Daca ieri iti povesteam de cartea cadou oferita de cei de la Libris, azi de dimineata am observat ca si Elefant a contraatacat nu cu una, ci cu 7 carti cadou pe care le poti primi daca indeplinesti conditiile.

Gasesti mai jos toate detaliile. 🙂


 

Daca vei cumpara vreo carte din  top editura Publica, vei primi cadou cartea “Ce mi-a soptit o vrabiuta” scrisa de Biz Stone, cofondatorul Twitter.

5631-bks-04-06-publica-carte-cadou-771x200

 

In aceasta carte, Biz vorbeste despre esec, importanta vulnerabilitatii, ambitie si cultura organizationala.

 


 

Daca vei cumpara una sau mai multe carti  in valoare de minim 19,9 lei din top editura Amaltea, vei primi cadou cartea “Asul din maneca – vinde prin NLP” .

carte_cadou_top_editura_Amaltea

“Asul din maneca este o carte-seminar. Contine idei practice si, cel mai important, exercitii pentru aplicarea metodelor NLP in vanzari si marketing.”


Daca vei cumpara una sau mai multe carti  in valoare de minim 9,9 lei din top editura Litera, vei primi cadou cartea “Oameni din Dublin“.

5630-bks-04-06-litera-carte-cadou-771x200

 

Intentia mea a fost sa scriu un capitol din istoria morala a tarii mele si am ales Dublinul ca scena pentru ca orasul mi-a parut a fi centrul paraliziei.


Daca vei cumpara una sau mai multe carti  in valoare de minim 9,9 lei din top carti editura Trei, vei primi cadou cartea “Pata cu bucluc“.

top carti editura trei


Un roman care disimuleaza un subiect amar si dureros sub masca unor situatii irezistibil de amuzante, plin de verva, suspans si intorsaturi neasteptate ale evenimentelor.


 Daca vei cumpara una sau mai multe carti  in valoare de minim 9  lei din “Cartile celebrei Agatha Christie” vei primi cadou cartea “Crima din Mesopotamia“.

agatha-christie-carte-cadou

Este limpede ca se petrece ceva neobisnuit cu membrii expeditiei care lucreaza la situl arheologic de la Hassanieh: o tensiune stranie, ceva legat de prezenta preaiubitei sotii a profesorului Leidner, „Frumoasa Louise”.


Daca vei cumpara una sau mai multe carti  in valoare de minim 9  lei din top editura Nemira, vei primi cadou cartea “Play-back“.

carte-cadou-nemira

La inceputul lui 1952…

un client necunoscut il angajeaza pe Marlowe prin diversi interpusi. Sarcina sa este sa urmareasca o splendida roscata care calatoreste sub numele de Eleanor King.


Daca vei cumpara una sau mai multe carti  in valoare de minim 9,9 lei de la editura Curtea Veche, vei primi cadou cartea “Bani online. Cum sa conducem o afacere stand acasa“.

curtea-veche-carte

V-ar placea sa folositi puterea internetului pentru a va indeplini visele?

Aveti aceasta posibilitate incredibila.

Astea sunt cartile cadou cu care contraataca Elefant, dar pe langa ele mai gasesti si alte reduceri de pana la 88% [ click aici]. Daca ti le doresti le poti avea pe toate. 🙂

Cu drag,

Paul Melinte

P.S. Daca stii pe cineva care ar fi bucuros sa primeasca aceste carti cadou, te rog nu ezita sa-i dai linkul sau sa-i dai un share pe Facebook. 🙂

Distribuie:

Scris de:

Explorează și alte subiecte similare:

Abonează-te la newsletter! Nu facem spam, primești doar cele mai utile informații. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *