Schimb-o si Iti Vei Schimba Viata!

Distribuie articolul

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Trimite pe Whatsapp

 

Ieri seara ma gandeam la saptamana ce tocmai a trecut, la lucrurile la care visez si la ceea ce imi doresc sa fac. In toate aceste ganduri o intrebare ma obseda cel mai tare: de ce ezit uneori sa fac acele lucruri care stiu ca mi-ar schimba radical viata in bine?

Raspunsul nu ar fi trebuit sa ma mire, caci nu e prima oara cand ajung la aceeasi concluzie. Cu toate astea m-a socat, la fel cum a facut-o si in primele dati, prin simplitatea sa.

Iata la ce concluzie am ajuns:

Tot ceea ce facem sau nu facem este in stransa concordanta cu imaginea pe care o avem despre noi.

Asa ca daca la un moment dat iti dai seama ca nu faci ceea ce iti doresti sa faci, chiar daca ai putea, pune-ti urmatoarea intrebare: ce cred eu cu adevarat despre mine de ma impiedica sa fac lucrul asta? Apoi schimba acea credinta. E simplu, chiar daca nu e intotdeauna usor. 🙂

[optin_box style=”2″ alignment=”center” email_field=”email” email_default=”Adresa ta de email…” integration_type=”aweber” double_optin=”Y” list=”4193747″ name_field=”name” name_default=”Numele tau…” name_required=”Y”][optin_box_field name=”headline”]Ti-a placut ce ai citit?[/optin_box_field][optin_box_field name=”paragraph”]PHA+SW4gZmllY2FyZSB2aW5lcmkgc2VhcmEgdHJpbWl0IHVuIGVtYWlsIGN1IHRvYXRlIGFydGljb2xlbGUgZGUgdGlwdWwgYXN0YSBwZSBjYXJlIGxlLWFtIHNjcmlzIGluIHNhcHRhbWFuYSByZXNwZWN0aXZhLCBhc2EgY2EgZGFjYSBudSBhaSB0aW1wIHNhIHZlcmlmaWNpIGJsb2d1bCAoc2F1IHBhZ2luaWxlIGRlIEZhY2Vib29rKSBpbiBmaWVjYXJlIHppIHNpIG51IGVzdGkgZGVqYSBhYm9uYXQvYSBsYSB2cmV1bnVsIGRpbiBuZXdzbGV0dGVyZWxlIG1lbGUsIG8gcG90aSBmYWNlIGFpY2kuIERhY2EgYWJuYXJlYSByZXVzZXN0ZSBwYWdpbmEgc2UgdmEgcmVpbmNhcmNhIGF1dG9tYXQuIDopPC9wPgo=[/optin_box_field][optin_box_field name=”privacy”]Nu vei primi niciodata spam[/optin_box_field][optin_box_field name=”top_color”]undefined[/optin_box_field][optin_box_button type=”0″ button_below=”Y”]Aboneaza-ma![/optin_box_button] [/optin_box]

Cu drag,

Paul Melinte

 

Dacă visezi să ai un business al tău și/sau să faci bani din pasiunea ta, abonează-te la robotul de messenger pentru a primi mesaje și sfaturi valoroase. (Te poți dezabona oricând)
Ok, mă abonez la robot!
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Trimite pe Whatsapp

Explorează și alte subiecte similare

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *