Spune-mi In Ce Crezi Si O Sa-ti Spun Cine Esti

 

Ti-ai pus vreodata intrebare “cine sunt eu”?

Daca nu ai avea un nume, o slujba, o  familie, o educatie,un hobby, prieteni si cunoscuti, cum ai raspunde daca cineva te-ar intreba cine esti?

Daca eu n-as avea toate astea, raspunsul meu ar fi “eu sunt omul care crede ca…“.

Iar mai jos ai noua dintre credintele mele, credinte care cred eu ca ma fac sa fiu cel care sunt astazi.

 

9 Lucruri In Care Cred:

 

1. Cred ca educatia este cel mai important capital pe care un om il poate detine, asa ca profit de orice ocazie pentru a investi in educatia mea.

 

2. Cred ca mai devreme sau mai tarziu voi reusi orice mi-am pus in cap, dar cu o singura conditie: sa nu imi pierd credinta si rabdarea.

 

3. Cred ca poti avea succes in orice domeniu muncind mai putin ca altii, dar mai inteligent.  Totusi… cred in acelasi timp ca munca grea  este elementul “secret” din spatele oricarui mare succes deoarece ca sa ajungi sa muncesti inteligent trebuie sa inveti foarte mult. Iar la inceput asta va fi un mare efort pentru oricine.

 

4. Cred ca cea mai mare calitatea a mea nu este inteligenta sclipitoare sau un alt mare talent, ci “naivitatea”  de a visa de 10 ori mai mult si mai departe decat majoritatea oamenilor pe care ii cunosc. Din fericire  nu mi-am pierdut aceasta abilitate indiferent de cate ori am cazut in genunchi.

 

puterea de a a visa

sursa fotolicenta

5. Cred ca cea mai rapida metoda prin care se poate schimba un om este sa-si schimbe mediul in care traieste. Am vazut aceste schimbari de n ori atat la mine, cat si la altii, si sunt convins ca aceasta metoda poate functiona pentru oricine.

 

6. Cred ca admiratia este una dintre cele mai puternice instrumente de dezvoltare personala. Cred ca incet, dar sigur ne vom transforma intotdeauna in tipul de oameni pe care ii admiram.

 

7. Cred ca ne-am nascut cu doua scopuri supreme: sa fim fericiti si sa-i ajutam si pe altii sa fie fericiti.

 

8. Cred ca in fiecare dintre noi se ascunde un gigant puternic, dar bland si binevoitor, un gigant care poate face orice isi pune in cap deoarece pentru el toate lucrurile sunt usoare. Ca sa putem elibera acel gigant tot ce trebuie sa facem este sa credem cu tarie ca el exista.

 

9. Cred ca dupa educatie urmatorul lucru la care trebuie sa fim extrem de atenti sunt obiceiurile. Pentru majoritatea dintre noi viata este compusa in mare parte din rutine zilnice, asa ca e simplu de inteles ce vreau sa spun:  viata noastra e la fel de frumoasa pe cat ne sunt obiceiurile.

 

Astea sunt lucrurile in care eu cred si mi-ar facea mare placere sa-mi raspunzi la urmatoare intrebare: tu in ce crezi?

 

Cu drag,

Paul Melinte

Spune-mi In Ce Crezi Si O Sa-ti Spun Cine Esti by
Dacă visezi să ai un business al tău și/sau să faci bani din pasiunea ta, abonează-te la robotul de messenger pentru a primi mesaje și sfaturi valoroase. (Te poți dezabona oricând)
Ok, mă abonez la robot!

Discussion

 1. Eduard
 2. silvia
 3. Gabriela Camelia
  • Paul Laurentiu Melinte
 4. Aurel Rusu
 5. Viorica Trifa
  • Paul Laurentiu Melinte
 6. Gabriela Camelia
  • Paul Laurentiu Melinte
 7. DAIANA

Sunt curios: ai ceva de spus? :)

Share