Ce lipsește din cariera ta?

Salutare! 

Dacă ai deschis acest articol, cel mai probabil, în momentul actual, nu ai cariera pe care ți-o dorești.

Poate nu câștigi suficient de bine, muncești prea mult, nu îți place ce faci sau poate îți dorești o carieră care să-ți permită să călătorești mai mult sau să lucrezi remote în orice loc din lumea asta. 

Cum obții o astfel de carieră? Simplu! Cum au obținut-o și alții. Învățând un skill care-ți permite să faci toate astea. Un skill care să-ți permite fie să dezvolți și să conduci o afacere remote, fie să-ți construiești o cariera ca freelancer. 

Sunt mai multe skilluri prin care poți obține aceste rezultate, iar copywriting-ul (adică arta de a scrie texte care vând în mod predictibil) este unul din cele mai profitabile și mai ușor de obținut. 

Dacă știi copywriting poți oricând să începi un business online sau să-ți găsești un „job” bine plătit ca freelancer deoarece orice companie din lume asta are nevoie de un copywriter bun pentru a-și vinde produsele. 

Toate afacerile au nevoie de copywriteri buni. De la un magazin online micuț care vinde accesori auto și până la Emag sau alte companii mari.

De altfel, cred că ăsta este unul din cele mai importante posturi din orice companie și unul din joburile viitorului. Inclusiv în România, căci am început să ne prindem și noi că degeaba ai un produs bun dacă nu știi să-l vinzi. Iar copywriterul bun asta face. Vinde! Cât 100 de vânzători la un loc. 

Dar ăsta nu este singurul motiv pentru care îți recomand să înveți copywriting dacă nu ai cariera pe care ți-o dorești. 

Iată 10 motive pentru care eu cred că decizia de a învăța copywriting ar putea fi decizia vieții tale: 

10 Motive să înveți COPYWRITING

 1. Ai mobilitate (poți câștiga bani frumoși lucrând din orice loc din lumea asta, doar cu un laptop și cu acces la internet).
 2. Ai libertate (ești liber să alegi cu cine vrei să lucrezi sau ce produse vrei să promovezi).
 3. Ai flexibilitate (poți lucra când vrei, în orele în care te simți tu mai creativ, dimineața, seara, la prânz… nu contează).
 4. Îți atingi visurile mai repede (nu este nevoie să mergi la o facultate și să aștepți 4 ani înainte de a câștiga primii bani).
 5. Fără limită de vârstă. Nu contează că ai 15 ani sau 51.
 6. Cuvintele tale schimbă modul în care oamenii gândesc și acționează. Cuvintele tale schimbă vieți.
 7. Nu vei mai avea niciodată grija clienților. Evident că asta se va întâmpla doar dacă aplici ce înveți și ai un produs bun.
 8. Dacă ai o afacere, nu vei mai avea niciodată grija clienților. Evident că asta se va întâmpla doar dacă aplici ce înveți și ai un produs bun
 9. Ai siguranța că orice s-ar întâmpla, tu ai o abilitate care poate fi transformată rapid în bani.
 10.  Nu stai la mâna nimănui, căci un om care știe să vândă prin scris face cât sute de agenți de vânzări buni la un loc.

Dar cine sunt eu să-ți spun toate astea? Sunt Paul Melinte, co-fondator la Tikaboo România, iar în ultimii 2 ani am vândut produse de peste 2,5 mil de euro pe piața din România. Iar cel mai important skill care m-a ajutat să obțin această performanță a fost copywriting-ul.

De aceea fac ceea ce fac. De aceea scriu acest articol. Pentru a-ți oferi o oportunitate de nerefuzat.

Îmi doresc să dau mai departe cunoștințele mele (și ale colegilor mei) pentru a-ți ușura cariera și viața.

Acestea fiind spuse, eu cred că șansa stă întotdeauna de partea celor care acționează. Așa că vreau să te invit în ediția 8 din „Picasso Copywritng”. 

Ce este „Picasso Copywriting”

Un curs online de 6 săptămâni în care înveți bazele marketingului digital, cum să faci research și cum să scrii texte care vând

Adică trei din cele mai importante abilități pe care ți le poți dezvolta pentru a-ți construi o carieră pe face să o iubești. 

Așa că dă click pe linkul de mai jos, înscrie-te și hai să facem treabă. 

https://paulmelinte.com/picasso-copywriting-freelance/ 

 

Cu drag,
Paul Melinte

P.S. Deși nu aveam în plan, au fost foarte multe cereri în acest sens, așa că am decis ca de data asta să facem și un sistem de rate astfel încât toți cei care au nevoie de ajutorul nostru, să și-l poată permite. Detalii în linkul de mai sus. 

Distribuie articolul:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în comunitate

Abonează-te la Newsletter

Nu facem spam, primești doar cele mai utile infomrmații. 

Despre autor:

Dacă ar fi să mă definesc prin activitatea mea zilnică, aș zice că sunt antreprenor și digital marketer, iar în timpul liber creator de conținut educațional. 

Iată câteva din realizările cu care mă mândresc

 • sunt creatorul „Picasso Copywriting” – probabil cel mai vândut curs de copywriting din România –  prin intermediul căruia ajut antreprenorii să vândă mai bine, dar și persoanele aflate în căutare unei cariere mai bune să învețe o abilitate bine plătită;
 • autorul cărții „Lasă Vrăjeală – De la autoamăgiri la visuri devenite realitate – bestseller cu +14.000 de exemplare vândute;
 • co-fondator Tikaboo – o afacere socială care a ajutat sute de mii de familii;
 • fondator Digitality Hub – agenție de marketing digital și în curând un hub virtual destinat antreprenorilor și freelancerilor care vor să profite de tehnologii precum inteligența artificială, RPA sau blockchain;
 • am generat vânzări de +4 milioane de euro pentru afacerile de mai sus și peste 150.000 de clienți.

De-a lungul timpului am dat mai multe interviuri, inclusiv în reviste precum Forbes, am creat un blog citit lunar de zeci de mii de oameni și am fost printre primii români care au creat conținut educațional pe Tik Tok.

Dacă vrei să înveți mai multe despre cum să vinzi online, cum să construiești o afacere solidă sau cum să devii un antreprenor mai bun și mai fericit, te invit să-mi dai un follow pe rețele sociale și să te abonezi la newsletterul meu. 

Urmărește-mă pe social media

Cele mai populare

Articole asemănătoare

Cum să-ți găsești super clienți, fără să plătești 1 leu, folosind Facebook!

Una din principalele întrebări pe care le primesc de la cei care vor să se înscrie în „Picasso Copywriting” și să înceapă o carieră în acest domeniu, este următoarea:  „Cum îmi găsesc clienți după ce fac cursul?” Azi vreau să-ți dau cea mai simplă metodă. În plus este și gratuită și o poți folosi pentru a găsi aproape orice tip de client, nu doar pentru

6 Metode Prin Care Să Scrii Reclame Pe Facebook Mai Persuasive!

Reclamele pe Facebook au fost și rămân una dintre cele mai bune modalități de a încuraja clienții să cumpere produsele tale.  Cu tehnicile potrivite, poți inspira cititorii să relaționeze cu brandul tău, să interacționeze cu ceea ce postezi, să facă o achiziție directă sau… mai bine: să facă mai multe! Însă, există un lucru vital de reținut: nu toate reclamele sunt egale.  Două reclame care

5 Metode Prin Care Să Atragi & Să Menții Atenția Clienților Tăi

Știi care este cea mai importantă parte a unei reclame, unei pagini de vânzări sau chiar a unui e-mail?  Dacă nu, continuă să citești, căci în acest articol vom vorbi despre cea mai importantă parte a copywriting-ului… Arta de a crea un CÂRLIG. ,,Cum adică un cârlig, Paul? Suntem la pescuit?” Nuu, dar are legătură cu pescuitul. Uite la ce mă refer: În pescuit te

5 Pași Prin Care Să-ți Găsești Nișa Potrivită Și Să Devii Un Copywriter Bine Plătit!

Vrei să devii copywriter, dar nu ai idee de unde să începi? E important să te nișezi sau să devii un generalist? Sau cum ai putea să afli ce nișă este potrivită pentru tine? În acest articol, vreau să răspund la mai multe întrebări frecvente pe care le primesc: ✔️ „Paul, cum îmi găsesc nișa potrivită pentru mine?” ✔️ „Care nișă este cea mai profitabilă?”  ✔️

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.