Black Friday Libris – Cinci Super Carti Cu Doar 100 De Lei

Black Friday Libris Cinci Super Carti Cu Doar 100 De Lei

 

In seara asta a inceput Black Friday si asa cum am facut si in anii trecuti, o sa fac diferite liste cu cartile care mi-au atras atentia. O sa incep cu lista cartilor pe care vreau sa mi le comand de la Libris.

 

1. Putere nemarginita – Anthony Robbins

Tony Robbins este probabil cel mai cunoscut si probabil cel mai bine platit om din industria dezvoltarii persoanale si cu toate astea nu stiu cum se face ca desi am citit “o tona” de carti de dezvoltare personala, cartea asta mi-a scapat pana acum, iar lucrul asta trebuia schimbat, mai ales ca are o reducere de 45%.

362291

2. Busola Placerii – David J. Linden

Imi doresc sa citesc aceasta carte dintr-un motiv foarte simple: placerea este din observatille mele unul din cele mai puternice forte care dicteaza comportamentul nostru si vreau neaparat sa invat cum functioneaza.

busola placerii

3. Trout despre strategie – Jack Trout

In privinta acestei carti lucruri sunt simple: nu imi permit sa nu o citesc, caci o astfel de carte poate contine cel putin o duzina de idei care ar putea valora milioane (si nu vorbesc de lei) daca sunt puse (bineinteles) in capul cui trebuie.

totul despre strategie

4. Clientii nu-mi dau pace – Shelle Rose Charvet

“Prima lucrare care dezvaluie Declansatorii Motivationali ascunsi, astfel incat sa intelegem, sa prezicem si sa influentam comportamentul clientilor.”

Daca pe cea de mai sus spuneam ca nu imi pot permite sa nu o citesc, pe asta nici atat. Nici nu imi pot inchipui ce tip de antreprenor nu ar fi dispus sa plateasca 19 lei pentru a intelege cum gandesc clientii lui.

clientii nu-mi dau pace

5. Cele 11 legi imuabile ale internet brandingului – Al Ries, Laura Ries

Ce sa zic… afacerea mea se desfasoara pe internet, iubesc internetul si consider ca viata noastra si in mod special afacerile vor fi din ce in ce mai influentate de acest fenomen. Asa ca abia astept sa citesc aceasta carte si sa ma folosesc de aceasta carte.

cele 11 legi

Sper sa te ajute aceste recomandari si spor la citit! 🙂

Later edit: din pacate am vazut cam tarziu ca daca mai adaugam o carte ca sa trec de 100 de lei intram si eu in concursul de mai jos. Nu faceti ca mine! 🙂

Screenshot_11

Cu drag,

Paul Melinte

P.S. Dupa ce iti iei tu cartile la care iti pofteste inima, m-ar ajuta mult daca ai distribui acest articol. 🙂

 

Distribuie:

Scris de:

Explorează și alte subiecte similare:

Abonează-te la newsletter! Nu facem spam, primești doar cele mai utile informații. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *