WEBINAR GRATUIT

Descoperă cum să-ți crești vânzările și profitul în „doar 4 luni” cu ajutorul unei „bucle de feedback”

Dar și cum să construiești produse/servicii mai bune, o bază de clienți loiali, o listă de leaduri gratuite și o companie robustă care rezistă la orice schimbări apar

Înscrie-te acum și rezervă un loc la webinar

Trigger goes here

Înainte de a face acest webinar, am făcut un sondaj ca să văd care sunt problemele cu care antreprenorii ca tine se confruntă...

Iată ce am aflat, ce concluzii am tras și cum te pot ajuta!

Cu toate astea, când am pus aceste două ținte una lângă alta (plus alte două obiective) a câștigat nevoia de a se promova mai bine ACUM.

Ce înțeleg eu din cifrele astea?

Știm că este important să construim servicii și produse mai bune, dar simțim că ARDE să atragem mai mulți potențiali clienți și să „închidem” un procent mai mare din ei.

JOI 28 SEPTEMBRIE, ORA 10:00 - 12:30

Dar...

Problema este următoarea…

Cel mai eficient marketing este cel în care în loc să spui povești nemuritoare, arăți poveștile de succes ale clienților tăi și „miracolele” pe care le-ai făcut pentru ei.

Iar cele mai ușoare vânzări apar când nu mai trebuie să promiți că poți livra rezultatul, ci demonstrezi, cu exemple concrete, că vei livra rezultatul.

Show me, don't tell me! Show me the money! Ăsta e „secretul”.

Dacă înveți cum să construiești produse și servicii mai bune, fără să-ți iei ochii de pe vânzare și promovare ca să nu pice businessul în cap, ai dat lovitura.

Și asta îți propun să facem joi - 28 septembrie de la ora 10:00 într-un webinar gratuit.

JOI 28 SEPTEMBRIE, ORA 10:00 - 12:30

Iată care va fi agenda webinarului gratuit la care îți ofer un loc:

Avertisment: am scris la pagina asta de prezentare mai mult decât scriu mulți pe o pagină de vânzare. De ce? Pentru că mi-am dorit să fie utilă și...

...vreau să îți ofer măcar un moment de tip „aha” pe parcursul acestei pagini.

Așa că fă un efort de voință și citește toate punctele deoarece poate fi un check-list util cu ce ai de făcut în afacere ta, indiferent că vii sau nu la webinar.

1. Îți arăt cum gândim și cum executăm noi o strategie de marketing și vânzare pentru clienții noștri ca să vindem de zeci de mii de euro per lansare și chiar să facem sold out.

Temă de gândire pentru tine: cum s-ar schimba afacerea ta dacă potențialii tăi clienți ar ști că e posibil să faci sold out și să rămână fără produsele sau serviciile pe care și le doresc?

2. Îți arăt cum executăm această strategie ca riscurile să fie cât mai mici. Și aici mă refer, în principal, la bugetul de publicitate pe care ai nevoie să îl investești.

Temă de gândire pentru tine: cum ar fi să bagi azi un leu în marketing și să-l scoți în aceeași zi, înainte să-i ceri clientului să cumpere produsul/serviciul tău principal? Sau cum ar fi să ai marketing gratuit la orice oră vrei?

Eu știu și o să-ți arăt cel puțin două metode prin care poți face treaba asta.

Bonus:

Te voi învăța cum să nu te bazezi doar pe un canal de marketing și să nu rămâi în aer dacă acel canal pică (exemplu: te blochează Facebook sau ți se sparge contul).

3. Îți spun care este structura unei echipe care poate executa această strategie.

Întrebare pentru tine: cât de mult s-ar simplifica viața ta dacă ai ști că ai o echipă bună de marketing în spatele tău care performează bine și se plătește singură? Sună frumos, dar nu crezi că este posibil? Hai la webinar!

4. Îți explic ce este o buclă de feedback și cum să o folosești pentru a construi produse și servicii mai bune, o bază de clienți loiali și campanii de marketing mai performante.

Uite un lucru important pe care ar trebui să-l știi: niciuna din marile companii la care te uiți cu admirație azi, nu a pornit la drum cu un produs/serviciu perfect sau cu un marketing brici. Dar toate aceste companii au folosit buclele de feedback pentru a învăța, a repara și a inova.

Bonus:

Îți arăt care sunt mecanismele de feedback pe care le poți folosi pentru a te asigura că ai un proces continuu prin care îți faci produsele și/sau serviciile mai bune. Prin aceleași mecanisme o să colectezi testimoniale și studii de caz, dar și idei de noi produse sau servicii.

5. Îți arăt care sunt KPI-urile pe care noi le urmărim în campaniile noastre de promovare, de ce le urmărim și cum le poți îmbunătăți;

Ce nu măsori, nu crește. Și dacă nu măsori nimic, atunci arunci banii pe fereastră, căci nu știi ce poți face mai bine.

Uite și o veste proastă: am stat de vorba cu sute de antreprenori în ultimii 5 ani și când vine vorba de marketing digital, 99% din ei nu știau nici măcar indicatorii esențiali. Sau îi știau, dar nu știau cum să îi citească sau să-i crească.

Am întâlnit mulți antreprenori care spun așa: „nu e treaba mea să știu ce KPI să măsor în Facebook Ads. E treaba omului de marketing/a agenției.”

Ok, să zicem că e treaba agenției, dar câte țepe ți-ai luat până acum? Câți bani ai cheltuit pentru că nu ai știut să-ți alegi colaboratorii?

6. Îți arăt cum stabilim prețul, garanțiile și bonusurile ca să ne asigurăm că vom vinde produsul/serviciul oferit.

Știi ce nu înțeleg mulți antreprenori? Că produsul este doar unul din elementele din oferta lor. Iar prețul nu este singurul diferențiator sau element pe care îl ia în calcul un client când alege să cumpere sau nu de la tine.

7. Îți spun care sunt motivele pentru care am dat-o în bară cu o parte din campaniile noastre de marketing ca să poți evita diverse provocări și greșeli în activitatea ta;

Dacă toată lumea povestește doar despre victorii, cum naiba putem învăța vreodată ce să evităm? Mulți cred că eșecul nu vinde. Eu vreau să contrazic această credință, așa că îți voi vorbi și despre eșecurile mele.

8. Îți arăt cum afli care este avatarul tău actual de client, dar și avatarul ideal, care este diferența dintre cele două și de ce contează;

Dacă-ți întrebi clienții ce le place la tine, vei afla cum să atragi mai mulți oameni ca ei. Dar te-ai gândit că poate nu vrei asta?

Poate nu vrei doar mai mulți clienți, ci clienți mai buni. Așa că ar trebui să îi iei la întrebări pe cei mai buni clienți, dar și pe oamenii pe care ai vrea cu adevărat să-i servești.

9. Îți arăt cum să faci un marketing etic, cum să le spui clienților atât plusurile, cât și minusurile produsului tău, cum să vinzi un produs/serviciu imperfect și oamenii să-l cumpere perfect conștienți de treaba asta.

Nu ai un produs perfect?! Nicio problemă! Există o categorie de oameni care vor fi fericiți să-l cumpere. Tot ce trebuie să faci este să-i identifici și să știi cum să-ți poziționezi și să-ți balansezi minusurile.

Bonus:

Îți voi arăta cum să faci din sinceritate „cel mai bun agent de vânzări” pe care l-ai avut vreodată.

10. Îți explic pe scurt care e treaba cu strategia oceanului albastru, care e principala unealtă pe care eu o folosesc din această strategie, cum o poți folosi și tu pentru a-ți face concurența irelevantă și pentru a crește piețe în care tu ești singurul concurent.

Te-a întrebat vreodată un client „cu ce vă diferențiați voi de alții”?

Vino la webinar și îți arăt cum să nu mai ajungi la întrebări de genul ăsta și dacă ajungi, cum să dai cel mai persuasiv răspuns.

JOI 28 SEPTEMBRIE, ORA 10:00 - 12:30

După cum vezi, vei primi o tonă de informații valoroase

Ce am scris mai sus este agenda mea. Dar o voi completa în funcție de sugestiile celor care se înscriu la webinar.

Îmi propun să trecem prin aceste subiecte în maxim 90 de minute. Sper să și reușesc, dar recunosc că am emoții mari pentru că este mult content și nu am vrut să ratez nimic.

Iar la final, dacă reziști până acolo, voi lansa un program pentru cei care nu vor să aplice de unii singuri ce învăță în webinar, ci vor să fie ghidați pas cu pas în tot acest proces, până reușesc.

Pentru cei prezenți live la webinar, prețul programului vândut va fi unul decent (dar nu ieftin) deoarece este prima ediție și avem nevoie de testimoniale și studii de caz ca să vindem mai mult și mai scump.

Mă gândesc la o reducere între 30% și 50%.

Nu că nu am avea și acum testimoniale, avem și ți le las mai jos, dar sunt clienți cu care am lucrat în agenție, nu în acest program, chiar dacă am lucrat după aceeași metodă.

JOI 28 SEPTEMBRIE, ORA 10:00 - 12:30

Uite ce zic cei care au lucrat cu noi….

JOI 28 SEPTEMBRIE, ORA 10:00 - 12:30

Cadou special de înscriere la webinar

Înscrie-te la webinar și primești gratuit ebook-ul "Copywriting cu IMPACT" în care afli:

JOI 28 SEPTEMBRIE, ORA 10:00 - 12:30

Salut, sunt Paul

Pot să zic că sunt câte puțin din toate: autor, marketer, antreprenor, mentor, copywriter și autodidact.

Câteva lucruri cu care mă mândresc:

Am scris o carte care s-a vândut în +15.000 de exemplare și îmi place să zic că este o carte serioasă, cu un titlu mai puțin serios: „Lasă Vrăjeala”. Un titlu care și-a atins obiectivul de a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.

Am co-fondat Tikaboo, una din cele mai mari companii din domeniul educație românești (+5 milioane euro vânzări);

Am creat cursul Picasso Copywriting - probabil cel mai vândut curs de copywriting din România;

Ajut prin intermediul agenției mele mai mulți top performeri din România să-și vândă produsele și serviciile mai bine.

Deci știu câte ceva despre cum se fac banii online și abia aștept să-ți povestesc mai multe despre asta în acest webinar. 🙂

JOI 28 SEPTEMBRIE, ORA 10:00 - 12:30