Salutare! 

Dacă ai deschis acest articol, cel mai probabil, în momentul actual, nu ai cariera pe care ți-o dorești.

Poate nu câștigi suficient de bine, muncești prea mult, nu îți place ce faci sau poate îți dorești o carieră care să-ți permită să călătorești mai mult sau să lucrezi remote în orice loc din lumea asta. 

Cum obții o astfel de carieră? Simplu! Cum au obținut-o și alții. Învățând un skill care-ți permite să faci toate astea. Un skill care să-ți permite fie să dezvolți și să conduci o afacere remote, fie să-ți construiești o cariera ca freelancer. 

Sunt mai multe skilluri prin care poți obține aceste rezultate, iar copywriting-ul (adică arta de a scrie texte care vând în mod predictibil) este unul din cele mai profitabile și mai ușor de obținut. 

Dacă știi copywriting poți oricând să începi un business online sau să-ți găsești un „job” bine plătit ca freelancer deoarece orice companie din lume asta are nevoie de un copywriter bun pentru a-și vinde produsele. 

Toate afacerile au nevoie de copywriteri buni. De la un magazin online micuț care vinde accesori auto și până la Emag sau alte companii mari.

De altfel, cred că ăsta este unul din cele mai importante posturi din orice companie și unul din joburile viitorului. Inclusiv în România, căci am început să ne prindem și noi că degeaba ai un produs bun dacă nu știi să-l vinzi. Iar copywriterul bun asta face. Vinde! Cât 100 de vânzători la un loc. 

Dar ăsta nu este singurul motiv pentru care îți recomand să înveți copywriting dacă nu ai cariera pe care ți-o dorești. 

Iată 10 motive pentru care eu cred că decizia de a învăța copywriting ar putea fi decizia vieții tale: 

10 Motive să înveți COPYWRITING

  1. Ai mobilitate (poți câștiga bani frumoși lucrând din orice loc din lumea asta, doar cu un laptop și cu acces la internet).
  2. Ai libertate (ești liber să alegi cu cine vrei să lucrezi sau ce produse vrei să promovezi).
  3. Ai flexibilitate (poți lucra când vrei, în orele în care te simți tu mai creativ, dimineața, seara, la prânz… nu contează).
  4. Îți atingi visurile mai repede (nu este nevoie să mergi la o facultate și să aștepți 4 ani înainte de a câștiga primii bani).
  5. Fără limită de vârstă. Nu contează că ai 15 ani sau 51.
  6. Cuvintele tale schimbă modul în care oamenii gândesc și acționează. Cuvintele tale schimbă vieți.
  7. Nu vei mai avea niciodată grija clienților. Evident că asta se va întâmpla doar dacă aplici ce înveți și ai un produs bun.
  8. Dacă ai o afacere, nu vei mai avea niciodată grija clienților. Evident că asta se va întâmpla doar dacă aplici ce înveți și ai un produs bun
  9. Ai siguranța că orice s-ar întâmpla, tu ai o abilitate care poate fi transformată rapid în bani.
  10.  Nu stai la mâna nimănui, căci un om care știe să vândă prin scris face cât sute de agenți de vânzări buni la un loc.

Dar cine sunt eu să-ți spun toate astea? Sunt Paul Melinte, co-fondator la Tikaboo România, iar în ultimii 2 ani am vândut produse de peste 2,5 mil de euro pe piața din România. Iar cel mai important skill care m-a ajutat să obțin această performanță a fost copywriting-ul.

De aceea fac ceea ce fac. De aceea scriu acest articol. Pentru a-ți oferi o oportunitate de nerefuzat.

Îmi doresc să dau mai departe cunoștințele mele (și ale colegilor mei) pentru a-ți ușura cariera și viața.

Acestea fiind spuse, eu cred că șansa stă întotdeauna de partea celor care acționează. Așa că vreau să te invit în ediția 8 din „Picasso Copywritng”. 

Ce este „Picasso Copywriting”

Un curs online de 6 săptămâni în care înveți bazele marketingului digital, cum să faci research și cum să scrii texte care vând

Adică trei din cele mai importante abilități pe care ți le poți dezvolta pentru a-ți construi o carieră pe face să o iubești. 

Așa că dă click pe linkul de mai jos, înscrie-te și hai să facem treabă. 

https://paulmelinte.com/picasso-copywriting-freelance/ 

 

Cu drag,
Paul Melinte

P.S. Deși nu aveam în plan, au fost foarte multe cereri în acest sens, așa că am decis ca de data asta să facem și un sistem de rate astfel încât toți cei care au nevoie de ajutorul nostru, să și-l poată permite. Detalii în linkul de mai sus. 

Distribuie:

Scris de:

Explorează și alte subiecte similare:

Abonează-te la newsletter! Nu facem spam, primești doar cele mai utile informații. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *