Descoperă în acest webinar gratuit…

Harta unei afaceri sustenabile

Sau altfel spus…

8 pași prin care transformi un străin în fan înfocat care cumpără în mod repetat și te recomandă

marti, 10 martie, ora 20:00

[thrive_leads id='11307']

O afacere este profitabilă și sustenabilă doar atunci când clienții devin promoterii ei.​


În acest webinar îți voi da o harta prin care poți să duci pas cu pas un om de la necunoscut la promoter al afacerii tale. 

Ce vei învăța din acest webinar?

  • Cum să crești numărul achizițiilor pe care clientul le face de la tine și/sau valoarea lor;
  • Cum să crești numărul clienților care cumpără de la tine fără să bagi neapărat mai mulți bani în marketing;
  • Cum să crești gradul de fidelitate al clienților ce-ți trag pragul, fie că e un prag real sau virtual.
  • Și multe altele.

[thrive_leads id='11307']

Cine e Paul Melinte


Paul este co-fondator și director de marketing la Tikaboo, una din cele mai mari comunități online din România, cu vânzări de peste 2,2 milioane de euro și  +100.000 de clienți.

De asemenea este autorul cărții „Lasă Vrăjeala”, o carte ce s-a vândut în peste 10.000 de exemplare în mai puțin de un an.

Ca marketer a ajutat mai multe companii să crească și să profite de puterea marketingului online, a testat sute de campanii cu un buget total de 700.000 de euro, din care a învățat enorm. Iar ca blogger a fost citit de-a lungul timpului de peste 650.000 de români.


Dar cel mai important lucru de spus despre Paul este că are o convingere puternică că omul care învață zi de zi, și nu acceptă să se plafoneze, poate să mute munții din loc, motiv pentru care de-a lungul anilor a parcurs sute de cărți și cursuri de marketing, dezvoltare personală, business, psihologie și economie comportamentală, asta făcând din el unul din cei mai pricepuți marketeri de pe piață.

Locurile la acest webinar sunt limitate! Rezervă-ți locul acum și alătură-te nouă în acest webinar care va schimba modul în care te gândești la afacerea ta.

[thrive_leads id='11307']

Copyright © 2020