Pentru coachi, consultanți, freelanceri sau top performeri care s-au săturat să muncească pe nimic și vor să-și vândă serviciile pe mai mulți bani...

Cum creezi o ofertă imbatabilă și convingi potențialii clienți să vină spre tine cu banii în mână!

Află cum experții bine plătiți intră în mintea clientului, obțin atenția lui, construiesc raport instant și închid deal-uri mai rapid și pe mai mulți bani folosindu-se de un sistem din 3 pași!

PAUL MELINTE – fondatorul „Picasso Copywriting”

MITITELU RAUL – Project Manager, PPC și Webinar Specialist 

Vrei să descoperi sistemul care a generat +1.985.000 de lei încasări pentru clienții mei și care îți poate propulsa cariera de coach, consultant sau freelancer până în stratosferă?

Dar și cum faci trecerea de la clienți mulți care te plătesc puțin, către clienți de calitate care sunt dispuși să te plătească mai mult, dacă și tu ești cu adevărat bun?

Dacă da, atunci înscrie-te la la acest WEBINAR GRATUIT și miercuri, 26 octombrie, va fi ziua ta norocoasă căci îți voi arăta sistemul din 3 pași prin care să-ți crești business-ul de până la 6X, fără să mărești efortul…
 
Nu, nu o să-ți prezint vreo metodă revoluționară apărută pe piața din România prin care să-ți crești business-ul într-un an, cât alții în șapte…

…ci îți voi arăta cum am aplicat acest sistem în propriul business, dar și cum am vândut împreună cu Paul Melinte un program de mentorat cu +10.000 euro / client, folosindu-ne de acest sistem.

WEBINARUL O SĂ AIBĂ LOC PE 26 OCTOMBRIE, ORA 20:00

90 de minute

de informații premium

26 OCTOMBRIE

data la care o să aibă loc webinarul

40500+

membri în comunitate

Participă LIVE la Workshop și descoperă:

Cum găsești piețe cu potențial pe care să le domini cu ușurință în următorii ani!

Înainte să începi să scrii o postare pe profilul tău personal, să construiești o pâlnie de vânzare, să creezi o ofertă irezistibilă, să dai drumul la reclame sau să ai primul call de vânzare cu un client…

trebuie să te asiguri că ești în piața potrivită, căci altfel o să te chinui mult și bine să faci lucrurile să meargă!

Înscrie-te la webinar și îți voi arăta cum alegi corect piața în care să te poziționezi ca expert, cât și cei 4 indicatori la care trebuie să te uiți când vine vorba de găsirea unui public țintă pe care îl poți servi.

Care sunt elementele unei oferte imbatabile și cum construiești una

Fără o ofertă bună, nu ai un business! 

Și asta pentru că oferta este cel mai important aspect din businessul tău, nu serviciul, căci acesta e doar o mică parte din ofertă, nu clientul, căci fără o ofertă bună nu vei avea nici clienți, și nici tu, căci dacă nu știi să faci oferte bune, curând vor veni alți coachi, consultanți sau freelanceri cu oferte mai bune care îți vor lua potențialii clienți.

Înscrie-te la webinar și o să-ți arăt cum am construit una dintre cele mai scumpe oferte create de un vânzător de servicii în România (+10.000 euro/client)

 

Cum faci selecția clienților și de ce nu ai nevoie de mai mult de 3-5 clienți ca să faci bani frumoși!

Foarte mulți coachi, consultanți sau freelanceri trăiesc de pe o zi pe alta fiindcă nu înțeleg un lucru: nu trebuie să lucrezi cu mulți clienți, ci trebuie să lucrezi cu mai puțini, dar de calitate…

În momentul în care lucrezi cu mulți clienți (pe tarife mici), îți distrugi orice șansă să ai rezultate, să atragi oameni buni care să te ajute să livrezi o experiență mai bună, să scalezi sau să crești tu ca expert.

Înscrie-te la webinar și o să-ți arăt strategia prin care să atragi primii tăi clienți pe gratis. Doar pentru această strategie, merită să te înscrii la webinar, atât de valoroasă este!

WEBINARUL O SĂ AIBĂ LOC PE 26 OCTOMBRIE, ORA 20:00

Cine sunt noi și de ce îți vorbim despre toate astea?

Salutare! Eu sunt Paul și pot să zic că sunt câte puțin din toate: autor, marketer, antreprenor, mentor, copywriter și autodidact.

Cu ce mă laud și de ce ți-ar păsa de ce spun eu aici? Hai să vedem! 

În primul rând aș vrea să-ți spun că sunt un om normal, dar cu un traseu un pic mai neobișnuit. Sunt născut și crescut în Călărași, am trăit la țară până la 18 ani și am terminat un liceu de pădurari. 

Dar cu toate astea am visat mereu la mereu la mai mult, așa se face că: 

Am scris o carte care s-a vândut în +15.000 de exemplare și îmi place să zic că este o carte serioasă, cu un titlu mai puțin serios: „Lasă Vrăjeala”. Un titlu care și-a atins obiectivul de a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.

Am co-fondat Tikaboo, una din cele mai mari companii din domeniul educație românești (+4 milioane euro vânzări);

Am creat cursul Picasso Copywriting – probabil cel mai vândut curs de copywriting din România; 

Ajut prin intermediul agenției mele mai mulți top performeri din România să-și vândă produsele și serviciile mai bine.

Deci știu câte ceva despre cum se fac banii online și abia aștept să-ți povestesc mai multe despre asta în acest webinar. 🙂 

Numele meu este Mititelu Raul și de pe la 16 ani mi-am început cariera de digital marketing…

Când am început nu aveam bani, nu aveam relații, nu aveam mentori, nu aveam nici foarte mult timp, eram încă la liceu și puteam lucra doar seara târziu sau în weekend.

Nu a fost un drum ușor și nu întodeauna lucrurile au mers de minune, iar banii ăia mulți pe care credeam că o să-i fac la început au venit mai târziu decât anticipasem…

După mai bine de doi ani de freelancing, prin noiembrie 2021 lucram deja cu 9 clienți din 6 nișe diferite, chiar și pe tarife de 90 euro / lună, iar la finalul lunii când am tras linie, ajunsesem la uluitoarea sumă de 1275 de euro! (deși lucram 12 – 14 ore pe zi, mâncam pe fugă când aveam 10-15 minute libere între taskuri și nici timp de sală sau de alte activități nu aveam).

 

Vindeam toate serviciile pe care le puteam vinde și pe care le știam la un nivel cel puțin mediocru: de la Facebook Ads la editare video, graphic design, la web design, și cu toate astea, nu aveam nici bani (prea mulți), nu aduceam nici valoare în viața clientului (deci clar că nu eram plătit foarte bine), și nici nu eram focusat (treceam de la un business la altul, de la o nișă la alta și de la o metodă de promovare la alta).

Atunci mi-am dat seama că trebuie să schimb ceva! Iar din decembrie, am descoperit sistemul care a schimbat totul și care mi-a permis să încasez +7.200 de euro în luna ianuarie lucrând pentru doar 4 clienți.

 

Cum mi-am crescut veniturile de 6X în 2 luni? Hai la webinar să aflii!

Ce spun cei care au lucrat cu noi până acum:

„După ce am început să lucrez cu Paul am trecut de la 3,500 de euro la 10,500 de euro profit pe lună”

Iulia Barbu

Antreprenor

„Are un caracater remarcabil și o minte de copywritter strălucită”

Alex Giurgea

Antreprenor

Ești pregătit să descoperi sistemul prin care să convingi potențialii clienți să vină spre tine cu banii în mână?

Atunci te aștept la webinar!