Picasso Copywriting ed.12

12 aprilie- 23 mai

Pentru cei care vor să învețe o abilitate profitabilă și de viitor

Învață copywriting și câștigă bani frumoși lucrând de acasă

Învață să scrii reclame, emailuri, descrieri de produse, pagini web sau articole care vând garantat produse sau servicii.*

*De la instructori care au vândut produse și servicii în valoare de peste 3.5 mil. de euro în ultimii ani, pe piața online din România. 

simplu

Curs complet de copywriting împărțit pe felii ușor de înțeles (timp de studiu și execuție aprox. 1h/zi).

Rapid

În 6 săptămâni înveți o abilitate care-ți va permite să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani.

eficient

Încă din prima zi de curs scrii texte persuasive care au puterea de a produce vânzări profitabile.

Desfășurare online - 12 aprilie - 23 mai | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital 

simplu

Curs complet de copywriting împărțit pe felii ușor de înțeles (timp de studiu și execuție aprox. 1h/zi).

Rapid

În 6 săptămâni înveți o abilitate care-ți va permite să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani.

eficient

Încă din prima zi de curs scrii texte persuasive care au puterea de a produce vânzări profitabile.

Peste 90% din antreprenori nu reușesc să facă profit semnificativ în online pentru că au un copywriting slab, iar aici poți interveni TU!

Online-ul a explodat, însă majoritatea antreprenorilor nu știu cum să folosească internetul pentru a vinde în mod eficient și profitabil! 


Aici poți interveni tu, realizând o strategie de marketing online și scriind texte și reclame care generează în mod garantat vânzări și clienți fericiți pentru acești parteneri, dar și libertate financiară pentru tine.

Înveți de la co-fondatorul Tikaboo România, Paul Melinte și de la copywriterul Florin Cărbunaru tehnici avansate de marketing și copywriting pe care le poți aplica imediat în orice afacere, pentru a desfunda conducta vânzărilor online.

Dar asta nu e tot...

Primești feedback personalizat de la un mentor

Astfel încât să fii sigur că te afli tot timpul pe drumul cel bun în procesul de învățare.

Picasso Copywriting este pentru tine dacă...

Îți dorești libertate financiară

Dacă vrei să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani, învață să vinzi. Indiferent de circumstanțe, vei ști să vinzi orice produse sau servicii și vei face profit, lucrând din confortul casei tale.

Vrei să-ți deschizi o afacere

Te gândești să-ți deschizi o afacere, dar sfaturile prietenilor și informațiile din cărți sunt copleșitoare? Acest lucru nu trebuie să fie complicat. Învață marketing digital și copywriting de la oameni care au reușit deja în România.

îți dorești să lucrezi de acasă

Copywritingul este o abilitate ce-ți poate oferi libertate fără precedent în ceea ce privește locul de muncă. Poți lucra din cafenea, din vacanță sau din confortul casei tale.

Iată ce spun participanții din edițiile trecute


Locurile sunt limitate la 50 de cursanți/serie pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat în cele mai bune condiții.


Înscrie-te devreme și asigură-ți locul!

Desfășurare online - 12 aprilie - 23 mai | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital |

Preț special pentru această serie: 1.500 lei

NOU! CURSUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN RATE! APASĂ BUTONUL DE ÎNSCRIERE PENTRU DETALII.

Cursul începe în...

00
zile
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
SECUNDE

You missed out!

Bonus!

Imediat ce vei plasa comanda vei primi un eBook ce conține o lecție din curs din care vei învăța să scrii sloganuri și reclame lipicioase printr-o tehnică folosită de branduri precum Apple, Tesla, Ariel, Dorna, BMW ș.a.

10 Motive să înveți COPYWRITING

1

Ai mobilitate (poți câștiga bani frumoși lucrând din orice loc din lumea asta, doar cu un laptop și cu acces la internet).

2

Ai libertate (ca freelancer ești liber să alegi cu cine vrei să lucrezi, sau ce produse vrei să promovezi)

3

Ai flexibilitate (poți lucra când vrei, în orele în care te simți tu mai creativ, dimineața, seara, la prânz... nu contează).

4

Îți atingi visurile mai repede (nu este nevoie să mergi la o facultate și să aștepți 4 ani înainte de a câștiga primii bani).

5

Fără limită de vârstă. Nu contează că ai 15 ani sau 51.

6

Cuvintele tale schimbă modul în care oamenii gândesc și acționează. Cuvintele tale schimbă vieți.

7

Te va ajuta să-ți deschizi propria afacere.

8

Dacă ai o afacere, nu vei mai avea niciodată grija clienților. Evident că asta se va întâmpla doar dacă aplici ce înveți și ai un produs bun.

9

Ai siguranța că orice s-ar întâmpla, tu ai o abilitate care poate fi transformată rapid în bani.

10

Nu stai la mâna nimănui, căci un om care știe să vândă prin scris face cât sute de agenți de vânzări buni la un loc, așa că va fi mereu căutat și curtat de multe companii.

10 Motive să înveți copywriting de la noi

1

Te învățăm psihologia vânzărilor online și vei descoperi că nu e chiar atât de greu să scrii texte care generează venituri.

2

Cu metoda noastră oricine poate scrie texte de vânzare bune dacă se ține de treabă. Am simplificat totul, astfel că vei scrie texte de vânzare încă din prima zi!

3

E cursul de copywriting în care primești cel mai mult feedback personalizat de la mentori profesioniști. Astfel, vei ști mereu dacă ești pe drumul cel bun.

4

Nu e doar un curs de copywriting, ci și unul de marketing, căci nu poți fi un copywriter bun dacă nu înțelegi imaginea de ansamblu.

5

Nu este doar un curs de marketing și copywriting, ci și unul de antreprenoriat, deoarece înveți concepte importante despre pâlnii de vânzări, piețe, dezvoltare de produs, economie comportamentală și multe altele.

6

Predăm concepte avansate de marketing și copywriting, dar în termeni simpli.

7

Vei fi printre puținii oameni capabili nu doar să scrie texte de vânzare bune, ci și să înțeleagă o campanie de marketing cap - coadă.

8

Majoritatea cursanților spun că acest curs le-a depășit așteptările și merită să coste mai mult.

9

Ai acces pe viață nu doar la curs, ci și la bonusuri + îmbunătățirile și completările pe care le facem de la o ediție la alta.

10

Ai 14 zile garanție, timp în care primești 10+ lecții. Suficient timp și suficiente lecții ca să-ți dai seama dacă e ce cauți sau nu

10 Motive să devii COPYWRITER

1

Ai mobilitate (poți câștiga bani frumoși lucrând din orice loc din lumea asta, doar cu un laptop și cu acces la internet)

2

Ai libertate (ca freelancer ești liber să alegi cu cine vrei să lucrezi, sau ce produse vrei să promovezi)

3

Ai flexibilitate (poți lucra când vrei, în orele în care te simți tu mai creativ, dimineața, seara, la prânz, nu contează)

4

Îți atingi visurile mai repede ca majoritatea (nu este nevoie să mergi la o facultate și să aștepți 4 ani înainte de a câștiga primii bani)

5

Fără limită de vârstă. Nu contează că ai 15 ani sau 51

6

Cuvintele tale schimbă modul în care oamenii gândesc și acționează

7

Te va ajuta să-ți deschizi propria afacere

8

Dacă ai o afacere, nu vei mai avea niciodată grija clienților. Evident că asta se va întâmpla doar dacă aplici ce înveți și ai un produs bun

9

Ai siguranța că orice s-ar întâmpla, tu ai o abilitate care poate fi transformată rapid în bani;

10

Nu stai la mâna nimănui, căci un om care știe să vândă prin scris face cât sute de agenți de vânzări buni la un loc, așa că va fi mereu căutat și curtat de multe companii.

10 Motive să înveți copywriting de la noi

1

Îți dăm șabloane ușor de folosit în orice situație, fie că scrii o reclamă pe Facebook, o pagină de vânzare sau un email

2

Cu metoda noastră oricine poate scrie texte de vânzare bune dacă se ține de treabă, căci scrii primul tău text încă din prima zi

3

E cursul de copywriting în care primești cel mai mult feedback personalizat de la mentori profesioniști

4

Nu e doar un curs de copywriting, ci și unul de marketing, căci nu poți fi un copywriter bun dacă nu înțelegi imaginea de ansamblu

5

Nu este doar un curs de marketing și copywriting, ci și unul de antreprenoriat, deoarece înveți concepte importante despre pâlnii de vânzări, piețe, dezvoltare de produs, economie comportamentală și multe altele

6

Predăm concepte avansate de marketing și copywriting, dar în termeni simpli

7

Vei fi printre puținii oameni capabili nu doar să scrie texte de vânzare bune, ci și să înțeleagă o campanie de marketing cap - coadă

8

Majoritatea clienților spun că acest curs le-a depășit așteptările și merită mult mai mulți bani

9

Ai acces pe viață nu doar la curs, ci și la bonusuri + îmbunătățirile și completările pe care le facem de la o ediție la alta

10

Ai 14 zile garanție timp în care primești +10 lecții. Suficient timp și suficiente lecții ca să-ți dai seama dacă e ce cauți sau nu

Modul în care marketingul online mi-a transformat viața te va inspira...

Paul Melinte

Co-fondator Tikaboo România, digital marketer și autor „Lasă Vrăjeala”.

E dureros să te întorci acasă la ai tăi pentru că nu-ți mai permiți să-ți plătești chiria...

Cu toate că muncisem din greu și încercasem tot felul de afaceri, eram falit și dezamăgit. Am strâns din dinți și mi-am promis că într-o zi nu voi mai avea probleme din cauza banilor. Am cumpărat domeniul „paulmelinte.com” fără să știu care e următorul pas. M-am aruncat în lumea online, fără facultate sau alte cunoștințe. 


De-a lungul anilor, am învățat pas cu pas, de la oamenii dispuși să mă ajute și de la cei mai buni marketeri din lume – prin cărțile și cursurile lor. Am început să ofer consultanță în marketing online primilor clienți – iar acest lucru a însemnat începutul unei cariere strălucitoare. 


Astăzi a venit ziua în care banii nu mai sunt o problemă. Acum sunt liniștit și fericit. Am scris cartea „Lasă Vrăjeala” pentru a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.


Am vândut la Tikaboo România produse în valoare de peste peste 1 milion de euro, doar în anul 2019. Am cheltuit de-a lungul timpului peste 500.000 € în campanii Facebook Ads pentru a afla ce vinde și ce nu.


Acum sunt pregătit să-ți predau cunoștințele mele ca să scutești peste 5 ani de muncă și studiu.

Cum funcționează?

1


În fiecare zi vei primi o lecție sau mai multe

De luni până vineri, vei primi cel puțin o lecție de copywriting sau marketing (video sau text). Unele dintre ele conțin teme, provocări și resurse pentru a te ajuta să-ți perfecționezi abilitățile de copywriter.

2


Vei primi feedback personalizat la textele tale

Încă din prima zi vei scrie texte de vânzare pe care le vei posta în grupul privat de Facebook și vei primi feedback personalizat din partea mentorilor.

3


Cel târziu pe 04.04.2021 vei fi un copywriter gata de acțiune

Vom fi alături de tine în această călătorie. Vom fi prezenți în grupul de Facebook și-ți vom răspunde la întrebări. Te vom surprinde cu surprize și vom lega prietenii – chiar dacă acest curs se desfășoară online.

Poți parcurge oricând lecțiile!


Lecțiile sunt deblocate zilnic. Le poți parcurge oricând și-ți poți face temele și-n următoarele zile, însă îți recomandăm să ții pasul cu ritmul cursului. 


Vei avea acces pe viață la lecțiile cursului, dar vei primi feedback la teme doar pe perioada desfășurării.

Cum arată structura cursului?

Modulul 1 – Quickstart în copywriting

Începi să scrii primele texte de vânzare ghidându-te după șabloane testate și demonstrate.

 • Înveți să folosești cele mai eficiente formule de copywriting
 • Afli regulile secrete ale copywritingului de care să ții cont atunci când scrii orice text
 • Descoperi o listă cu cele mai comune dorințe ale oamenilor pe care să pui accentul

Valoare estimată modul: 1200 lei

MODULUL 2 – RESEARCH & BAZELE MARKETINGULUI DIGITAL

Din Picasso Copywriting nu înveți doar copywriting, ci și bazele marketingului digital, deoarece acestea merg mână în mână.

 • Afli care sunt elementele cheie de care să ții cont atunci când faci research
 • Înveți să construiești profilul clientului țintă
 • Înveți concepte avansate de marketing care îți vor da un nou înțeles asupra modului în care funcționează vânzările online

Valoare estimată modul: 4800 lei

MODULUL 3 – Tehnici de scriere persuasivă

Înveți cum să scrii simplu, concret și convingător

 • Primești peste 80 de șabloane de titluri lipicioase din care să te inspiri
 • Înveți cum să începi și cum să termini un text de vânzare
 • Înveți cum să scrii simplu și concret astfel încât să transmiți un mesaj clar și puternic

Valoare estimată modul: 1200 lei

MODULUL 4 – Tehnici de vânzare

Intrăm în psihologia vânzărilor și explicăm pe înțelesul tuturor cum funcționează

 • Înveți să stârnești emoții în cititori, astfel încât să facă ceea ce le ceri
 • Înveți să construiești credibilitate și încredere
 • Înveți cum să aplici tehnici, strategii și secrete de persuasiune folosite de marii copywriteri

Valoare estimată modul: 1200 lei

MODULUL 5 –COPYWRITINGUL ÎN PRACTICĂ

Din acest modul vei afla cum să pui în aplicare conceptele învățate în curs

 • Înveți cum să construiești un „sales page” și cum să scrii o pagină web persuasivă 
 • Afli de la Paul Melinte secretele email marketingului
 • Afli cum să folosești copywritingul în proiectele video

Valoare estimată modul: 1200 lei

Bonusuri

Ai o listă mare de bonusuri, care e în continuă creștere

 • Webinarii LIVE susținute în seriile anterioare
 • Interviuri cu experți
 • Seminarii înregistrate, pdf-uri, lecții bonus și alte surprize

Valoare estimată modul: 4000+ lei

Total valoare estimată a cursului: 13.600 lei*

*Astăzi poți cumpăra Picasso Copywriting la un preț super avantajos! Detalii mai jos.

Acum, gândește-te și analizează...

Cât te costă un job care nu-ți place?

Cât te costă o viață în care muncești peste măsură, nu ești mulțumit de ceea ce faci sau nu ai timp pentru familie? Sau cât timp, energie și resurse financiare te costă o afacere în care îți pui toate speranțele, dar care n-o să funcționeze?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar lua să te documentezi de unul singur, fără vreun ghidaj din partea unui expert? Cum știi care tehnici funcționează și care nu? Cum știi că ești pe drumul cel bun în procesul de învățare, în inundația de informație din ziua de azi?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Înscrierile în curs sunt deschise doar pentru o perioadă scurtă de timp. Nu garantăm că vom putea menține prețul atât de mic și pentru seria următoare. Oamenii de succes știu bine că procrastinarea este cauza tuturor neîmplinirilor, iar acțiunea e calitatea învingătorilor.

Înscrie-te în Picasso Copywriting, învață să scrii texte de vânzare și reinventează modul în care câștigi banii.


Locurile sunt limitate la 50 de cursanți/serie pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat în cele mai bune condiții.


Înscrie-te devreme și asigură-ți locul!

Desfășurare online - 12 aprilie - 23 mai | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital |

Preț special pentru această serie: 1.500 lei

NOU! CURSUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN RATE! APASĂ BUTONUL DE ÎNSCRIERE PENTRU DETALII.

Cursul începe în...

00
zile
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
SECUNDE

You missed out!

Bonus!

Imediat ce vei plasa comanda vei primi un eBook ce conține o lecție din curs din care vei învăța să scrii sloganuri și reclame lipicioase printr-o tehnică folosită de branduri precum Apple, Tesla, Ariel, Dorna, BMW ș.a.

Alex giurgea

Antreprenor

„Are un caracater remarcabil și o minte de copywritter strălucită”
Iulia Barbu
Iulia Barbu
„După ce am început să lucrez cu Paul am trecut de la 3,500 de euro la 10,500 de euro profit pe lună”

Picasso Copywriting este singurul curs din România care te învață pas cu pas – prin feedback personalizat – cum să abordezi potențialii clienți, ce să le spui și când să le spui, astfel încât să cumpere de la tine și să devină fanii tăi loiali. 

Înveți direct de la experți: tehnici de scris, secrete de vânzare și strategii de marketing testate. Totul, din confortul casei tale.

Garanția ZERO riscuri asigurată!

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă Picasso Copywriting nu e pentru tine. 


Odată ce ai intrat în curs ai destul de mult timp să-ți dai seama dacă Picasso Copywriting este pentru tine. În aceste 14 zile de garanție vei învăța să scrii texte de vânzare conform unor formule de copywriting studiate, aplicate și testate de noi și care ne-au adus în ultimii ani vânzări de +3,5 mil. de euro, în România. Vei învăța bazele marketingului online și concepte avansate precum pâlnii de vânzare, sofisticarea pieței sau călătoria clientului.


Totuși, dacă ți se pare că acest curs nu e pentru tine, ne poți trimite un email la cursuri@paulmelinte.com în termen de 14 zile de la începerea oficială a cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. E atât de simplu!


Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.