Vrei să folosești acest template?

Dă click dreapta + „save link as...” pe acest buton

ATELIER GRATUIT

 

Poți alege să scrii WEBINAR GRATUIT, dar în unele nișe s-ar putea să fie „prea clasic”. Așa că îți recomandăm să spui WORKSHOP sau MASTERCLASS dacă vrei să pară mai premium, sau ATELIER dacă vrei să sune mai prietenesc, cum am vrut noi acum.

Cum să elimini nesiguranța din viața ta când vine vorba de decizii, relații și viață profesională

Aici ne-am gandit la problema clientului nostru si am construit o afirmatie „Cum sa… ” și apoi am ales să folosim regula treimilor care spune că oamenii reacționează foarte bine la enumerări de genul: mai bun, mai în formă, mai sănătos. 

Atelier gratuit ce se adresează celor care vor să nu mai simtă presiunea de a demonstra cine sunt, învățând cum să aibă încredere în ei.

După care ar trebui să spui pentru cine este webinarul – iar aici alegi publicul tău țintă (antreprenori, proprietari de case, oameni care trec printr-un divorț etc).

Miercuri / 11 Noiembrie / 19:30

Participă la acest atelier pentru a afla cele 3 secrete care te vor ajuta să te privești pe tine!

[Secret #1]

Cum poți să trăiești relaxat indiferent ce se întâmplă în exterior

Ne grăbim, ne stresăm fără să știm de ce. Chiar ajungem să ne placă starea de stres și grabă continuă.

Doar că în spate se ascunde un comportament distructiv și aș vrea să îți arăt cum să trăiești relaxat indiferent de ce se întâmplă în exterior printr-o metodă simplă și la îndemână tot timpul.

Nu ai obosit să te grăbești mai mereu fără să înțelegi de ce o faci?

Miercuri / 11 Noiembrie / 19:30

[Secret #2]

Emoțiile negative sunt bune

Vrem să ne asigurăm, vrem să deținem controlul, vrem să fim siguri că lucurile se vor întâmpla așa cum ne dorim noi. 

În spate este o frică, frica ce se naște din comparația cu ceilalți.
Vreau să îți arăt ce se ascunde în spatele acestui comportament distructiv, așa că îți voi arăta cum să nu îți mai fie frică de emoțiile negative și ce se ascunde în spatele acestei frici.

Vrei să afli cum au depășit aceștia stările negative, emoțiile distructive și aparentele provocări oamenii ce și-au exprimat potențiialul imens din ei pe care și tu îl simți că îl ai?

Ei bine, când vei afla despre ce e vorba vei râde!

Miercuri / 11 Noiembrie / 19:30

[Secret #3]

Cum să ieși din capcana complexelor de inferioritate

Vreau să demonstrez, să arăt, să fac și vreau să fiu văzut. 

Nu ți s-a întâmplat să exagerezi și să vrei să arăți cu toate că cealaltă persoană a înțeles deja și tu totuși încercai să arăți în continuare, să demontrezi că ști, că poți?

Ei, asta se datorează unui alt comportament distructiv și vreau să îți arăt ce se ascunde în spate și cum să ieși din această capcană ce te poziționează în inferioritate.

Un om ce nu dorește să impresioneze este un om liber, un om ce are puterea de a fi imperfect nu depinde de validare celorlalți. Goana după perfecțiune, duce chiar la opusul ei.

Ai vrea să afli cum să oprești ciclu acesta în care te simți inferior și in care mereu apare cineva care îți eclipsează rezultatele?

Miercuri / 11 Noiembrie / 19:30

GRATUIT / Miercuri / 11 Noiembrie / 19:30

În primul secret trebuie să distrugi o credință falsă pe care aceștia o au despre oportunitatea pe care le-o vei prezenta. 

De exemplu: „MLM nu funcționează, am încercat să o scriu pe mama mea dar nu a fost prea fericită.”. 

Aici trebuie să arăți ca această credință este falsă (poți folosi o poveste/un exemplu pentru asta), și să le spui că dacă vor veni la webinar O SĂ LE DAI SOLUȚIA pentru a trece peste această problemă.

În al doilea secret trebuie să distrugi o credință pe care clienții tăi o au despre ei. 

Pentru a exemplifica rămânem tot în sfera MLM, desi poți aplica asta pentru orice nișa:

„Eu nu pot să dau telefoane și să vorbesc cu oamenii. Am avut experiențe proaste vorbind la telefon”. 

În acest paragraf fie le arăți că nu e nevoie să dea telefoane pentru a vinde, fie faptul că până și cel mai timid om poate să facă vânzări/prospectarea la telefon. Evident că oricare variantă alegi, soluția o vei da doar dacă vin la webinar. 

Scopul acestor pargafre nu este să dea soluție, ci să planteze ideea că realitatea este difetrită de cum credeau ei. Iar asta le va stârni curiozitatea.

Iar în al treilea secret trebuie să distrugi o credință falsă pe care o au aceștia despre ceilalți, o credință care i-ar putea împiedica să participe la webinar sau să cumpere ceea ce vinzi. 

De exemplu: 

„Prietenii mei nu se vor înscrie niciodată. Ei au râs de mine în trecut” . 

Cel mai simplu mod prin care poți schimba o credință este prin intermediul poveștilor. Dacă le mai adaugi și un mecanism unic, cu atât mai bine. 

Exemplu: 

„Prietenii nu au încredere în tine și râd de propunerile tale deoarece le prezinți acest gen de oportunitate fix cum o fac toți ceilalți, ca un amator. 

Știu că sună dur, dar hai la webinarul meu din data de x și îți voi prezenta „sistemul GOLD” în 4 pași simpli prin care poți aborda cu succes chiar și cel mai sceptic prieten. 

Acest sistem are la bază ultimele descoperiri în materie de neuromarketing, economie comportamentală și sociologie, iar din punct de vedere statistic dă rezultate pozitive în 33% din cazuri.  

Asta înseamnă că din 3 prieteni cu care vei vorbi, dacă folosești sistemul GOLD, unul o să se înscrie. 

Atelier de Florin Alexandru

Analist comportamental și autor de bestseller „Copilul tău este un geniu”

Florin Alexandru este analist comportamental și autor de bestseller, specializat în inteligență emoțională, analiza credibilității, recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), singurul român acreditat de Paul Ekman International.


„Am ales să mă dedic studiului inteligenței emoționale pentru că această calitate magică reprezintă de ce-ul fiecăruia dintre noi. Mai exact, dacă știm să ne construim acest de ce, vom putea să experimentăm imensul potențial uman ce se află în fiecare dintre noi.”

GRATUIT / Miercuri / 11 Noiembrie / 19:30

Melania Flitan
Melania Flitan
Cartea lui Florin a devenit pentru mine o carte de suflet
Read More
Am redescoperit odată cu această carte bucuria de a fi părinte. Informația bine structurată vorbește într-o manieră unică despre minunea de a fi și oferă părinților posibilitatea de a crește alături de copiii lor, de a învăța din nou joaca, de a se descoperi și de a se înțelege pe sine pentru a-și putea privi cu seninătate copiii. Rând pe rând, jocurile și activitățile prezentate aici m-au adus mai aproape de cei mici, m-au ajutat să pătrund în lumea lor, m-au învățat să pot crede cu tărie în potențialul de geniu al copiilor mei. "Copilul meu este un geniu" a devenit pentru mine o carte de suflet pentru care vă mulțumesc!  

Aici noi am încercat să prindem doi iepuri. Unii oameni vor fi interesați și de carte, nu doar de webinar. Așa că se vor duce să o caute, iar unii dintre ei chiar să o cumpere, ceea ce înseamnă vânzări mai multe pentru noi. De asemenea mulți știau titlul cărții și că este bestseller, dar poate nu făceau legătura dintre ea și Florin, așa că e o dovadă de autoritate.

 

Atelier GRATUIT - 11 noiembrie, ora 19:30