Zilele trecute am profitat de reducerile de la Libris si am cumparat Cel mai bogat om din Babilon, o carte despre care auzisem numai lucruri bune.

Cartea asta este o colectie de povestiri care te poarta pe strazile vechiului Babilon si care sunt  menite sa te invete principii stravechi ce te pot ajuta sa castigi bani, sa-i pastrezi si sa-i  pui la treaba astfel incat sa-ti  aduca si mai multi bani.

secretele eterne ale succesuluiDespre Babilon se spune ca ar fi gazduit cei mai bogati oameni din lume, aceiasi oameni carora le datoram primele notiuni financiare precum schimb monetar, obligatii contractuale sau titluri de proprietate.

De asemenea Babilonului ii datoram si primii ingineri, astronomii sau matematicieni.

Desi o parte dintre noi stim deja principile din aceasta carte ( sau macar o parte din ele ), adevarul este ca nu le punem in practica intotdeauna.

Tocmai de aceea recomand cu drag aceasta carte simpla deoarece personajele ei si felul in care sunt zugravite aceste principii m-au inspirat si m-au impulsionat sa le aplic mai bine.

Datorita sarbatorilor am citit cartea asta printre picaturi, dar sa stii ca se citeste foarte usor, are doar 143 de pagini si cred ca lectura ei nu iti va lua mai mult de doua ore.

In plus, fiind sub forma unor mici povestiri, este o lectura ideala pentru timpii morti ( spre exemplu in mijloacele de transport in drum spre munca ) sau pentru pauzele din timpul zilei.

Desi cred ca oricine pune mana pe aceasta carte se va bucura sa o citeasca, o recomand in special celor care nu au mai citit nicio alta carte de educatie financiara.

O poti gasi  la Elefant sau la Libris.

De asemenea daca acum descoperi educatia finanicara, gasesti mai multe carti de educatie financiara in acest articol.

 

Cu drag,

Paul Melinte

P.S. Nu uita ca la Libris pana la finalul lunii aprilie la orice carte comanzi de la Publica, primesti in dar cartea “Efectul de platou

Distribuie:

Scris de:

Explorează și alte subiecte similare:

Abonează-te la newsletter! Nu facem spam, primești doar cele mai utile informații. 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *