Interviu cu Florin Alexandru

Cum putem face din comportamentul nostru o operă de artă și cum putem să recunoaștem și să eliminăm toate blocajele ce ne împiedică să creștem și să ne bucurăm de viața și cele mai bune rezultate.

00
Zile
10
ore
32
minute
49
secunde

Poți să te înscrii în programul Design Comportamental cu 50% reducere

până când expiră contorul.

Cum am ajuns să facem acest webinar:

În ultimii ani am avut ocazia de a lucra și a observa mai mulți antreprenori, așa că am tras câteva concluzii destul de importante. 


Una din aceste concluzii este că indiferent cât de grozav pare un om la prima vedere, cu toții avem diverse blocaje care, mai devreme sau mai târziu, încep să se vadă și în afacerea noastră. Unora nu le place (le e frică) de tot ce ține de acte, contabilitate, stat etc.


Alții se tem de marketing și vânzări. Mulți au o fobie când vine vorba de a discuta cu angajați, clienți sau furnizori noi. Și lista poate continua.


Cu toții avem blocaje ce se reflectă în comportamentul nostru și, evident, se reflectă și în business.


Zilele astea am avut un team building cu Florin Alexandru și Cristian Ciuberea, colegii mei de la Tikaboo, și am tot discutat despre aceste aspecte, căci ni se par esențiale. Tot discutând noi, ne-am dat seamă că mare parte din antreprenori sau viitori antreprenori ori nu realizează că au aceste blocaje, ori nu își dau seama cât de ușor pot scăpa de ele.


"Ăsta sunt eu. Nu am ce face!" e minciuna pe care și-o spun mulți și astfel continuă să se chinuie în mod repetat.


Evident că lucrurile nu stau chiar așa. Eu m-am schimbat mult în ultimii ani și Florin, colegul meu, probabil chiar mai mult.


De altfel Florin Alexandru este expert în inteligență emoțională și design comportamental, ceea ce îl face, probabil, cel mai motivat și muncitor om pe care l-am cunoscut până acum.


Un om care a demonstrat iar și iar cât de multe blocaje poate sparge.


Motiv pentru care am vorbit cu el și l-am rugat ca în seara să facem împreună un webinar gratuit în care să vorbim despre cum putem face din comportamentul nostru o operă de artă și cum putem să recunoaștem și să eliminăm toate blocajele ce ne împiedică să creștem și să ne bucurăm de viața și cele mai bune rezultate.


Așa că dacă ești interesat de subiect, te invit să urmăresști webinarul de mai sus.

​​​​© 2019,