Ce sfat ne dă miliardarul Warren Buffett pentru a ne crește „valoarea” cu cel puțin 50%?

Vrem nu vrem, banii sunt una din preocupările noastre majore. Banii ne oferă nouă și familiilor noastre o viață mai bună, dar asta cu o condiție: să știm cum să-i facem fără a ne ruina în acest proces sănătatea sau viața personală. 

Toți banii din lume nu valorează nimic dacă nu ești fericit. 

Așa că eu caut în permanență să învăț de la oameni care sunt cu adevărat de succes, nu doar bogați. 

Unul dintre ei este Warren Buffett, investitor celebru și unul din cei mai bogați oameni din lume cu o avere de  86 de miliarde de dolari. 

Ce mă impresionează cu adevărat la el, nu sunt banii pe care a reușit să-i facă, ci faptul că, deși a ajuns la 90 de ani, este încă activ!

Asta da realizare! Și nu, nu cred că e activ pentru că mai are nevoie de ceva sau mai are ceva de demonstrat, ci pentru că-i place. 

Spune asta deoarece unul din visurile mele este să fiu activ până la bătrânețe, să am mintea și sănătatea necesare pentru a continua să joc acest „joc” cât mai mult cu putință. 

Revenind la Buffett, mă gândesc că ești curios….

Ce sfat ne dă acest om despre cum să facem mai mulți bani, mai ușor?

Iată ce spune el într-un clip postat recent pe Linkedin (sursă info CNBC): 

„Singurul mod ușor de a-ți crește averea cu cel puțin 50%, este să-ți perfecționezi abilitățile de comunicare – atât scrise, cât și verbale”.

Warren Buffett

Într-un alt interviu tot el spune așa: 

„Dacă nu poți comunica, este ca și cum ai face cu ochiul unei fete în întuneric – nu se întâmplă nimic.”
– Warren Buffett

Dar el nu este singurul miliardar care spune că pentru a construi o carieră sau un business puternic ai nevoie să știi să comunici persuasiv. 

Richard Branson, un alt celebru miliardar și în același timp antreprenor în serie ce a fondat companii de succes în mai multe domenii: aviație, hoteluri, transport spațial, muzică televiziune etc., spune așa într-un articol postat pe blogul său în 2016: 

„Astăzi, dacă vrei să reușești ca antreprenor, trebuie să fii și povestitor. Desigur, nu are rost să fii un bun povestitor dacă produsul sau ideea ta sunt gunoaie. Dar nu este suficient să creezi un produs grozav; trebuie, de asemenea, să aflați cum să informați oamenii despre asta.

Richard Branson

Apropo, știai că nici Branson nu mai e chiar tinerel? 🙂

Chiar zilele trecute l-am văzut în poza de mai jos și eu zic că nu arată deloc rău. 🙂 Doar ce terminase o cursă de alergare de 10 km și părea tare fericit. 

De ce alergă și sursă foto aici

​Dar revenind la subiectul nostru, avem doi oameni care au reușit să facă enorm de multe lucruri la viața lor, doi oameni despre care nu se poate spune că nu știu ce vorbesc, și ambii ne spun același lucru: 

Vrei să faci mai mulți bani și mai ușor? Învăță să comunici mai eficient!

Indiferent că îți dorești să devii investitor, antreprenor, sau un profesionist bine plătit, asta este prima abilitate la care trebuie să lucrezi. 

De unde înveți lucrurile astea? Internetul este imens și nimeni nu are nicio scuză! 

Dar dacă vrei un proces mai rapid și cu șanse de reușită mai mare, te poți înscrie în „Picasso Copywriting”. 

Mâine începem seria #9 din „Picasso Copywriting”, ultima din acest an. 

Pentru detalii dă click pe unul din linkurile de mai jos. 

???? Aici dacă vrei să devii freelancer și/sau să lucrezi în marketing!

???? Sau aici dacă ești sau vrei să devii  antreprenor!

Mai avem doar 2 locuri libere, dar dacă funcționează paginile când dai click pe ele, înseamnă că încă nu am închis înscrierile. 

Și nu, nu spunem că mai avem doar două locuri că să te grăbești tu („scarcity fals”).  Așa cum se mai practică. 🙂

După cum poți în imaginea de mai jos avem deja 48 de comenzi din 50 cât e maximul, doar că au intrat multe comenzi în acest weekend cu plata prin transfer bancar și abia luni vom ști cine a plătit și cine nu. 

Așa că lăsăm înscrierile deschise până cel târziu luni la ora 24:00. 

Dacă se întâmplă să depășim cu 2 – 3 locuri, nu e mare problemă, dar la mai mulți nu știm dacă putem face față, căci dăm feedback personalizat la fiecare cursant în parte. 

Îți las încă o dată linkurile:

???? click aici dacă vrei să devii freelancer și/sau să lucrezi în marketing

???? sau aici dacă ești sau vrei să devii  antreprenor

Cu drag, 

Paul Melinte

Distribuie articolul:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Intră în comunitate

Abonează-te la Newsletter

Nu facem spam, primești doar cele mai utile informații. 

Despre autor:

Dacă ar fi să mă definesc prin activitatea mea zilnică, aș zice că sunt antreprenor și digital marketer, iar în timpul liber creator de conținut educațional. 

Iată câteva din realizările cu care mă mândresc

  • sunt creatorul „Picasso Copywriting” – probabil cel mai vândut curs de copywriting din România –  prin intermediul căruia ajut antreprenorii să vândă mai bine, dar și persoanele aflate în căutare unei cariere mai bune să învețe o abilitate bine plătită;
  • autorul cărții „Lasă Vrăjeală – De la autoamăgiri la visuri devenite realitate – bestseller cu +14.000 de exemplare vândute;
  • co-fondator Tikaboo – o afacere socială care a ajutat sute de mii de familii;
  • fondator Digitality Hub – agenție de marketing digital și în curând un hub virtual destinat antreprenorilor și freelancerilor care vor să profite de tehnologii precum inteligența artificială, RPA sau blockchain;
  • am generat vânzări de +4 milioane de euro pentru afacerile de mai sus și peste 150.000 de clienți.

De-a lungul timpului am dat mai multe interviuri, inclusiv în reviste precum Forbes, am creat un blog citit lunar de zeci de mii de oameni și am fost printre primii români care au creat conținut educațional pe Tik Tok.

Dacă vrei să înveți mai multe despre cum să vinzi online, cum să construiești o afacere solidă sau cum să devii un antreprenor mai bun și mai fericit, te invit să-mi dai un follow pe rețele sociale și să te abonezi la newsletterul meu. 

Urmărește-mă pe social media

Cele mai populare

Articole asemănătoare

Cum găsești ideea de 1 milion $ (pasul #1)

Vrei să faci o afacere și nu știi cu ce sau de unde să începi? Înscrie-te la webinarul pe care îl țin miercuri, după Paște, și o să-ți spun pas cu pas ce ai de făcut. Dar până atunci vreau să-ți dau ce ți-am promis în titlul acestui articol, adică cel mai simplu mod pentru a găsi ideea care îți va băga în buzunar 1

Și acum… ce facem?!

În urmă cu doi ani, când a început pandemia, eram la Roma în vacanță și mi se părea că totul este atât de îndepărtat și trecător, încât nu merită să mă îngrijorez prea tare.  Evident că am greșit grav. M-am repliat/adaptat și până la urmă totul a fost bine.  Dar, uitându-mă în urmă, îmi dau seama că, dacă aș fi fost un pic mai matur,

Cum să-ți găsești super clienți, fără să plătești 1 leu, folosind Facebook!

Una din principalele întrebări pe care le primesc de la cei care vor să se înscrie în „Picasso Copywriting” și să înceapă o carieră în acest domeniu, este următoarea:  „Cum îmi găsesc clienți după ce fac cursul?” Azi vreau să-ți dau cea mai simplă metodă. În plus este și gratuită și o poți folosi pentru a găsi aproape orice tip de client, nu doar pentru

6 Metode Prin Care Să Scrii Reclame Pe Facebook Mai Persuasive!

Reclamele pe Facebook au fost și rămân una dintre cele mai bune modalități de a încuraja clienții să cumpere produsele tale.  Cu tehnicile potrivite, poți inspira cititorii să relaționeze cu brandul tău, să interacționeze cu ceea ce postezi, să facă o achiziție directă sau… mai bine: să facă mai multe! Însă, există un lucru vital de reținut: nu toate reclamele sunt egale.  Două reclame care