Picasso Copywriting ed.19

10 ianuarie - 20 februarie

Pentru cei care vor să învețe o abilitate profitabilă și de viitor

Învață copywriting și câștigă bani frumoși lucrând de acasă

Învață să scrii reclame, emailuri, descrieri de produse, pagini web sau articole care vând garantat produse sau servicii.*

*Un curs susținut de instructori cu vânzări de +4 mil. de euro și care a ajuns la mai mult de 1100 de participanți  

simplu

Curs complet de copywriting împărțit pe felii ușor de înțeles (timp de studiu și execuție aprox. 1h/zi).

Rapid

În 6 săptămâni înveți o abilitate care-ți va permite să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani.

eficient

Încă din prima zi de curs scrii texte persuasive care au puterea de a produce vânzări profitabile.

36
ZILE
:
 
13
ORE
:
 
14
MINUTE
:
 
17
SECUNDE

Înscrierile sunt închise!

Desfășurare online - 10 Ianuarie - 20 Februarie  |  6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital 

Perioadă în care primești feedback personalizat de la mentori este de 6 săptămâni, dar ai acces la curs pe viață și îl poți parcurge oricând în ritmul tău.


Toate lecțiile (inclusiv webinariile live) sunt urcate pe o platforma online, deci nu trebuie să-ți adaptezi programul pentru a participa la curs.

simplu

Curs complet de copywriting împărțit pe felii ușor de înțeles (timp de studiu și execuție aprox. 1h/zi).

Rapid

În 6 săptămâni înveți o abilitate care-ți va permite să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani.

eficient

Încă din prima zi de curs scrii texte persuasive care au puterea de a produce vânzări profitabile.

Peste 90% din antreprenori nu reușesc să facă profit semnificativ în online pentru că au un copywriting slab, iar aici poți interveni TU!

Online-ul a explodat, însă majoritatea antreprenorilor nu știu cum să folosească internetul pentru a vinde în mod eficient și profitabil! 


Iar afacerile care nu înțeleg importanța copywritingului ajung de multe ori la faliment, mai ales în această perioadă în care piața online se aglomerează.


Aici poți interveni tu, realizând o strategie de marketing online și scriind texte și reclame care generează în mod garantat vânzări și clienți fericiți pentru acești parteneri. 

Și poți face asta chiar dacă te consideri începător și de-abia ai terminat cursul. 


Sunt milioane de afaceri în România, de la frizeria din colț sau florăria din intersecție până la marile lanțuri de hoteluri și restaurante. Milioane de afaceri și doar câteva mii de copywriteri. Așadar, cererea pentru acest domeniu este imensă. 


În cursul ,,Picasso Copywriting'' vei învăța de la Paul Melinte, co-fondatorul Tikaboo România, tehnici avansate de marketing și copywriting pe care le poți aplica imediat în orice afacere, pentru a desfunda conducta vânzărilor online.Dar asta nu e tot...

Vei putea să îți recuperezi investiția în curs imediat după cele 6 săptămâni!

Cu o săptămână înainte de sfârșitul cursului vei avea posibilitatea de a participa la un concurs.


 În care vei scrie o reclamă pe Facebook care va promova exact cursul acesta, către mai multe tipuri de audiențe. Iar, dacă reclama ta va produce rezultate...


Vei primi pe mâna primul tău proiect de freelancing la finalul căruia vei câștiga 2500 de lei (nu vei fi pe cont propriu, ci vei lucra cu o echipă de oameni cu experiență, care te va ghida și îți va explica ce e de făcut). 


Proiectul va fi pe o perioadă de o lună și programul tău va fi de doar 4 ore/zi.


Și dacă performezi foarte bine și te implici, vei avea posibilitatea de a lucra mai departe cu noi


Așa că îți vei recăpăta banii investiți în curs și vei avea și un avantaj competitiv în fața celorlalți (știi să scrii reclame ce produc rezultate și mai dobândești și experiență după primul proiect).

Primești feedback personalizat de la un mentor

Astfel încât să fii sigur că te afli tot timpul pe drumul cel bun în procesul de învățare.

Picasso Copywriting este pentru tine dacă...

Îți dorești libertate financiară

Dacă vrei să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani, învață să vinzi. Indiferent de circumstanțe, vei ști să vinzi orice produse sau servicii vrei și vei face profit, lucrând din confortul casei tale.

Vrei să-ți deschizi o afacere

Te gândești să-ți deschizi o afacere, dar sfaturile prietenilor și informațiile din cărți sunt copleșitoare? Acest lucru nu trebuie să fie complicat. Învață marketing digital și copywriting de la oameni care au reușit deja în România.

îți dorești să lucrezi de acasă

Copywritingul este o abilitate ce-ți poate oferi libertate fără precedent în ceea ce privește locul de muncă. Poți lucra din cafenea, din vacanță sau din confortul casei tale.

Iată ce spun participanții din edițiile trecute


Locurile sunt limitate la 50 de cursanți/serie pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat în cele mai bune condiții.


Prețul pentru această ediție: 1.500 lei

NOU! CURSUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN 2 RATE DE 770 LEI SAU 3 RATE DE 550 LEI! APASĂ BUTONUL DE ÎNSCRIERE PENTRU DETALII.

Desfășurare online - 10 Ianuarie - 20 Februarie |  6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital |

Cursul începe în...

36
zile
:
 
13
ORE
:
 
14
MINUTE
:
 
17
SECUNDE

Înscrierile sunt închise!

 

10 Motive să înveți COPYWRITING

1

Ai mobilitate (poți câștiga bani frumoși lucrând din orice loc din lumea asta, doar cu un laptop și cu acces la internet).

2

Ai libertate (ca freelancer ești liber să alegi cu cine vrei să lucrezi, sau ce produse vrei să promovezi)

3

Ai flexibilitate (poți lucra când vrei, în orele în care te simți tu mai creativ, dimineața, seara, la prânz... nu contează).

4

Îți atingi visurile mai repede (nu este nevoie să mergi la o facultate și să aștepți 4 ani înainte de a câștiga primii bani).

5

Fără limită de vârstă. Nu contează că ai 15 ani sau 51.

6

Cuvintele tale schimbă modul în care oamenii gândesc și acționează. Cuvintele tale schimbă vieți.

7

Te va ajuta să-ți deschizi propria afacere.

8

Dacă ai o afacere, nu vei mai avea niciodată grija clienților. Evident că asta se va întâmpla doar dacă aplici ce înveți și ai un produs bun.

9

Ai siguranța că orice s-ar întâmpla, tu ai o abilitate care poate fi transformată rapid în bani.

10

Nu stai la mâna nimănui, căci un om care știe să vândă prin scris face cât sute de agenți de vânzări buni la un loc, așa că va fi mereu căutat și curtat de multe companii.

10 Motive să înveți copywriting de la noi

1

Te învățăm psihologia vânzărilor online și vei descoperi că nu e chiar atât de greu să scrii texte care generează venituri.

2

Cu metoda noastră oricine poate scrie texte de vânzare bune dacă se ține de treabă. Am simplificat totul, astfel că vei scrie texte de vânzare încă din prima zi!

3

E cursul de copywriting în care primești cel mai mult feedback personalizat de la mentori profesioniști. Astfel, vei ști mereu dacă ești pe drumul cel bun.

4

Nu e doar un curs de copywriting, ci și unul de marketing, căci nu poți fi un copywriter bun dacă nu înțelegi imaginea de ansamblu.

5

Nu este doar un curs de marketing și copywriting, ci și unul de antreprenoriat, deoarece înveți concepte importante despre pâlnii de vânzări, piețe, dezvoltare de produs, economie comportamentală și multe altele.

6

Predăm concepte avansate de marketing și copywriting, dar în termeni simpli.

7

Vei fi printre puținii oameni capabili nu doar să scrie texte de vânzare bune, ci și să înțeleagă o campanie de marketing cap - coadă.

8

Majoritatea cursanților spun că acest curs le-a depășit așteptările și merită să coste mai mult.

9

Ai acces pe viață nu doar la curs, ci și la bonusuri + îmbunătățirile și completările pe care le facem de la o ediție la alta.

10

Ai 14 zile garanție, timp în care primești 10+ lecții. Suficient timp și suficiente lecții ca să-ți dai seama dacă e ce cauți sau nu

10 Motive să devii COPYWRITER

1

Ai mobilitate (poți câștiga bani frumoși lucrând din orice loc din lumea asta, doar cu un laptop și cu acces la internet)

2

Ai libertate (ca freelancer ești liber să alegi cu cine vrei să lucrezi, sau ce produse vrei să promovezi)

3

Ai flexibilitate (poți lucra când vrei, în orele în care te simți tu mai creativ, dimineața, seara, la prânz, nu contează)

4

Îți atingi visurile mai repede ca majoritatea (nu este nevoie să mergi la o facultate și să aștepți 4 ani înainte de a câștiga primii bani)

5

Fără limită de vârstă. Nu contează că ai 15 ani sau 51

6

Cuvintele tale schimbă modul în care oamenii gândesc și acționează

7

Te va ajuta să-ți deschizi propria afacere

8

Dacă ai o afacere, nu vei mai avea niciodată grija clienților. Evident că asta se va întâmpla doar dacă aplici ce înveți și ai un produs bun

9

Ai siguranța că orice s-ar întâmpla, tu ai o abilitate care poate fi transformată rapid în bani;

10

Nu stai la mâna nimănui, căci un om care știe să vândă prin scris face cât sute de agenți de vânzări buni la un loc, așa că va fi mereu căutat și curtat de multe companii.

10 Motive să înveți copywriting de la noi

1

Îți dăm șabloane ușor de folosit în orice situație, fie că scrii o reclamă pe Facebook, o pagină de vânzare sau un email

2

Cu metoda noastră oricine poate scrie texte de vânzare bune dacă se ține de treabă, căci scrii primul tău text încă din prima zi

3

E cursul de copywriting în care primești cel mai mult feedback personalizat de la mentori profesioniști

4

Nu e doar un curs de copywriting, ci și unul de marketing, căci nu poți fi un copywriter bun dacă nu înțelegi imaginea de ansamblu

5

Nu este doar un curs de marketing și copywriting, ci și unul de antreprenoriat, deoarece înveți concepte importante despre pâlnii de vânzări, piețe, dezvoltare de produs, economie comportamentală și multe altele

6

Predăm concepte avansate de marketing și copywriting, dar în termeni simpli

7

Vei fi printre puținii oameni capabili nu doar să scrie texte de vânzare bune, ci și să înțeleagă o campanie de marketing cap - coadă

8

Majoritatea clienților spun că acest curs le-a depășit așteptările și merită mult mai mulți bani

9

Ai acces pe viață nu doar la curs, ci și la bonusuri + îmbunătățirile și completările pe care le facem de la o ediție la alta

10

Ai 14 zile garanție timp în care primești +10 lecții. Suficient timp și suficiente lecții ca să-ți dai seama dacă e ce cauți sau nu

Modul în care marketingul online mi-a transformat viața te va inspira...

Paul Melinte

Co-fondator Tikaboo România, digital marketer și autor „Lasă Vrăjeala”.

E dureros să te întorci acasă la ai tăi pentru că nu-ți mai permiți să-ți plătești chiria...

Cu toate că muncisem din greu și încercasem tot felul de afaceri, eram falit și dezamăgit. Am strâns din dinți și mi-am promis că într-o zi nu voi mai avea probleme din cauza banilor. Am cumpărat domeniul „paulmelinte.com” fără să știu care e următorul pas. M-am aruncat în lumea online, fără facultate sau alte cunoștințe. 


De-a lungul anilor, am învățat pas cu pas, de la oamenii dispuși să mă ajute și de la cei mai buni marketeri din lume – prin cărțile și cursurile lor. Am început să ofer consultanță în marketing online primilor clienți – iar acest lucru a însemnat începutul unei cariere strălucitoare. 


Astăzi a venit ziua în care banii nu mai sunt o problemă. Acum sunt liniștit și fericit. Am scris cartea „Lasă Vrăjeala” pentru a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.


Am vândut online produse de +3,5 milioane de euro și am cheltuit de-a lungul timpului peste 500.000 € în campanii Facebook Ads pentru a afla ce vinde și ce nu.


Acum sunt pregătit să-ți predau cunoștințele mele ca să scutești peste 5 ani de muncă și studiu.

Cum funcționează?

1


În fiecare zi vei primi o lecție sau mai multe

De luni până vineri, vei primi cel puțin o lecție de copywriting sau marketing (video sau text). Unele dintre ele conțin teme, provocări și resurse pentru a te ajuta să-ți perfecționezi abilitățile de copywriter.

2


Vei primi feedback personalizat la textele tale

Încă din prima zi vei scrie texte de vânzare pe care le vei posta în grupul privat de Facebook și vei primi feedback personalizat din partea mentorilor.

3


Cel târziu pe 20 februarie vei fi un copywriter gata de acțiune

Vom fi alături de tine în această călătorie. Vom fi prezenți în grupul de Facebook și-ți vom răspunde la întrebări. Te vom surprinde cu surprize și vom lega prietenii – chiar dacă acest curs se desfășoară online.

Poți parcurge oricând lecțiile!


Lecțiile sunt deblocate zilnic. Le poți parcurge oricând și-ți poți face temele și-n următoarele zile, însă îți recomandăm să ții pasul cu ritmul cursului. 


Vei avea acces pe viață la lecțiile cursului, dar vei primi feedback la teme doar pe perioada desfășurării.

Cum arată structura cursului?

Modulul 1 – Quickstart în copywriting

Începi să scrii primele texte de vânzare ghidându-te după șabloane testate și demonstrate.

 • Înveți să folosești cele mai eficiente formule de copywriting
 • Afli regulile secrete ale copywritingului de care să ții cont atunci când scrii orice text
 • Descoperi o listă cu cele mai comune dorințe ale oamenilor pe care să pui accentul

MODULUL 2 – RESEARCH & BAZELE MARKETINGULUI DIGITAL

Din Picasso Copywriting nu înveți doar copywriting, ci și bazele marketingului digital, deoarece acestea merg mână în mână.

 • Afli care sunt elementele cheie de care să ții cont atunci când faci research
 • Înveți să construiești profilul clientului țintă
 • Înveți concepte avansate de marketing care îți vor da un nou înțeles asupra modului în care funcționează vânzările online

MODULUL 3 – Tehnici de scriere persuasivă

Înveți cum să scrii simplu, concret și convingător

 • Primești peste 80 de șabloane de titluri lipicioase din care să te inspiri
 • Înveți cum să începi și cum să termini un text de vânzare
 • Înveți cum să scrii simplu și concret astfel încât să transmiți un mesaj clar și puternic

MODULUL 4 – Tehnici de vânzare

Intrăm în psihologia vânzărilor și explicăm pe înțelesul tuturor cum funcționează

 • Înveți să stârnești emoții în cititori, astfel încât să facă ceea ce le ceri
 • Înveți să construiești credibilitate și încredere
 • Înveți cum să aplici tehnici, strategii și secrete de persuasiune folosite de marii copywriteri

MODULUL 5 –COPYWRITINGUL ÎN PRACTICĂ

Din acest modul vei afla cum să pui în aplicare conceptele învățate în curs

 • Înveți cum să construiești un „sales page” și cum să scrii o pagină web persuasivă 
 • Afli de la Paul Melinte secretele email marketingului
 • Afli cum să folosești copywritingul în proiectele video

Bonusuri

Ai o listă mare de bonusuri, care e în continuă creștere

 • Webinarii LIVE susținute în seriile anterioare
 • Interviuri cu experți
 • Seminarii înregistrate, pdf-uri, lecții bonus și alte surprize

*Astăzi poți cumpăra Picasso Copywriting la un preț super avantajos! Detalii mai jos.

Acum, gândește-te și analizează...

Cât te costă un job care nu-ți place?

Cât te costă o viață în care muncești peste măsură, nu ești mulțumit de ceea ce faci sau nu ai timp pentru familie? Sau cât timp, energie și resurse financiare te costă o afacere în care îți pui toate speranțele, dar care n-o să funcționeze?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar lua să te documentezi de unul singur, fără vreun ghidaj din partea unui expert? Cum știi care tehnici funcționează și care nu? Cum știi că ești pe drumul cel bun în procesul de învățare, în inundația de informație din ziua de azi?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Înscrierile în curs sunt deschise doar pentru o perioadă scurtă de timp. Nu garantăm că vom putea menține prețul atât de mic și pentru seria următoare. Oamenii de succes știu bine că procrastinarea este cauza tuturor neîmplinirilor, iar acțiunea e calitatea învingătorilor.

Înscrie-te în Picasso Copywriting, învață să scrii texte de vânzare și reinventează modul în care câștigi banii.

Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă.” Woody Allen. 

Momentul potrivit nu vine niciodată, momentul potrivit este aici și acum. Însă mulți dintre noi ne punem piedici inventând și căutând scuze și argumente pentru a mai amâna puțin momentul.


Dacă stai deoparte și aștepți momentul “potrivit”, vei pierde timp, șanse și oportunități importante. Îți vei irosi potențialul și resursele și vei pierde ocazia să ai un viitor strălucit. 


NU AȘTEPTA momentul potrivit, ÎNCEPE cu resursele pe care le ai în prezent!


Doar acționând vei descoperi abilități despre care poate nici nu știai că le ai. Spune DA provocărilor și îți vei dovedi ție însuți că ești în stare să obții lucruri MARI, la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.


Înscrie-te devreme și asigură-ți locul în ultima ediție Picasso Copywriting de anul acesta!

Prețul pentru această ediție : 1.500 lei

Desfășurare online - 10 Ianuarie - 20 Februarie |  6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital |

Cursul începe în...

36
zile
:
 
13
ORE
:
 
14
MINUTE
:
 
17
SECUNDE

Înscrierile sunt închise!

Picasso Copywriting este singurul curs din România care te învață pas cu pas – prin feedback personalizat – cum să abordezi potențialii clienți, ce să le spui și când să le spui, astfel încât să cumpere de la tine și să devină fanii tăi loiali. 

Înveți direct de la experți: tehnici de scris, secrete de vânzare și strategii de marketing testate. Totul, din confortul casei tale.

Ai vreo întrebare? Vezi dacă găsești răspuns aici!

Trebuie să am talent la scris și să fiu foarte creativ pentru a face copywriting?

În copywriting nu contează talentul în scriere. Dimpotrivă, așa cum vei vedea în curs, nu e necesar să fii „creativ”. Nici măcar să fii as la gramatică nu e necesar, pentru că totul se învață. Nu trebuie să ai astfel de temeri pentru că scrierea în copywriting este total diferită față de ceea ce învățăm la școală sau citim în cărți. Este vorba de strategie, marketing și tehnici specifice.

Pot câștiga bani din copywriting astfel încât să renunț la jobul care nu mă împlinește?

Copywriter-ul poate câștiga de la 2.500 lei până la mii de euro. Dar, după cum știi, banii nu pică din cer. Cât câștigi depinde de implicarea ta. Nu uita că experiența se capătă prin studiu și muncă, prin dăruire și perseverență. Așadar, DA, poți câștiga bani doar din copywriting. Sunt mii de pesoane în România care câștiga bani (și nu puțini) doar din acest job.

Este copywritingul un job de viitor?

Copywriting-ul este un domeniu extrem de căutat în ultimul timp pe fondul faptului că foarte multe afaceri și-au mutat activitatea în mediul online, un mediu foarte concurențial și provocator. Dacă nu știi să te promovezi bine în online, rămâi în umbră, iar produsul tău rămâne pe raft.  


În plus, job-ul de copywriter este unul tare frumos și de viitor. Și partea faină este că e loc pentru oricine în acest domeniu. Sunt atât de multe afaceri și atât de puțini copywriteri care să le promoveze.

Pot face copywriting dacă nu îmi place să vând?

Acestea sunt niște convingeri pe care le-ai acumulat în timp. Să vinzi, să faci și să ai bani e minunat, iar senzația că nu trebuie să îți mai faci griji pentru bani este extraordinară. 


Se mai spune despre copywriting că este “arta de a vinde prin scris”. Să vinzi prin scris e diferit. Când vinzi prin scris, nu trebuie să stai față în față cu potențialul client. În plus, gândește-te că, prin textele tale, vei avea clienți fericiți. Iar tu vei fi fericit, la rândul tău, că ai reușit să îi convingi să cumpere.

Cum îmi găsesc primii clienți după curs?

Nimic nu este garantat 100% în această lume. Dar eu te voi ajuta să învingi teama unui nou început prin sfaturi menite să îți ușureze avântul în lumea copywriting-ului. De asemenea, îți voi arăta cum să îți găsești primii clienți, astfel încât să poți începe imediat să profesezi în domeniu, dar și cum să îți faci primul portofoliu pe care să îl prezinți clienților.

Cursul este acreditat?

Nu este acreditat de Ministerul Educației, însă primești o diplomă pe care o poți arăta clientului tău ca să-i demonstrezi că ai trecut prin curs. Diploma o primești doar dacă dai examenul final și treci prin tot cursul.

Pot învăța copywriting de unul singur?

Așa este. Și eu am învățat de pe internet, dar și din foarte multe cărți. Am cheltuit mii de euro pe cărți, cursuri și alte specializări care să mă ajute să devin omul care sunt astăzi. Am învățat, de asemenea, din eșecurile mele. Iar toată experiența acumulată de-a lungul timpului, am pus-o în acest curs.


Poți învăța singur în 1-2 ani sau te pot ajuta eu să deții toate strategiile unui copywriter în doar 6 săptămâni. Problema e că, la început, dacă nu ai pe cineva care să te ghideze, vei scrie reclame slabe și fără impact. Așadar, probabil vei renunța în câteva săptămâni fără să știi unde greșești. 

Garanția ZERO riscuri asigurată!

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă Picasso Copywriting nu e pentru tine. 


Odată ce ai intrat în curs ai destul de mult timp să-ți dai seama dacă Picasso Copywriting este pentru tine. În aceste 14 zile de garanție vei învăța să scrii texte de vânzare conform unor formule de copywriting studiate, aplicate și testate de noi și care ne-au adus în ultimii ani vânzări de +3,5 mil. de euro, în România. Vei învăța bazele marketingului online și concepte avansate precum pâlnii de vânzare, sofisticarea pieței sau călătoria clientului.


Totuși, dacă ți se pare că acest curs nu e pentru tine, ne poți trimite un email la cursuri@paulmelinte.com în termen de 14 zile de la începerea oficială a cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. E atât de simplu!


Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.