Sa zicem ca vrei sa slabesti. Sa zicem de asemenea ca si eu vreau si slabesc si intr-o zi aflu ca “secretul” este sa tii post intermitent in fiecare zi.

Pentru ca esti prietenul meu, data viitoare cand ma voi intalni din intamplare cu tine pe strada o sa iti spun super entuziasmat:

“Asculta prietene, am aflat secretul slabirii si vreau sa ti-l spun si tie.”

Stii ce vor spune 99% dintre prieteni mei (cel putin in gandul lor)?

“Du-te bai de aici! Tu nu nu te vezi cat esti de gras? Cum indraznesti sa imi predai mie asta fara sa testezi mai intai pe burta ta?”

Si daca crezi ca il va interesa ca ai avut 105 de kg, iar acum, dupa o luna, ai 100 de kg, te inseli amarnic?

Daca te gandesti ca in ritmul asta vei ajunge la, greutatea idela in doar catvea luni si ca asta iti da dreptul sa le spui si altora “marea ta descoperire”, iar te inseli.

Daca nu esti tras prin inel majoritatea nu vor da doi lei pe metoda ta. De fapt nici nu te vor asculta, indiferent cat de logice ar fi lucrurile  pe care le ai de spus.

Majoritatea se uita doar la aparente si nu prea inteleg ce inseamna a scala sau a avea rabdare. Mai rar oamenii care sunt in stare sa judece o idee doar dupa valoarea sa.

Problema este ca sunt si oameni care fac afaceri sau vor sa faca afaceri, dar nu inteleg lucrurile astea (vezi comentariul de la sfarsitul acestui articol).

Dar despre asta voi vorbi cu alta ocazie. 🙂

 

Cu drag,

Paul Melinte

Distribuie:

Scris de:

Explorează și alte subiecte similare:

Abonează-te la newsletter! Nu facem spam, primești doar cele mai utile informații. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *