit de ceea ce faci sau nu ai timp pentru familie? Sau cât timp, energie și resurse financiare te costă o afacere în care îți pui toate speranțele, dar care n-o să funcționeze?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar lua să te documentezi de unul singur, fără vreun ghidaj din partea unui expert? Cum știi care tehnici funcționează și care nu? Cum știi că ești pe drumul cel bun în procesul de învățare, în inundația de informație din ziua de azi?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Înscrierile în curs sunt deschise doar pentru o perioadă scurtă de timp. Nu garantăm că vom putea menține prețul atât de mic și pentru seria următoare. Oamenii de succes știu bine că procrastinarea este cauza tuturor neîmplinirilor, iar acțiunea e calitatea învingătorilor.

Înscrie-te în Picasso Copywriting, învață să scrii texte de vânzare și reinventează modul în care câștigi banii.


Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat în cele mai bune condiții.


Înscrie-te din timp și asigură-ți locul!

Desfășurare online - 22 Iunie - 1 August | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital

Prețul pentru această serie: 3.000 lei

 CURSUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN RATE:

2 RATE DE 1600 LEI SAU 3 RATE DE 1100 LEI! APASĂ BUTONUL DE ÎNSCRIERE PENTRU DETALII.

Cursul începe în...

23
zile
:
 
04
ORE
:
 
33
MINUTE
:
 
33
SECUNDE

Înscrierile sunt închise!

Picasso Copywriting este singurul curs din România care te învață pas cu pas – prin feedback personalizat – cum să abordezi potențialii clienți, ce să le spui și când să le spui, astfel încât să cumpere de la tine și să devină fanii tăi loiali. 

Înveți direct de la experți: tehnici de scris, secrete de vânzare și strategii de marketing testate. Totul, din confortul casei tale.

Întrebări frecvente despre Picasso Copywriting

La ce oră este cursul?

Cursul este înregistrat așa că îl poți viziona oricând, iar în fiecare zi timp de 6 săptămâni la ora 12 ți se va debloca o lecție nouă. În cazul webinariilor LIVE, vei fi anunțat care este ziua și ora la care vor avea loc cu câteva zile înainte.

Trebuie să fiu prezent zilnic?

Nu, poți să urmărești lecțiile oricând ai timp, dar noi îți recomandăm să îți faci timp o oră pe zi pentru curs, altfel te vei aglomera și nu vei mai putea ține pasul cu ceilalți cursanți.

Pot urmări lecțiile mai târziu dacă nu am timp în această perioadă?

Da, ai acces la curs pe viață și te poți loga oricând pentru a le urmări, însă partea de feedback personalizat este valabilă doar 6 săptămâni.

Care e investiția pe care trebuie să o fac pe lângă banii dați pe curs?

Niciuna, acest curs te va învăța să scrii reclame și postări atractive care aduc vânzări. Poți folosi această abilitate ca să promovezi un produs propriu sau să îți iei clienți ca freelancer și să le promovezi produsele lor.

Cursul este acreditat?

Nu este acreditat de Ministerul Educației, însă primești o diplomă pe care o poți arăta clientului tău ca să-i demonstrezi că ai trecut prin curs. Diploma o primești doar dacă dai examenul final și treci prin tot cursul.

Pot cumpăra cursul dacă nu sunt în țară? Dacă da, cum?

Da, poți plăti cursul cu orice card sau poți face transfer bancar.

Cum primesc cursul?

După ce achiți cursul vei primi un e-mail cu confirmarea comenzii, iar apoi atunci când începe cursul vei primi un e-mail cu link-ul unde poți intra și vedea cursurile oricând dorești și de pe orice dispozitiv (calculator, telefon, tabletă, laptop etc.).

Am nevoie obligatoriu de un produs ca să urmez cursul?

Nu e obligatoriu, dar chiar dacă nu ai un produs va trebui să te gândești la unul pe care să-l promovezi atunci când îți faci temele.

Garanția ZERO riscuri asigurată!

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă Picasso Copywriting nu e pentru tine. 


Odată ce ai intrat în curs ai destul de mult timp să-ți dai seama dacă Picasso Copywriting este pentru tine. În aceste 14 zile de garanție vei învăța să scrii texte de vânzare conform unor formule de copywriting studiate, aplicate și testate de noi și care ne-au adus în ultimii ani vânzări de +5 mil. de euro, în România. Vei învăța bazele marketingului online și concepte avansate precum pâlnii de vânzare, sofisticarea pieței sau călătoria clientului.


Totuși, dacă ți se pare că acest curs nu e pentru tine, ne poți trimite un email la cursuri@paulmelinte.com în termen de 14 zile de la începerea oficială a cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. E atât de simplu!