IonutPaul, tot ce pot spune este ca e nevoie mai mult ca oricand, ca oamenii sa inceapa sa manifeste abundenta si prosperitatea in moduri etice, sustenabile si corecte. M-am bucurat sa intalnesc la reuniune oameni care impartasesc aceasi viziune si aceleasi valori pentru ca banii se pot face usor, dar cu adevarat important este “cum” ii facem: oferind valoare si crestere tuturor; nu de alta, dar trebuie sa fim schimbarea care vrem sa o vedem in lume, mai ales in mediul de afaceri !
Pentru ca vezi tu, am un vis: visez la o lume in care fiecare om este in armonie,  in pace, intr-o stare perfecta de sanatate, abundent si fericit de viata pe care o traieste. Si pentru asta trebuie sa ne (re)gasim toti “nebunii” si sa ne adunam! icon smile Cum a fost la prima reuniune Billionaires Club Romania si ce urmeaza
Ma bucur ca iti faci rolul de facilitator si creezi premisele ca acest lucru sa se intample. Acum depinde de fiecare in parte sa-si faca bucatica si sa “aduca la masa” resursele, cunoasterea, suportul de care dispune si sa-l ofere neconditionat si celorlalti pentru a creste.”
Let’s do it Romania !

 

Ionut Nicolau – antreprenor, consultant wellness si vizionar
www.eapavie.ro
www.branturimagnetice.ro