Revolutia milionarilor WWW

2 Comments

  1. Crișan Maria august 30, 2019 at 4:51 pm

    Hmmm… ți am citit cartea… meditez încă la unele lucruri scrise acolo. Din 1994 sa zicem sunt o micuța antreprenoare dar nu este acesta visul meu. Adică ceea ce fac acuma. Da sunt multe de spus. Și eu sunt o autodidactă de generație mai veche, dar nu renunț…

  2. jipa cristian martie 25, 2021 at 2:52 pm

    …sunt la varsta la care unii incep sa „bata in retragere”..am 53…de primaveri…cred ca avem ceva in comun : munca de jos ..in sus..am trecut prin nenumarate situatii ,toate legate de masini si conducerea lor,precum si prin „patronat”de chiosc si targ saptamanal..etc.. .. la momentul cand faceam scoala de soferi profesionisti,pe timpul lui „Nea Nicu”…toti spuneau ca soferia e pe duca…toata lumea se imbulzea la facultate..toti fugeau de munca ,de meserie..profu de mate „batea calul”mereu de cei care se vor duce la proffesssionala… da…asa a fost..fire visatoare la inceput nu am constientizat importanta (relativa)a tocitului pe branci…si asa am intrat pe alt drum …cu si despre masini,sosele,meserie,greutati …sigur as scrie multtt..dar..
    acum sunt „realizat”si multumesc Divinitatii! da!..cine nu crede in EL..e treaba lui..sa gaseasca raspunsuri logice pt tot si toate!
    …multi din cei care au tinut drumu’ drept liceu.fac,birou( sau nu),etc sunt ramasi in urma …nici eu nu stiu cum (stiu ! dar asa se spune),dar ii vad pe unii dintre ei blazati,obositi,fara orizont si chef…dar eu..am un zgandarici…ce nu ma lasa sa „dorm pe coada”…. sau visator ?!..sau cum o fi…dar nici la TV nu pot sa stau..sta el (tv-ul )si se uita la mine mirat de faptul ca nu-l deschid cum vrea el….

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *