Mindvalley prezintă în premieră Longevity Blueprint cu renumitul biohacker Ben Greenfield

Descoperă Longevity Blueprint: programul pentru o viață mai fit, mai sănătoasă și pentru o versiune mai tânără a ta.

Experimentează biohackingul rapid bazat pe cercetare, pe care Ben Greenfield îl folosește cu atleții de nivel mondial, CEOs și alți performeri de TOP pentru a crește sănătatea și longevitatea lor, fără prea mult efort.

18 Hours

OF TRAINING

Sept 21, 2020

NEXT INTAKE

Ți se întâmplă să simți că corpul, sănătatea și energia ta nu sunt la nivelul pe care obișnuiai să îl ai?

Ai putea fi intr-o formă fizică de invidiat – dar acum trebuie să exersezi mai mult și mai   tare decât deobicei,  doar pentru a-ți menține forța și greutatea actuală…

Ai putea fi un expert sau un antreprenor productiv – dar acum mai mult decât oricând te lupți să găsești timp pentru sesiuni la sala de forță de o oră / de 3 ori pe săptămână. Sesiuni care te forțează să tai din timpul pe care îl petreci cu familia, prietenii, sau cu tine.

Ai putea fi la o vârstă înaintată – dar să nu poți petrece timpul liber așa cum ți l-ai imaginat pentru că nu mai aceiași energie și forță pe care o aveai odinioară. [sau chiar mai rău, să îți petreci timpul ingrijindu-ți durerile actuale]

În orice categorie a-i intra, la un moment dat vei îmbătrâni și aceasta este parte a vieții, pe care nu o poți evita.

Dar, deși îmbătrânirea este o parte naturală a vieții noastre, ceea ce nu este natural sunt credințele noastre despre CUM îmbătrânim.

Toate cele enumerate mai sus, și multe altele sunt ceea ce societatea post-industrială ne-a spus că ar arăta și s-ar simți bătrânețea. Că indiferent cine ești, vei simți slăbiciune, fragilitate și letragie în ultimii tăi ani de viață.

Dar cum ar fi dacă îmbătrânirea nu este un fapt, ci mai degrabă o opțiune?

Și cum ar fi dacă este posibil să alegi o opțiune diferită? Una care să te răsplească cu o durată mai mare de viață în care să ai energia unui tânăr, sănătate de neclintit și o condiție fizică remarcabilă?

 

De ce se degradează corpul nostru pe măsură ce trec anii?

Mâncarea pe care o consumăm. Modul în care facem mișcare și exerciții. Obiceiurile negative la care rămâi. Știința a demonstrat că fiecare aspect al modului în care trăim lasă un impact profund asupra calității vieții noastre.

De fapt, niște studii recente demonstrează că anxietatea și suferința emoțională accelerează procesul de îmbătrânire la nivel celular.

Pe de altă parte, cercetătorii în longevitate au identificat recent că există anumite locuri în lume cunoscute ca “Zone Albastre” – locuri unde oamenii trăiesc mai mult și se bucură de un nivel al calității vieții mai ridicat decât oriunde altundeva de pe planetă. Acestea includ:

Dar oamenii din aceste regiuni nu doar trăiesc mai mult: ci trăiesc mai bine. Sunt mai vibranți, robuști și sănătoși și sunt activi fizic și la 70, 80 chiar și la 100. Și cel mai important: sunt mai fericiți și mai împliniți.

Toate acestea duc însă la o întrebare chinuitoare:

Is There A Universal “Formula” For Longevity?

După zeci de ani de studii, cercetătorii au început să adune și să pună cap la cap secretele celor mai vârstnici și celor mai fericiți oameni – unele dintre ele fiind o contradicție directă cu ceea ce ți s-a spus despre sănătate și longevitate.

De exemplu:

Dar ceilalți dintre noi care nu trăim în aceste zone albastre? Este posibil să adoptăm fundamentele unui om orientat spre longevitate, fără a ne dezrădăcina viața și a ne altera drastic stilul de viață?

Ben Greenfield

Transformă-ți corpul, sănătatea și viața cu Longevity Blueprint
[TITLU CONVINGĂTOR ȘI CARE SĂ STÂRNEASCĂ INTERESUL PENTRU PRODUSUL TĂU]

Programul Longevity Blueprint este un protocol ușor de urmat, care combină știința de vârf a performanței corpului cu tradițiile testate în timp ale celor mai longevive culturi ale lumii – și vă oferă soluția finală pentru o viață lungă, sănătoasă și împlinită.

În doar 5 – 20 de minute pe zi, corpul tău este recondiționat cu modificări fiziologice naturale care ridică fiecare marker al stării tale de bine – de la forța și mobilitatea ta, la nivelul tău de energie și longevitate și multe altele.

 Dar ceea ce nu vei găsi în acest program sunt antrenamente lungi și istovitoare, care vă lasă dureri și epuizare.

 De ce?  Deoarece cele mai recente științe au dovedit că multe dintre antrenamentele istovitoare promovate de industria fitnessului provoacă de fapt inflamații pe scară largă, deteriorează sistemul cardiovascular, îți erodează articulațiile și te îmbătrânesc mai repede!

 Așadar, în loc să alergați mai mult sau să faceți mai multe repetări, vă bucurați de un proces frumos optimizat, care necesită cât mai puțin timp și efort posibil și vă oferă  transformări în patru domenii cheie: Fitness |  Sănătate |  Frumusețe |  Longevitate

Iată ce-ți promitem!

 Promisiunea noastră este să vă oferim cea mai bună pregătire din lume.

 Formatorii noștri sunt recunoscuți ca fiind cei mai buni în domeniul lor și experți în metodele de transformare umană.  Aceasta înseamnă că înveți într-un mod științific și structurat, care oferă rezultate adevărate.  Ne concentrăm pe transformarea ta de fapt și nu doar pe transmiterea informațiilor și cunoștințelor.  Formatorii noștri vă modelează mentalitatea, convingerile și obiceiurile într-un mod în care schimbarea este garantată la sfârșitul programului.

ACEST PROGRAM / CURS/PRODUS ESTE CREAT DE [NUMELE TĂU]

De la sportivi din NHL și NFL, până la CEOs și concurenți de rezistență de top. Orice vrea să-și ducă performanța mentală și fizică la un nivel superior, apelează la renumitul biohacker și antrenorul de performanță corporală și creier, Ben  Greenfield.

 Dar, în ciuda aspectului potrivit pentru majoritatea standardelor tradiționale, Ben, la vârsta de 35 de ani, a descoperit că vârsta sa biologică era mult mai veche decât cea cronologică și că corpul său se eroda mult mai repede decât se aștepta.

 În următorii doi ani, Ben a devenit un auto- experimentator, testând nenumărate biohacks pentru a vedea dacă poate, nu doar să încetinească îmbătrânirea – ci să o inverseze.

 Astăzi, la 37 de ani, Ben are o vârstă biologică de doar 20 de ani – o diferență profundă de 17 ani.  În mod remarcabil, tehnicile pe care le-a folosit pentru a realiza acest lucru nu au necesitat niciun echipament sau abilități speciale.  Nici nu au cerut niveluri restrictive de efort sau timp.

 Pe scurt, ceea ce a descoperit a fost un set de biohacks pe care oricine – indiferent de vârstă sau de nivelul actual de fitness – le poate folosi pentru a-și transforma corpul și viața.

 Programul Longevity Blueprint reunește toate descoperirile lui Ben într-un singur curriculum de învățare online intuitiv, ușor de urmat: astfel încât și tu să poți ridica fiecare aspect al bunăstării tale și să-ți trăiești viața la maxim.

Ben Greenfield

Ben’s Telomere test shows at the age of 36, his body functions like a 20 year old.

Ben is only 1 of 3 people in the world to complete 9 of the hardest Spartan races in a single year.

Ce spun oamenii despre... (numele tău)
Ce spun cei care au... (lucrat cu mine/folosit produsul)

„Quest este exact ceea ce căutam și m-a ajutat atât de mult”

Înainte de a începe acest program, lucram în moduri stupide, fără nici o idee despre ce făceam și fără să văd niciun progres. Deși aveam un scop final, eram destul de lipsit de idei. După ce am văzut unele dintre lucrările lui Ben online, am decis să mă îmbarc în Longevity Blueprint și WOW!

Aidan O'Sullivan

Entertainer and Speaker
Buckingham, United Kingdom

„Ben este un profesor uimitor și oferă sfaturi pentru toate tipurile de corp și abilități”

Înainte de Quest, mi-a fost greu să fac exerciții fizice, nu eram sigur dacă fac exercițiile potrivite, cât timp ar trebui să lucrez sau cât de des să fac exerciții. Nu m-am simțit împuternicit în condiția mea personală și nu știam cum să îmi îngrijesc cel mai bine corpul. 

Tessa Hayman

CEO of Living Free and Healthy
Hamilton, Canada

"Cele mai bune rezultat pe care l-am obținut datorită cursului este o postură îmbunătățită"

Am mai cumpărat câteva cursuri Mindvalley și am fost întotdeauna atent la ofertele Mindvalley. Am fost captivat de webinarul de introducere al lui Ben și de promisiunile sale de rutină de antrenament echilibrată, care a fost optimizată pentru fitness, longevitate și frumusețe. Vârsta mea depășește patruzeci de ani.

Kateryna Kolkova

United States

CE VEI ÎNVĂȚA/OBȚINE:

 1. Optimizeazarea fitness-ului

 De la rezistență și forță, până la viteză și rezistență – descoperiți biohacks și protocoale ușor de urmărit care ridică rapid fiecare marker al condiției tale fizice.

 1. Un fizic mai bun.

 Câștigă o estetică frumoasă din cap până în picioare.  Topește grăsimea nedorită și îmbunătățește-ți definiția musculară.

 1. Mușchi și forță.

 Creează un corp puternic și robust, care poate face mai mult, poate suporta mai mult și poate depăși distanța – și care se recuperează chiar mai repede după antrenamente.

 1. Îmbunătățirea performanței atletice.

 Indiferent dacă ești un sportiv,un angajat sau un războinic, vei descoperi biohacks ingenioși pentru performanțe mai bune la orice activitate fizică sau sport.

 1. Creșterea mobilității

Îți vei condiționa corpul pentru o gamă mai largă de mișcări, întărind articulațiile, îmbunătățind flexibilitatea și fixându-ți postura.

 1. Amplificarea energiei

Vei putea înlocui letargia și încetineala cu energie nemărginită pentru a profita la maximum de fiecare zi și pentru a vă maximiza productivitatea.

 1. Trăiește mai mult.

Vei putea avea o viață lungă și împlinită, optimizându-ți imunitatea, metabolismul și alți markeri fiziologici ai longevității.

 1. Să te uiți și să te simți mai tânăr.

Vei putea inversa vârsta biologică în interior și în exterior, să ștergi simptomele îmbătrânirii și bolii și să arăți și să te simți cel mai bine.

Why I Started Training With Ben Greenfield

Cu câteva luni în urmă, am împărtășit această imagine a transformării mele pe Instagram, lucru care a adus multe discuții în interiorul comunității noastre.  În imaginea din stânga, împlinisem recent 40 de ani și eram în cea mai proastă formă a vieții mele.

 Mi s-a deteriorat vederea, mi s-a extins talia, mi-a apărut o bărbie dublă și, cel mai grav, am început să-mi pierd părul. Îmi eșuase toate obiectivele și, în schimb, mă transformasem în acel bărbat „de vârstă mijlocie”.  Am vrut să opresc acest lucru, deoarece am vrut să mă pot juca fizic cu strănepoții mei și să am energie pentru a-mi conduce afacerea chiar și la 70 de ani.  Pentru a face acest lucru, a trebuit să-mi dau seama de o modalitate de a încetini, sau chiar a inversa îmbătrânirea.

 Pe măsură ce am început cercetări adânci în știința longevității, am observat un nume care a continuat să apară ca autoritate principală în acest domeniu – Ben Greenfield, omul care și-a inversat cu succes vârsta biologică în urmă cu 17 ani.

 Cum a făcut-o?  În mod surprinzător, practicile pe care le-a folosit pentru a realiza acest lucru nu au fost complexe și nu au necesitat echipamente scumpe (adesea nu era nevoie de niciun echipament).  De asemenea, nu i-a luat mult timp să facă transformarea.  Cu alte cuvinte, acestea erau strategii pe care le putea folosi oricine – indiferent de vârstă sau circumstanțele actuale – pentru a culege recompense incredibile.

 De când am început să aplic ideile pe care le-am învățat de la Ben, diferența pe care am făcut-o pentru sănătatea mea a fost profundă (vezi a doua imagine din dreapta).  Astăzi, sunt mai în formă, mai puternic, mai subțire, mai musculos și mai energic decât am fost vreodată la treizeci de ani – Și nu mă aștept să se schimbe asta ani de zile, sau chiar decenii viitoare.

Vishen Lakhiani’s 2 Year Health Transformation

Ben Greenfield is only 1 of 3 people in the world to complete 9 of the hardest Spartan races in a single year Pic top right: Ben Greenfield sharing his wisdom at A-Fest Bottom Right: Vishen Lakhiani interviewing Ben Greenfield

CE TRANSFORMARE VEI OBȚINE?

[CARE ESTE STRUCTURA CURSULUI / PROGRAMULUI?]

Explore The Longevity Blueprint

Programul Longevity Blueprint este un proces ușor de urmărit care vă îmbunătățește în mod sistematic starea generală de sănătate – și vă recompensează cu un corp care arată minunat, se simte minunat și funcționează la întregul său potențial.

[UNIQUE SELLING PROPOSITION]

 Timp de 8 săptămâni, te vei alătura lui Ben Greenfield într-o serie de lecții online zilnice de 15-20 de minute concepute pentru a simula o sesiune privată 1 la 1 cu el (care în mod normal costă peste 4.997 USD pe lună și are o listă de așteptare rezervată cu luni în avans).

 În fiecare sesiune, vei descoperi o strategie de transformare, tehnică sau biohack care este distractiv și ușor de încorporat în programul tău zilnic – indiferent cât de ocupat sau stresat ești.

[DESCRIEREA PRODUSULUI]

 Pe măsură ce progresezi în cadrul programului, vei observa rapid schimbări profunde ale aspectului și corpului tău.  Și până vei ajunge la final, vei avea toate instrumentele, obiceiurile și cunoștințele de care ai nevoie pentru a-ți trăi restul vieții într-o stare de extraordinară bunăstare și longevitate.

[REZULTATELE OBTINUTE]

Available on your Personal Computer, Tablet, Smartphone & Apple TV

În prima săptămână este vorba despre pregătire. Înainte de a ne antrena, vei afla mai multe despre Quest și despre ce trebuie să pregătești pentru următoarele săptămâni.


De asemenea, vei susține primul test de referință pentru a îți verifica nivelul de fitness actual, astfel încât să poți măsura progresul la sfârșitul misiunii.


Reperele includ:


 • Cum se găsește punctul dulce al raportului forță / masă musculară pentru o longevitate crescută.
 • Cum să crești densitatea mitocondrială (producătorii de energie din celulele tale) pentru a-ți supraîncărca fitnessul și rezistența cardio.
 • Cum să vă schimbați corpul într-o mașină de ardere a grăsimilor prin creșterea eficienței metabolice.
 • Idei cheie despre cum să vă accelerați recuperarea, astfel încât să puteți reveni rapid la durere și să corectați în mod natural orice dezechilibre în postura dumneavoastră.

 În săptămâna 2, vei descoperi două practici puternice pentru a porni metabolismul de dimineață, astfel încât corpul tău să poată arde mai multe grăsimi pe tot parcursul zilei.

 

 De asemenea, vei învăța o rutină care te va ajuta să dezvolți simetria corpului și să accelerezi recuperarea după antrenamente.

 

 Reperele (Highlights) includ:

 

 •  O plimbare ușoară de dimineață care activează modul de ardere a grăsimilor din corp.
 •  Un duș rapid, rece și fierbinte, biohack, dovedit că extinde longevitatea și vă face să vă simțiți mai tineresc și mai energic pe tot parcursul zilei.
 •  Setul Tabata: un protocol de exerciții rapide de 4 minute pentru arderea grăsimilor, de 5 ori mai eficient decât alergarea pe bandă de alergat.
 •  O privire aprofundată asupra modului de utilizare a rolelor de spumă pentru ameliorarea durerilor musculare și îmbunătățirea flexibilității.

În săptămâna 3, vei învăța cum să îți dezvolți puterea funcțională și cum să îți creezi corpul ideal în cel mai mic timp.

 

 Reperele includ:

 

 •  Protocolul de rezistență super-lentă pentru a-ți dezvolta rapid și în siguranță forța și creșterea musculară în cel mai scurt timp.
 •  Un protocol de „terapie la cald” pentru a îmbunătăți fluxul sanguin pentru o creștere musculară mai bună și o recuperare mai rapidă.
 •  Un antrenament puternic de 4 minute pentru a construi rapid mușchii slabi și funcționali cu unul dintre cele mai elementare echipamente de exerciții: Kettlebell.
 •  Pregătirea fundației: înveți protocolul folosit de sportivii olimpici pentru a întări „nucleul”, a îmbunătăți postura și a îndepărta durerile de spate.

 Capacitatea ta anaerobă determină cantitatea de putere pe care o poți scoate.  În săptămâna 4, îți vei depăși limitele pentru a-ți extinde capacitatea anaerobă cu instruirea pe intervale de înaltă intensitate (HIIT).

 

 De asemenea, vei învăța două rutine simple care vă vor întări articulațiile și ligamentele și vă vor îmbunătăți mobilitatea.

 

 Reperele includ:

 

 •  Un protocol extins de instruire pe intervale de înaltă intensitate (HIIT) pentru a-ți crește în mod eficient densitatea mitocondrială și pentru a-ți crește în mod natural nivelul de energie.
 •  O rutină de forță izometrică pentru a îmbunătăți sănătatea articulațiilor prin dezvoltarea stabilității musculare în jurul articulațiilor.
 •  Rutina completă de întindere pentru a vă îmbunătăți în mod eficient mobilitatea și a reduce dramatic riscul de rănire

 În săptămâna 5, vei avea rutine care te vor ajuta să îți dezvolți rezistența – capacitatea de a-ți menține performanța maximă mai mult timp.

 

 Reperele includ:

 

 •  O rutină rapidă de 4 minute pentru a-ți dezvolta abdomenul  și pentru a construi un nucleu solid.
 •  O versiune sprint a antrenamentului HIIT pentru a vă îmbunătăți rezistența.
 •  O rutină delicată de yoga și respirație profundă pentru a crește oxigenul în corpul tău și a crește nivelul de energie pe tot parcursul zilei

Săptămâna 6 este despre a-ți duce cardio-ul la înălțimi complet noi, astfel încât să rămâi activ și energic toată ziua.

 

 Reperele includ:

 

 •  Antrenamentul final de 7 minute cu greutatea corporală pe care îl puteți face oriunde (nici măcar nu aveți nevoie de o sală de sport) pentru a vă ridica nivelul de fitness cardio în cel mai scurt timp posibil.
 •  O excursie de intensitate redusă pentru a-ți îmbunătăți cardio-ul general.
 •  De ce un masaj sportiv regulat este o modalitate excelentă de a vă restabili recuperarea.

 În ultima săptămână, vei învăța cum să îți proiectezi propriul program de antrenament pe baza obiectivelor și programului dvs.  Quest vă învață întregul spectru de exerciții diferite, dar nu trebuie să continui să faci tot.  Totul depinde de timpul și obiectivele tale.

 

 Apoi, timpul pentru rezultate!  Verificați progresul cu evaluarea finală.

 

 Reperele includ:

 

 •  Cum să folosești învățăturile în această misiune pentru a vă crea propria rutină ideală care se potrivește obiectivelor și programului dvs.
 •  Evaluarea fitnessului pentru a vă măsura rezultatele

COMANDĂ PÂNĂ [DATĂ] ȘI VEI OBȚINE ACESTE BONUSURI EXCLUSIVE

BONUS #1:

1x apel preînregistrat de antrenorul de grup cu Ben Greenfield

În această înregistrare Ben abordează cele mai frecvente întrebări și obstacole cu care se confruntă clienții săi. Prin îndrumarea lui Ben, vei obține o înțelegere mai profundă a științei și tehnicilor prezentate în program, vei umple golurile și vei accelera rezultatele.

BONUS #2:

Un ghid pentru un somn mai profund și o dietă mai sănătoasă

În acest ghid bonus, te veți alătura lui Ronan Oliveira, șeful diviziei de sănătate și fitness Mindvalley, deoarece acesta îți va arăta cum să îți optimizezi sănătatea printr-o dietă mai bună și câteva modalități simple de a-ți îmbunătăți somnul.BONUS #3:

Programe de antrenament Done-For-You

Scoateți ghiciurile și munca grea și inutilă din rutina ta de exerciții cu aceste ghiduri de antrenament gata pentru tine – fiecare conceput pentru a îți oferi rezultate maxime cu cât mai puțin timp și efort posibil.

 

How The Learning Platform Works

Learn Anywhere In One Beautiful App

All your programs are available on one platform and you can access your Quests on your Smartphone, TV or Desktop

This is fast becoming the most advanced learning platform in the world.

Gorgeous Video & Learning Design

Design matters. Our programs are created by world-class authors, film-makers and learning experts to deliver the best results for you.

500% Better Completion Rates

Using our unique Quest methodology, our programs are designed to be as addictive and fun as computer games. This means when you invest in Mindvalley program you’re more likely to see results.

Just 20 Mins A Day

Too busy? Just set aside 20 mins a day. In a few weeks, you will feel and see remarkable growth.

Real Classes with Real People

Hundreds to Thousands of students take classes together and engage in supportive communities. You’re never alone. And you might even meet a close friend or two.

[TESTIMONIALUL VIDEO - TITLU ATRĂGĂTOR DESPRE TRANSFORMAREA CLIENTULUI]

CE SPUN FOSTII CURSANTI DESPRE PROGRAM?

„Quest este exact ceea ce căutam și m-a ajutat atât de mult”

Înainte de a începe acest program, lucram în moduri stupide, fără nici o idee despre ce făceam și fără să văd niciun progres. Deși aveam un scop final, eram destul de lipsit de idei. După ce am văzut unele dintre lucrările lui Ben online, am decis să mă îmbarc în Longevity Blueprint și WOW!

Aidan O'Sullivan

Entertainer and Speaker
Buckingham, United Kingdom

„Ben este un profesor uimitor și oferă sfaturi pentru toate tipurile de corp și abilități”

Înainte de Quest, mi-a fost greu să fac exerciții fizice, nu eram sigur dacă fac exercițiile potrivite, cât timp ar trebui să lucrez sau cât de des să fac exerciții. Nu m-am simțit împuternicit în condiția mea personală și nu știam cum să îmi îngrijesc cel mai bine corpul. 

Tessa Hayman

CEO of Living Free and Healthy
Hamilton, Canada

"Cele mai bune rezultat pe care l-am obținut datorită cursului este o postură îmbunătățită"

Am mai cumpărat câteva cursuri Mindvalley și am fost întotdeauna atent la ofertele Mindvalley. Am fost captivat de webinarul de introducere al lui Ben și de promisiunile sale de rutină de antrenament echilibrată, care a fost optimizată pentru fitness, longevitate și frumusețe. Vârsta mea depășește patruzeci de ani.

Kateryna Kolkova

United States

CALL TO ACTION

Kristi Anier
Customer Happiness Manager

Nu te decide acum - Încercă cursul timp de 15 zile fără risc. [GARANTIE]

Amintește-ți că nu trebuie să spui DA chiar acum. Trebuie doar să spui POATE. Parcurge materialele timp de 10 zile fără riscuri de la începutul Quest. Apoi poți decide dacă păstrezi programul. Dacă nu ești mulțumit până la cer cu ce rezultate obții, pur și simplu poți cere o rambursare rapidă la mindvalley.com/refund.

[DESCRIERE CARE SA SUSTINA GARANTIA , PERSUASIVA (POTI FOLOSI PRINCIPIUL RECIPROCITATII AICI)]

Alătură-te acum pentru a testa programul astăzi.

[CALL TO ACTION]

Lifetime Access

Join once, own it for life and repeat as often as you want.

Free Upgrades

We upgrade our program every year. All upgrades are free.

Limited Time Discount

You can join today for a special discount over regular pricing.

Click ‘Join The Program’ To Start
[AICI LE READUCI AMINTE TOT CE VOR PRIMI IN PROGRAM - STACKING]

Digital access

Get Digital access to the entire program on all devices: Android, iOS, Desktop and tablet.

$1,099

$349

Or pay in 3 installments of $129 each for a total of $387»

*EU VAT charges will apply to EU billing addresses.

CE SE INTAMPLA DUPA CE COMANZI? [SPECIFICITATEA ESTE CHEIA AICI]

Secure checkout page

Log into your account

Enjoy your new program

Frequently Asked Questions
[AICI TREBUIE SA INTUIESTI CE NELAMURIRI/OBIECȚII AR AVEA CLIENTUL TAU - FOLOSEȘTE-TE DE RESEARCH]

Programul este o călătorie ușor de urmărit către creșterea fitnessului, sănătății, frumuseții și longevității. În fiecare zi, timp de 7 săptămâni, veți experimenta o microlecție sau un tutorial online de 15 – 20 de minute cu Ben Greenfield. Fiecare zi se bazează pe ultima și te vei bucura de un sentiment de progres satisfăcător (care ar putea duce la schimbări permanente) cu un timp minim petrecut.

Până la sfârșitul programului, vei experimenta o transformare completă și echilibrată a întregii stări de bine.

Există săptămâni specifice în timpul programului în care, în mod ideal, vei avea nevoie de acces la anumite echipamente de gimnastică, așa că îți recomandăm să cauți o sală de sport în apropiere. În prima săptămână a programului, Ben te va ajuta să te pregătești pentru program în cel mai simplu și mai rentabil mod.

Ben îți va recomanda anumite instrumente pentru a te ajuta pe parcurs. Majoritatea instrumentelor sau echipamentelor nu sunt scumpe și pot fi ușor găsite online. Cel mai bun aspect este că, odată ce vei învăța cum să utilizezi aceste instrumente, acestea te vor servi toată viața.

Exemple de echipamente pe care le va recomanda Ben include o rolă de spumă, un kettlebell și benzi de rezistență.

Nu. Acest program este conceput special pentru a se concentra pe biohackuri simple, dar eficiente, pentru îmbunătățirea fitnessului, sănătății, frumuseții și longevității. Dacă dorești să te aventurezi mai târziu în îmbunătățirea nutriției, programul WildFit al Mindvalley ar fi următorul pas ideal.

Programul Longevity Blueprint este conceput special pentru a fi accesibil oricui – indiferent de vârstă sau de nivelul dvs. actual de fitness.

În timp ce exercițiile fizice joacă un rol important în creșterea bunăstării generale, este doar UN aspect al strategiei generale. Ceea ce vei găsi este că va trebui să petreci mai puțin de 30 de minute pe zi „antrenându-te”.

Acestea fiind spuse, dacă ai leziuni anterioare, îți recomandăm să consultați medicul în prealabil.

Mindvalley Quests este o platformă de învățare online pe care am conceput-o pentru a revoluționa și optimiza experiența de învățare online – iar programele pe care le lansăm sunt cunoscute sub numele de Questuri.

 

Mindvalley Quests combină cele mai bune tehnici de neuroștiințe de astăzi, învățare rapidă și tehnici de performanță de vârf pentru a-ți actualiza creierul și mentalitatea într-un timp record. Ai nevoie de doar câteva ore pe săptămână pentru a urma lecțiile. Toată lumea începe în aceeași zi. Poți reveni la lecții dacă îți lipsește ceva. Mergi în ritmul tău. Lecțiile sunt concepute pentru a fi distractive, antrenante și ușoare. Dar rezultatele pe care le obțineți sunt cu adevărat profunde și de lungă durată datorită teoriei transformării și a științei care se află în spatele creării fiecărui program.

Un program Mindvalley este conceput pentru a fi experimentat prin micro-învățare zilnică și ca o comunitate – dar este perfect să studiezi și curriculum-ul în ritmul tău.

 

Și da, dacă te ocupi în unele zile, este bine să ridici locul unde ai rămas. Cel mai important este angajamentul și consecvența în finalizarea întregului proces. Când te înscrii în orice program, lecțiile sunt disponibile pe viață. Deci, ia-ți timp.

Da, poți porni programul la o dată ulterioară. Fiecare program începe de mai multe ori pe lună. Odată ce te înscrii, poți alege orice dată de începere a cursului și poți vedea numărul de elevi înscriși în clasa respectivă. De asemenea, puteți relua orice curs oricând.

Deși credem că practicarea regulată a oricărui lucru în același timp ajută la insuflarea unui obicei, mai ales atunci când înveți o nouă abilitate, NU este necesar.

 

Deși o recomandăm, înțelegem că viața uneori îți poate arunca o curbă și este posibil să nu poți face lecția așa cum ai planificat inițial.

 

Așa că este perfect dacă trebuie să faci lecțiile în momente diferite sau chiar să pierzi câteva zile și să recuperezia mai târziu. Important este să rămâi cât mai consecvent și să urmezi întregul proces de la început până la sfârșit, în ritmul tău.