Te-ai săturat să stai în umbră și să nu ai un impact real? 

Hai la acest webinar și învață cum să crești un brand personal și o afacere în jurul lui folosind webinariile.

Te-ai săturat să stai în umbră și să nu ai un impact real?

Hai la acest webinar și învață cum sa cresti un brand personal si o afacere in jurul lui folosind webinariile.

WEBINAR GRATUIT pentru:

 marketeri, coachi, traineri, avocați, contabili, freelanceri, agenți imobiliari, medici și orice alt tip de profesionist.


DESCOPERĂ FORMULA PRIN CARE îȚI POȚI FACE COMPETIȚIA IRELEVANTĂ ȘI POȚI CONSTRUI RAPID UN BUSINESS PROFITABIL


MARȚI, 25 august ora 19:00

Cele 3 secrete care ne-au schimbat business-ul:

Secretul #1

Trebuie să faci mult mai puține lucruri decât crezi pentru a avea succes.

Îți vom arată în acest webinar doar ce este cu adevărat important și care sunt acele acțiuni care aduc rezultate într-un timp foarte scurt cu minim de resurse implicate. 


Dacă te-ai săturat să muncești de dimineață până seara, 5 - 7 zile pe săptămână, și să nu ai rezultate, acest webinar este pentru tine.

SECRETUL #2

Secretul lui Făt Frumos: 

Cum să-ți crești brandul într-o oră cât alții într-un an.


Motivul pentru care unii experți au un brand puternic, iar ceilalți NU, este că nu înțeleg/aplică un concept vital din marketing. 


De multe ori nici măcar marketerii nu îl înțeleg sau nu îl folosesc așa cum ar trebui.


În acest webinar îți vom dezvălui acest concept și ce poți face pentru a crește un brand puternic într-un timp foarte scurt. 

SECRETUL #3

Greșeala care ne-a costat sute de mii de euro

Nu am luat deciziile potrivite de la început și unele decizii greșite ne-au costat destul de mult. 


Cel mai mult ne-a costat o credință cu care chiar ne mândream, deși ne-a adus în ultimii ani pierderi (în vânzări potențiale) de sute de mii de euro. 


Odată ce am scăpat de această credință am reușit să prosperăm chiar și lunile de vară (care erau în mod obișnuit cele mai proaste luni ale noastre) și chiar și pe timp de pandemie cu noi plecați prin concedii.

Cine sunt oamenii din spatele webinarului:

Paul Melinte

Co-fondator Tikaboo România, digital marketer și autor „Lasă Vrăjeala”.

Este dureros să te întorci acasă la ai tăi pentru că nu-ți mai permiți să-ți plătești chiria...

Cu toate că muncisem din greu și încercasem tot felul de afaceri, eram falit și dezamăgit. Am strâns din dinți și mi-am promis că într-o zi nu voi mai avea probleme din cauza banilor. Am cumpărat domeniul „paulmelinte.com” fără să știu care e următorul pas. M-am aruncat în lumea online, fără facultate sau alte cunoștințe. 


De-a lungul anilor, am învățat pas cu pas, de la oamenii dispuși să mă ajute și de la cei mai buni marketeri din lume – prin cărțile și cursurile lor. Am început să ofer consultanță în marketing online primilor clienți – iar acest lucru a însemnat începutul unei cariere strălucitoare. 


Astăzi a venit ziua în care banii nu mai sunt o problemă. Acum sunt liniștit și fericit. Am scris cartea „Lasă Vrăjeala” pentru a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.


Am vândut la Tikaboo România produse în valoare de peste peste 1 milion de euro, doar în anul 2019. Am cheltuit de-a lungul timpului peste 500.000 € în campanii Facebook Ads pentru a afla ce vinde și ce nu.


Acum sunt pregătit să-ți predau cunoștințele mele ca să scutești peste 5 ani de muncă și studiu.

Execuția e mama învățăturii

Probabil cea mai importanta lecție învațată în ultimii 12 ani de când lucrez pe proiecte online este că execuția e mama învățăturii și implicit a succesului.

Dacă am fi așteptat ca Tikaboo sa lanseze proiectele perfecte probabil încă am fi fost la stadiul de machetă.

Când am început să fac primele site-uri am învățat din mers. Când mi se dădea un task, prima dată ziceam „da, știu, se poate face" și după mă documentam cum să fac.

În scurt timp am devenit expert.

Am văzut de nenumărate ori greșeala multor antreprenori de a amâna la infinit momentul expunerii. În acest webinar vom da tot ce putem ca tu să te expui și să ai rezultate maxime.

Cristian Ciuberea

Co-Fondator Tikaboo Romania
Funnel Architect