Invinge Frica Cu Ajutorul Acestor 3 Intrebari

teama de a nu pierde

teama de a nu pierde

Cu totii avem frici si e normal sa fie asa deoarece frica are rolul de a ne apara de diverse pericole. Din pacate insa, frica are si un puternic efect negativ si tind sa cred ca balanta inclina mai mult in aceasta parte.

Cred ca fiecare dintre noi poate sa dea cel putin un singur exemplu in care frica a avut un impact negativ asupra sa.

Cel mai des se intampla asta atunci cand ai de luat decizii precum decizia de a incepe ceva nou.

Mintea noastra ne paralizeaza de multe ori atunci cand suntem pusi in astfel de ipostaze deoarece ea asociaza orice element necunoscut in primul rand cu riscul, si nu cu oportunitatea. Iar cu cat inaintam in varsta, cu atat creste aversiunea fata de nou.

Asa se face ca de la o varsta incolo ne trezim ca suntem incremeniti in aceleasi tipare comportamentale, incapabili sa mai facem vreo schimbare.

Vestea buna este ca exista totusi o solutie destul de simpla la aceasta problema. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti adresezi urmatoarele trei intrebari:

  1. Care este cel mai rau lucru care se poate intampla?
  2. Cat de probabil este sa se intample acest lucru?
  3. Care este alternativa? Ce pot pierde daca nu o fac? Ce pot castiga daca trec peste frici si merg mai departe?

In momentul in care ti-ai raspuns la aceste intrebari vei constata ca iti va fi mult mai usor sa treci peste frici si vei putea astfel sa faci lucrurile la care ai visat.

[optin_box style=”2″ alignment=”center” email_field=”email” email_default=”Adresa ta de email…” integration_type=”aweber” double_optin=”Y” list=”4193747″ name_field=”name” name_default=”Numele tau…” name_required=”Y”][optin_box_field name=”headline”]Ti-a placut ce ai citit?[/optin_box_field][optin_box_field name=”paragraph”]PHA+SW4gZmllY2FyZSB2aW5lcmkgc2VhcmEgdHJpbWl0IHVuIGVtYWlsIGN1IHRvYXRlIGFydGljb2xlbGUgZGUgdGlwdWwgYXN0YSBwZSBjYXJlIGxlLWFtIHNjcmlzIGluIHNhcHRhbWFuYSByZXNwZWN0aXZhLCBhc2EgY2EgZGFjYSBudSBhaSB0aW1wIHNhIHZlcmlmaWNpIGJsb2d1bCAoc2F1IHBhZ2luaWxlIGRlIEZhY2Vib29rKSBpbiBmaWVjYXJlIHppIHNpIG51IGVzdGkgZGVqYSBhYm9uYXQvYSBsYSB2cmV1bnVsIGRpbiBuZXdzbGV0dGVyZWxlIG1lbGUsIG8gcG90aSBmYWNlIGFpY2kuIERhY2EgYWJuYXJlYSByZXVzZXN0ZSBwYWdpbmEgc2UgdmEgcmVpbmNhcmNhIGF1dG9tYXQuIDopPC9wPgo=[/optin_box_field][optin_box_field name=”privacy”]Nu vei primi niciodata spam[/optin_box_field][optin_box_field name=”top_color”]undefined[/optin_box_field][optin_box_button type=”0″ button_below=”Y”]Aboneaza-ma![/optin_box_button] [/optin_box]

Daca ti-a placut articolul da-l te rog mai departe, iar daca cunosti alte metode prin care iti poti invinge frica, mi-ar placea sa mi le spui.

Cu drag,

Paul Melinte

Distribuie:

Scris de:

Explorează și alte subiecte similare:

Abonează-te la newsletter! Nu facem spam, primești doar cele mai utile informații. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *