Trebuie sa citesti articolul asta chiar acum!

Astazi se fac fix doua saptamani de cand folosesc aceasta metoda simpla pentru a-mi creste productivitatea.

Si pina acum a functionat de minune.

Am scris zilnic cate un articol, chiar daca vreo doua le-am publicat putin dupa ora 12 noaptea.

De fapt cele doua articole publicate la miezul noptii dovedesc cel mai bine ca metoda functioneaza. Desi mi se inchideau ochii de somn, nu m-am putut indura sa rup lantul.

Trebuia sa scriu, iar daca trebuie… TREBUIE!

Rememorand aceste doua saptamani, imi dau seama ca am primit o lectie de maturitate foarte importanta:

Este mai probabil sa faci ceva pentru ca TREBUIE, si trebuie facut chiar atunci… decat din alte motive (  asa este bine, iti place, asa ti-ai propus, etc. ).

Cred ca daca nu ar mai exista programe si termene limita, multe lucruri nu s-ar mai face niciodata.

Cel mai bine inteleg asta oamenii care ca si angajati erau tare vrednici, dar care odata ce au trecut la freelancing sau antreprenoriat, nu reusesc sa fie la fel de productivi.

Stiu ca ceea ce iti spun contrazice anumite teorii din dezvoltarea personala, dar asta-i realitatea. Iar eu prefer realitatea in locul basmelor aproape la orice ora.

Daca vrei sa incepi sa faci ceva pe cont propriu, trebuie sa tii cont ca nu vei mai avea un sef care sa te impinga de la spate.

Iar asta poate fi un obstacol mare.

De aceea va trebui sa inveti cum sa-ti mentii motivatia. Si trebuie s-o faci urgent.

In plus trebuie sa-ti faci un program strict de care sa te tii cu dintii, mai ales cand ai impresia ca nu are niciun rost ca pentru ca te descurci si singur/a.

Povestea cu „muncesc cand vreau” nu tine daca iti doresti sa ai si rezultate, nu doar libertatea de a alege.

Daca ti-ai propus sa muncesti doar in momentele in care ai chef, o sa te trezesti intr-o zi ca faci orice altceva, numai ce este important nu.

E ok sa muncesti doar cand vrei, cu conditia sa iti folosesti aceasta vointa pentru a-ti face un plan de care sa te tii. Asta inseamna sa vrei cand trebuie.

 

Tu stii ce vrei?

Stii si „ce trebuie”?

 

Cu drag,

Paul Melinte

Distribuie articolul:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

4 Comments

  1. Florian iunie 1, 2014 at 1:51 pm

    Se poate , atunci cand trebuie SA vrei.

    Raspunde

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Intră în comunitate

Abonează-te la Newsletter

Nu facem spam, primești doar cele mai utile informații. 

Despre autor:

Dacă ar fi să mă definesc prin activitatea mea zilnică, aș zice că sunt antreprenor și digital marketer, iar în timpul liber creator de conținut educațional. 

Iată câteva din realizările cu care mă mândresc

  • sunt creatorul „Picasso Copywriting” – probabil cel mai vândut curs de copywriting din România –  prin intermediul căruia ajut antreprenorii să vândă mai bine, dar și persoanele aflate în căutare unei cariere mai bune să învețe o abilitate bine plătită;
  • autorul cărții „Lasă Vrăjeală – De la autoamăgiri la visuri devenite realitate – bestseller cu +14.000 de exemplare vândute;
  • co-fondator Tikaboo – o afacere socială care a ajutat sute de mii de familii;
  • fondator Digitality Hub – agenție de marketing digital și în curând un hub virtual destinat antreprenorilor și freelancerilor care vor să profite de tehnologii precum inteligența artificială, RPA sau blockchain;
  • am generat vânzări de +4 milioane de euro pentru afacerile de mai sus și peste 150.000 de clienți.

De-a lungul timpului am dat mai multe interviuri, inclusiv în reviste precum Forbes, am creat un blog citit lunar de zeci de mii de oameni și am fost printre primii români care au creat conținut educațional pe Tik Tok.

Dacă vrei să înveți mai multe despre cum să vinzi online, cum să construiești o afacere solidă sau cum să devii un antreprenor mai bun și mai fericit, te invit să-mi dai un follow pe rețele sociale și să te abonezi la newsletterul meu. 

Urmărește-mă pe social media

Cele mai populare

Articole asemănătoare

Cum găsești ideea de 1 milion $ (pasul #1)

Vrei să faci o afacere și nu știi cu ce sau de unde să începi? Înscrie-te la webinarul pe care îl țin miercuri, după Paște, și o să-ți spun pas cu pas ce ai de făcut. Dar până atunci vreau să-ți dau ce ți-am promis în titlul acestui articol, adică cel mai simplu mod pentru a găsi ideea care îți va băga în buzunar 1

Și acum… ce facem?!

În urmă cu doi ani, când a început pandemia, eram la Roma în vacanță și mi se părea că totul este atât de îndepărtat și trecător, încât nu merită să mă îngrijorez prea tare.  Evident că am greșit grav. M-am repliat/adaptat și până la urmă totul a fost bine.  Dar, uitându-mă în urmă, îmi dau seama că, dacă aș fi fost un pic mai matur,

Cum să-ți găsești super clienți, fără să plătești 1 leu, folosind Facebook!

Una din principalele întrebări pe care le primesc de la cei care vor să se înscrie în „Picasso Copywriting” și să înceapă o carieră în acest domeniu, este următoarea:  „Cum îmi găsesc clienți după ce fac cursul?” Azi vreau să-ți dau cea mai simplă metodă. În plus este și gratuită și o poți folosi pentru a găsi aproape orice tip de client, nu doar pentru

6 Metode Prin Care Să Scrii Reclame Pe Facebook Mai Persuasive!

Reclamele pe Facebook au fost și rămân una dintre cele mai bune modalități de a încuraja clienții să cumpere produsele tale.  Cu tehnicile potrivite, poți inspira cititorii să relaționeze cu brandul tău, să interacționeze cu ceea ce postezi, să facă o achiziție directă sau… mai bine: să facă mai multe! Însă, există un lucru vital de reținut: nu toate reclamele sunt egale.  Două reclame care