Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le facă un antreprenor care nu are timp

Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le facă un antreprenor care nu are timp

În ultimul timp am tot făcut interviuri și sondaje cu antreprenori și majoritatea par COPLEȘIȚI de cât de multe lucruri sunt de făcut și de învățat.

Așa că am făcut un clip video scurt în care îți spun care sunt bazele pe care ar trebui să te concentrezi dacă simți că sunt atât de multe de făcut, iar tu nu ai timp nici să respiri.

Așa că dacă te simți copleșit, poate chiar în acest moment, spune STOP, urmărește acest clip video și vezi ce decizii poți lua ca să-ți simplifici viața și afacerea.

 

 

De asemenea vreau să te anunț că am dat drumul înscrierilor la seria numărul 5 din „Picasso Copywriting” – un curs care a evoluat atât de mult, încât simt că ar trebui să-i schimbăm numele că să exprime faptul că acum e mult mai mult decât copywriting.

Este și un curs complex de marketing și antreprenoriat online.

De la ultima seria și până acum am tot primit mesaje prin care eram întrebat când facem o nouă serie, așa că știu că mulți așteptau acest anunț.

Dacă te numeri printre ei sau vrei să vezi despre ce este vorba, click aici: https://paulmelinte.com/picasso-copywriting

Cu drag,

Paul Melinte

Distribuie:

Scris de:

Explorează și alte subiecte similare:

Abonează-te la newsletter! Nu facem spam, primești doar cele mai utile informații. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *