picassoWEBINARS

Felicitări! Tocmai ți-am trimis eBook-ul pe email...

Durează în jur de 5 minute până ajunge.

Nu uita să verifici și în spam. 


Între timp aș vrea să te anunț că marți, 26 ianuarie, țin un workshop gratuit pentru cei care își doresc să construiască un brand personal și o afacere în jurul său. 


În acest webinar dezvălui 3 secrete:

SECRETUL #1 Sistemul automat prin care poți face mai multe vânzări, mai rapid și mai ușor.

 Celor mai mulți dintre noi nu le place să facă vânzare 1 la 1. Din păcate foarte mulți oameni nu știu să vândă altfel. Mie unul îmi place să fac vânzare 1 la 1, dar cu toate astea nu o fac deoarece nu este un proces scalabil.

Numărul de oameni cu care poți discuta într-o zi este limitat, așa că am dezvoltat un sistem prin care poți vinde chiar și produse foarte scumpe fără să fie nevoie să dai nici măcar un telefon.

De fapt, doar ce am încheiat o campanie în care am vândut +55 de cursuri x 1500 de lei. Vino la acest workshop gratuit și îți voi arăta cum. 

SECRETUL #2 Nu trebuie să fii un „vânzător” sau marketer „înnăscut” pentru a vinde foarte bine.

 Foarte mulți oameni cred că pentru a vinde trebuie să ai un talent înnăscut sau că tot procesul de marketing este foarte complicat. În realitate însă, nu trebuie să fie vreun geniu ca să vinzi.

Trebuie doar să urmezi niște structuri/proceduri clare, și fix asta te vom învăța în workshop-ul de marți. 

SECRETUL #3 Nu ai nevoie de bani pentru a face bani!

 „Nu am bani de marketing” spun foarte mulți. Nici nu ai nevoie. Dacă urmezi procesul pe care ți-l vom arăta, o sa vezi că poți începe să-ți promovezi produsele/serviciile cu o investiție infimă.

Folosind această strategie la ultima noastră campanie, am reușit să ne creștem baza de date cu 3270 de oameni (din care mulți au cumpărat deja) fără să investim un leu în marketing din buzunarul nostru. Cum? 🙂 Asta afli marți în cadrul acestui workshop.

10
Zile
07
Ore
23
Minute
53
Secunde

© Paul Melinte

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.