Cum Poti Sa “Vezi” Toata Lumea Intr-un Singur An

 

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa vezi toate tarile din lumea asta? Ti-ai imaginat cum ar fi sa cunosti diverse popoare si cultura lor? Ce ai spune daca ti-as zice ca este posibil sa faci lucrul asta intr-un singur an?

Sunt sigur ca multi si-ar dori, dar considera ca este imposibil.

Dupa parerea mea, daca incerci sa gandesti putin “out of the box”, videoclipul de mai jos demonstreaza ca lucrul asta este posibil pentru foarte multi dintre noi.

Ascultand-o pe Amy mi-a adus aminte de ce copil fiind eram pur si simplu indragostit de cartile lui Karl May: ma ajutau sa vad frumusetea si diversitatea planetei pe care traim. Nu mai zic de faptul ca prin intermediul personajelor sale Karl May trezea in mine dorinta de a fi mai bun, o dorinta pe care nu am pierdut-o niciodata.

Tocmai de aceea, atunci cand voi avea primul copil, ii voi darui cartile astea. Asta va fi primul meu cadou pentru el si probabil unul din cele mai importante lucruri pe care i le pot darui.

[optin_box style=”2″ alignment=”center” email_field=”email” email_default=”Adresa ta de email…” integration_type=”aweber” double_optin=”Y” list=”4193747″ name_field=”name” name_default=”Numele tau…” name_required=”Y”][optin_box_field name=”headline”]Ti-a placut ce ai citit?[/optin_box_field][optin_box_field name=”paragraph”]PHA+SW4gZmllY2FyZSB2aW5lcmkgc2VhcmEgdHJpbWl0IHVuIGVtYWlsIGN1IHRvYXRlIGFydGljb2xlbGUgZGUgdGlwdWwgYXN0YSBwZSBjYXJlIGxlLWFtIHNjcmlzIGluIHNhcHRhbWFuYSByZXNwZWN0aXZhLCBhc2EgY2EgZGFjYSBudSBhaSB0aW1wIHNhIHZlcmlmaWNpIGJsb2d1bCAoc2F1IHBhZ2luaWxlIGRlIEZhY2Vib29rKSBpbiBmaWVjYXJlIHppIHNpIG51IGVzdGkgZGVqYSBhYm9uYXQvYSBsYSB2cmV1bnVsIGRpbiBuZXdzbGV0dGVyZWxlIG1lbGUsIG8gcG90aSBmYWNlIGFpY2kuIERhY2EgYWJuYXJlYSByZXVzZXN0ZSBwYWdpbmEgc2UgdmEgcmVpbmNhcmNhIGF1dG9tYXQuIDopPC9wPgo=[/optin_box_field][optin_box_field name=”privacy”]Nu vei primi niciodata spam[/optin_box_field][optin_box_field name=”top_color”]undefined[/optin_box_field][optin_box_button type=”0″ button_below=”Y”]Aboneaza-ma![/optin_box_button] [/optin_box]

Cam atat pentru astazi! E duminica si nu vreau sa te retin prea mult, caci poate ai chef sa citesti o carte. 🙂

Cu drag,

Paul Melinte

 

Cum Poti Sa "Vezi" Toata Lumea Intr-un Singur An by
Dacă visezi să ai un business al tău și/sau să faci bani din pasiunea ta, abonează-te la robotul de messenger pentru a primi mesaje și sfaturi valoroase. (Te poți dezabona oricând)
Ok, mă abonez la robot!

3 Comments

 1. DAIANA February 21, 2016 at 12:14 pm

  Eu în copilărie eram pasionată de romanele polițiste ale bunicului pe care nu aveam voie să le citesc deoarece considera că sunt mică pentru asa ceva și îmi recomanda basmele lui Ispirescu. Pe furiș ne duceam cu fratele meu în la biblioteca bunicului îi ,, furam” cărți din cele interzise ne ascundeam în podul casei și citeam pe nerăsuflate până le terminam apoi le puneam repede la loc să nu vadă bunicul că lipsesc. De atunci mi-a rămas obiceiul să fiu atentă la detalii și să privesc totul în jur cu ochi de detectiv…

  Reply
 2. Costin Ștefan February 26, 2016 at 11:20 pm

  Wow! Emotionant acest discurs! Inca o data, descopar pe site-ul tau un clip TED interesant! Tine-o tot asa Paul! (Asta daca te mai intrebai de utilitatea acestor articole scurte dar cuprinzatoare..)

  Reply
  1. Paul Laurentiu Melinte February 27, 2016 at 4:32 pm

   Multumesc, Costin! Intradevar, foarte frumos discursul. 🙂

   Reply

Sunt curios: ai ceva de spus? :)