Trei pasi simpli de urmat daca vrei sa fii bogat

Ce inseamna bogatia pentru tine ?

Bogatia poate insemna sa obtii foarte multi  bani si ceea ce poti cumpara cu ei: case, masini, bijuterii, haine scumpe, televizoare cat mai mari ca tot am trecut prin black friday, telefoane scumpe, numeste tu ce…

 

Facem un mic exercitiu si  ne imaginam ca banii nu sunt o problema.

 

Ce ai face acum?

Ce ti-ar placea cu adevarat  sa faci in clipa asta?

Ce ti-ar placea sa faci in fiecare zi a vietii tale ?

Poate fi vorba despre o pasiune des intalnita sau poate un lucru banal pentru multa lume  dar care tie iti aduce multa bucurie. Indiferent de pasiunea ta, indiferent de ce cred altii, ce conteza cu adevarat  este sa poti trai o viata  fara regrete, o viata plina de bucurii si satisfactii.

Cand iti traiesti viata asa cum iti doresti, asa cum meriti, totul in jurul tau se schimba. Toate lucrurile  capata alta forma, alta culoare, sunt mai luminoase si se simt diferit.

E minunat sa te trezesti dimineata plin de viata si  nerabdator sa faci ceea ce iti place.

In clipa cand vei face zi de zi, cu pasiune, ceea ce iti place, vei devenii foarte bun in acel domeniu, vei deveni un expert.

 

 Castiga multi bani experti ?

De obicei da.

Omenirea are si va avea nevoie intodeauna de experti in toate domeniile de activitate.

Daca exista cel putin o persoana interesata de ceea ce faci tu, poti castiga ceva bani din pasiunea ta, daca exista mai multe, poti face din ea un mod de viata, poti face un trib si poti avea castiguri nelimitate.

Marimea lor este  data de valoarea pe care o oferi oamenilor si de numarul de persoane pe care le servesti.

 

Sunt foarte multe exemple de oameni care au construit adevarate imperii in jurul dorintei lor de a oferi valoare ridicata unui numar cat mai mare de oameni.

Faptul ca eu scriu acum acest articol din confortul casei mele iar tu il citesti  din fata calculatorului tau, sau de pe un alt dispozitiv,  se datoreaza unor astfel se oameni precum Steve Jobs sau Bill Gates, cei ce au visat ca, intr-o zi fiecare om va avea un calculator.

 

Recapitulam!

3 PASI DE URMAT PENTRU A GASI ADEVARATA BOGATIE :

  1. Gaseste-ti pasiunea. Fii expert in domeniul tau.
  2. Ofera oamenilor ceea ce stii/faci. Ofera valoare.
  3. Vinde-te mult. Vinde expertiza ta unui numar cat mai mare de oameni.

 

Care este pasiunea ta?

 

Cu drag,

Paul Melinte

 

 

Trei pasi simpli de urmat daca vrei sa fii bogat by
Dacă visezi să ai un business al tău și/sau să faci bani din pasiunea ta, abonează-te la robotul de messenger pentru a primi mesaje și sfaturi valoroase. (Te poți dezabona oricând)
Ok, mă abonez la robot!

Discussion

Sunt curios: ai ceva de spus? :)

Share