Vineri, 1 Aprilie, ora 19:00

Yalla, Yalla! WEBINAR ONLINE GRATUIT
Pentru cei care știu că trebuie să lase vrăjeala pentru a primi ce își doresc de la viață

Paul Melinte – Co-fondator Tikaboo România, digital marketer și autor „Lasă Vrăjeala”

Ce faci când realizezi că a trecut prea mult timp și parcă tot n-ai reușit să pui în aplicare planurile la care ai tot visat de ani de zile? Planuri care au rămas la stadiul de idei, ascunse atât de adânc în interiorul tău, încât nici măcar nu mai ai curaj să vorbești despre ele…

Începi să dai vina pe circumstanțe exterioare? Pe țara în care trăim? Pe faptul că n-ai avut noroc sau relații? 

Vino vineri, 01 Aprilie, de la ora 19:00, la webinarul gratuit pe care îl țin și-ți voi arăta cum poți fi creatorul propriului tău destin! Îți voi oferi energia și impulsul de care ai nevoie pentru a porni în călătoria către viața la care ai tot visat!

Adevărul este că sunt locuri în lumea asta unde oamenii o duc mult mai rău. Unde n-au nici măcar resursele fizice pentru a schimba circumstanțele în care trăiesc.

Inspirat de călătoria în Egipt, am adunat pentru acest webinar resursele de bază pentru ca tu să poți porni, în sfârșit, la drum! De acolo și „Yalla, Yalla”, denumirea webinarului, care s-ar traduce „hai, hai! să mergem!”

Așa că hai, vino și tu ca să-ți arăt cum să-ți organizezi mintea pentru a primi de la viață tot ce-ți dorești și a lăsa scuzele deoparte. Îți voi arăta cam cât ești de norocos de fapt că ești unde ești acum și-o să-ți mai ofer două surprize: vei afla mai multe despre ediția #2 din cartea „Lasă Vrăjeala”, dar și despre o platformă specială dedicată freelancerilor.

Webinar gratuit – vineri, 1 Aprilie, ora 19:00

90 de minute

de informații premium

1 Aprilie

data workshop-ului

16500+

membri în comunitate

Participă LIVE la Webinar și descoperă:

  • Cum să-ți organizezi mintea care fuge ca nebuna în prea multe direcții și să treci peste blocajele care nu te lasă să trăiești viața pe care o visezi;
  • Cum să pui în aplicare pașii necesari pentru a-ți atinge potențialul maxim și să ai o viață abundentă;

  • Cum să depășești mentalitatea de genul „merge și așa” și să obții tot ce e mai bun pentru tine și oamenii din jurul tău;

  • Cum să acționezi dacă ceva îți spune că misiunea ta este mai mare decât tine și ești menit să fii un lider.

Webinar gratuit – vineri, 1 Aprilie, ora 19:00

Despre Paul Melinte

Salutare! Eu sunt Paul și pot să zic că sunt câte puțin din toate: autor, marketer, antreprenor, mentor, copywriter și autodidact.

Cu ce mă laud și de ce ți-ar păsa de ce spun eu aici? Hai să vedem! 

În primul rând aș vrea să-ți spun că sunt un om normal, dar cu un traseu un pic mai neobișnuit. Sunt născut și crescut în Călărași, am trăit la țară până la 18 ani și am terminat un liceu de pădurari. 

Dar cu toate astea am visat mereu la mereu la mai mult, așa se face că: 

Am scris o carte care s-a vândut în +15.000 de exemplare și îmi place să zic că este o carte serioasă, cu un titlu mai puțin serios: „Lasă Vrăjeala”. Un titlu care și-a atins obiectivul de a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.

Am co-fondat Tikaboo, una din cele mai mari companii din domeniul educație românești (+4 milioane euro vânzări);

Am creat cursul Picasso Copywriting – probabil cel mai vândut curs de copywriting din România; 

Ajut prin intermediul agenției mele mai mulți top performeri din România să-și vândă produsele și serviciile mai bine.

Deci știu câte ceva despre cum să treci peste condiționările și limitele care nu te lasă să obții succesul pe care îl meriți și despre ce poți face ca să îți atingi potențialul maxim, în ciuda împrejurărilor!

Ce spun cei care au lucrat cu Paul

„După ce am început să lucrez cu Paul am trecut de la 3,500 de euro la 10,500 de euro profit pe lună”

Iulia Barbu

Antreprenor

„Are un caracater remarcabil și o minte de copywritter strălucită”

Alex Giurgea

Antreprenor

Ești pregătit să începi să lucrezi la acele planuri pe care le-ai tot amânat?

Atunci Yalla, Yalla! Te aștept la webinar!

Vino vineri, 01 Aprilie, de la ora 19:00, la webinarul gratuit pe care îl țin și-ți voi arăta cum poți fi creatorul propriului tău destin! Îți voi oferi energia și impulsul de care ai nevoie pentru a porni în călătoria către viața la care ai tot visat!

Nu-ți promit că-ți poți schimba viața după un singur webinar, dar ai putea primi impulsul care schimbă tot, așa cum s-a întâmplat și în cazul meu în urmă cu mulți ani.

Așa că „Yalla, Yalla” ca să-ți arăt cum să-ți organizezi mintea pentru a primi de la viață tot ce-ți dorești și a lăsa scuzele deoparte. Îți voi arăta cam cât ești de norocos de fapt că ești unde ești acum și-o să-ți mai ofer două surprize: ediția #2 din cartea „Lasă Vrăjeala”, dar și o platformă specială!

Webinar gratuit – vineri, 1 Aprilie, ora 19:00

Webinar Gratuit - 01 Aprilie, ora 19:00