WEBINAR ONLINE GRATUIT pentru toți cei care își doresc să devină antreprenori, dar nu știu de unde să înceapă și nici nu au banii, timpul sau resursele necesare.

Cum să începi propria agenție de marketing în 2022 și să generezi minim 1500 euro/lună (90% profit) muncind doar 3 ore/zi!

Cea mai bună metodă prin care să pui bazele agenției, să-ți dezvolți abilitățile de care ai nevoie și să-ți găsești primii clienți!

Alexandru Dinu – Fondatorul agenției de marketing „Tiger Ads”

Dacă ești pasionat de mediul online și îți dorești să-ți deschizi propria afacere în timpul liber, fără să fie nevoie să-ți dai demisia de la job sau să trăiești de pe o zi pe alta, până când afacerea începe să produce niște bani…

…atunci am o veste minunată pentru tine!

Înscrie-te la acest WEBINAR GRATUIT și joi, 20 octombrie, îți voi arăta în mod gratuit una din cele mai sigure oportunități în 2022, despre care nu vorbește multă lume, dar care, cu siguranță este foarte profitabilă.

Nu, nu am închiriat vreun penthouse de lux ca să te conving că această metodă chiar funcționează…

…ci îți voi arăta cifrele exacte  și care este sistemul prin care am construit o agenție de marketing care îmi aduce mai degrabă bani, decât bătăi de cap și cum te poți folosi de același sistem pentru a-ți construi o afacere solidă și profitabilă.

WEBINARUL O SĂ AIBĂ LOC PE 20 OCTOMBRIE, ORA 20:00

Paul Melinte – Fondatorul cursului „Picasso Copywriting”

120 de minute

de informații premium

20 OCTOMBRIE

data la care o să aibă loc webinarul

32500+

membri în comunitate

Participă LIVE la Workshop și descoperă:

De ce e momentul oportun să-ți deschizi o agenție de marketing cu investiție ZERO și cum să începi!

Comerțul online a explodat în ultimii ani și 90% dintre companii nu știu cum să-și vândă produsele sau serviciile și nu au agenții care să se ocupe de marketing.

Ba mai mult de atât, în momentul de față, sunt peste 500.000+ de magazine online, clinici medicale, saloane de înfrumusețare, service auto, dezvoltatori imobiliari etc care au nevoie de promovare online!

 Înscrie-te la webinar și o să-ți arăt care este MAREA OPORTUNITATE; dar și strategia prin care să intri în această piață și să o domini în câțiva ani!

Ce își doresc cu adevărat antreprenorii și cum te poți folosi de asta pentru a vinde mai ușor!

Marea majoritatea a antreprenorilor sunt dispuși să plătească bani grei pentru serviciile unei agenții care știe ce face, fiindcă au înțeles clar un lucru: nu poți avea vânzări fără o promovare eficientă!

În fond, fără o strategie de marketing și fără niște reclame bune care să ajungă la publicul potrivit, cum poți să-ți vinzi produsele sau serviciile în 2022?

Înscrie-te la webinar și o să-ți arăt cum te poți folosi de acest mindset pentru a-ți maximiza încasăriile , dar și cum să îți vinzi serviciile astfel încât  antreprenorului să-i fie extrem de greu să te refuze!

Cum să-ți găsești primii clienți și de ce nu ai nevoie de mai mult de 3 clienți ca să faci bani frumoși din asta!

Foarte mulți freelanceri și agenții de marketing trăiesc de pe o zi pe alta fiindcă nu înțeleg un lucru: nu contează cât de multe știi, ci câți clienți ai!

Oare cum ai putea să-i vinzi produsele sau serviciile unui antreprenor, dacă tu nu ai un mecanism prin care să-ți atragi clienții și prin care să-ți vinzi serviciile? E paradoxal, nu?

Înscrie-te la webinar și o să-ți arăt strategia prin care să atragi primii tăi clienți pe gratis. Doar pentru această strategie, merită să te înscrii la webinar, atât de valoroasă este!

WEBINARUL O SĂ AIBĂ LOC PE 20 OCTOMBRIE, ORA 20:00

Cine sunt noi și de ce îți vorbim despre toate astea?

Salutare! Eu sunt Paul și pot să zic că sunt câte puțin din toate: autor, marketer, antreprenor, mentor, copywriter și autodidact.

Cu ce mă laud și de ce ți-ar păsa de ce spun eu aici? Hai să vedem! 

În primul rând aș vrea să-ți spun că sunt un om normal, dar cu un traseu un pic mai neobișnuit. Sunt născut și crescut în Călărași, am trăit la țară până la 18 ani și am terminat un liceu de pădurari. 

Dar cu toate astea am visat mereu la mereu la mai mult, așa se face că: 

Am scris o carte care s-a vândut în +15.000 de exemplare și îmi place să zic că este o carte serioasă, cu un titlu mai puțin serios: „Lasă Vrăjeala”. Un titlu care și-a atins obiectivul de a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.

Am co-fondat Tikaboo, una din cele mai mari companii din domeniul educație românești (+4 milioane euro vânzări);

Am creat cursul Picasso Copywriting – probabil cel mai vândut curs de copywriting din România; 

Ajut prin intermediul agenției mele mai mulți top performeri din România să-și vândă produsele și serviciile mai bine.

Deci știu câte ceva despre cum se fac banii online și abia aștept să-ți povestesc mai multe despre asta în acest webinar. 🙂 

Numele meu este Alex Dinu, am 25 de ani și sunt fondatorul agenției de marketing digital Tiger Ads. 

Sunt familist convins, fiind căsătorit de 3 ani de zile și urmând să devin tătic în următoarea perioadă 🙂 

Încă din liceu, nu știam exact ce îmi doresc să fac mai departe, astfel că am ales să urmez o facultate cu renume, sperând să-mi și placă ceea ce voi face acolo, însă, în anul 3, în timp ce făceam practică la o companie constructoare de avioane, mi-am dat seama că nu vreau să lucrez toată viața pentru visul altcuiva și la un program fix! 

Din acel moment, am început să caut domenii în care ar fi posibil să lucrez de acasă. După mai multe căutări, am ajuns la marketing digital (PPC). Neavând la dispoziție niciun curs complet care să mă ajute să învăț rapid acest model de business, m-am angajat într-o agenție mică de marketing digital. 

Am învățat bazele în primele 3 luni de zile, după care am ales să mă mut într-o agenție mai mare unde îmi puteam continua dezvoltarea și după alte 6 luni, când am simțit că încep să mă plafonez, am ales să mă mut într-o agenție internațională cu sediul în Portugalia (lucram online, din Romania). 

Am rămas angajat în acea agenție timp de 1 an de zile, însă, după un timp, mi-am înființat propria agenție (Tiger Ads) și la 3 luni după aceasta am fost nevoit să-mi dau demisia de la acea agenție pentru că nu mai făceam fata și am început să-mi urmez propriul vis. 

În toată aceasta experiență de marketing digital (2 agenții naționale + 1 agenție internațională + propria agenție) m-am ocupat de peste 150 de clienți din nișe variate cărora le-am adus vânzări de peste 5 milioane EUR în tot acest timp .

Ce spun cei care au lucrat cu noi până acum:

„După ce am început să lucrez cu Paul am trecut de la 3,500 de euro la 10,500 de euro profit pe lună”

Iulia Barbu

Antreprenor

„Are un caracater remarcabil și o minte de copywritter strălucită”

Alex Giurgea

Antreprenor

Ești pregătit să descoperi una din cele mai sigure oportunități să scapi de job și să-ți faci propria ta afacere?

Atunci te aștept la webinar!

Webinar GRATUIT - 20 octombrie, ora 20:00