Un Truc Simplu Pentru A Castiga Mai Mult Timp Atunci Cand Lucrezi La Calculator

Distribuie articolul

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Trimite pe Whatsapp

 

Sa-ti faci viata mai buna nu presupune neaparat sa schimbi lucruri mari. Uneori chiar si schimbari minore iti pot aduce beneficii foarte mari. Mai ales daca aceste schimbari intervin intr-o actiune pe care o faci zilnic (poate chiar de mai multe ori pe zi). Iar “trucul” pe care o sa ti-l prezint in continuare, desi banal, face parte din aceasta categorie si cred ca poate ajuta pe oricine, dar mai ales pe cei care obisnuiesc sa petreaca multe ore in fata calculatorului.

In plus nu iti ia decat cateva secunde ca sa faci o imbunatatire ce ta va ajuta multa vreme de acum incolo. Tot ce trebuie sa faci este sa … maresti viteza cu care se misca mose-ul tau.

Mergi la setarile mouseului si trage de bara aceea de viteza pana la capat. Daca nu stii cum se face asta, gasesti aici o gramda de tutoriale pentru fiecare sistem de operare in parte.

Desi e posibil sa nu te fi gandit niciodata la asta, daca petreci in fiecare zi cateva ore la calculator, cel mai probabil este ca faci cateva mii sau zeci de miscari de mouse. Daca pierzi la fiecare dintre ele o fractiune de secunda, la sfarsitul zilei s-ar putea sa fi pierdut cateva minute bune. Poate cateva minute nu pare foarte mult, dar de ce sa le pierzi cand in ai putea spre exemplu sa le folosesti pentru a face una din aceste actiuni. In plus nu te costa nimic!

Ca sa nu mai zic ca daca pierzi in fiecare zi doar 10 minute, in 10 ani vei pierde  608 ore. Nu stiu ce crezi tu, dar mie mi se pare o imensa risipa de timp care nu iti aduce niciun beneficiu. Ba din contra, desi poate sa dureze cateva zeci de minute sau chiar o zi pana te obisnuiesti cu noua viteza a mouseului tau, dupa aceea experienta navigarii va fi mult mai placuta.

[optin_box style=”2″ alignment=”center” email_field=”email” email_default=”Adresa ta de email…” integration_type=”aweber” double_optin=”Y” list=”4193747″ name_field=”name” name_default=”Numele tau…” name_required=”Y”][optin_box_field name=”headline”]Ti-a placut ce ai citit?[/optin_box_field][optin_box_field name=”paragraph”]PHA+SW4gZmllY2FyZSB2aW5lcmkgc2VhcmEgdHJpbWl0IHVuIGVtYWlsIGN1IHRvYXRlIGFydGljb2xlbGUgZGUgdGlwdWwgYXN0YSBwZSBjYXJlIGxlLWFtIHNjcmlzIGluIHNhcHRhbWFuYSByZXNwZWN0aXZhLCBhc2EgY2EgZGFjYSBudSBhaSB0aW1wIHNhIHZlcmlmaWNpIGJsb2d1bCAoc2F1IHBhZ2luaWxlIGRlIEZhY2Vib29rKSBpbiBmaWVjYXJlIHppIHNpIG51IGVzdGkgZGVqYSBhYm9uYXQvYSBsYSB2cmV1bnVsIGRpbiBuZXdzbGV0dGVyZWxlIG1lbGUsIG8gcG90aSBmYWNlIGFpY2kuIERhY2EgYWJuYXJlYSByZXVzZXN0ZSBwYWdpbmEgc2UgdmEgcmVpbmNhcmNhIGF1dG9tYXQuIDopPC9wPgo=[/optin_box_field][optin_box_field name=”privacy”]Nu vei primi niciodata spam[/optin_box_field][optin_box_field name=”top_color”]undefined[/optin_box_field][optin_box_button type=”0″ button_below=”Y”]Aboneaza-ma![/optin_box_button] [/optin_box]

Daca ti-a placut acest articol, da-mi un semn (as prefera un like, un share sau un comentariu) si iti voi mai prezenta si alte trucuri menite sa-ti economiseasca timpul.

Cu drag,

Paul Melinte

P.S.Trucul asta l-am aflat de la Noah Kagan, un tip genial (a fost angajatul numarul treizeci la Facebook) si fondatorul Sumome.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Trimite pe Whatsapp

Explorează și alte subiecte similare

2 Comments

  1. mara februarie 27, 2016 at 8:19 pm

    foarte interesant si util de stiut

    1. Paul Laurentiu Melinte februarie 29, 2016 at 11:26 am

      Ma bucur sa aud asta, Mara! 🙂

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.