Declaratia Unui Geniu: “oamenii pot invata sa fie destepti…”

Distribuie articolul

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Trimite pe Whatsapp

 

Sa fii destept este o chestiune ce tine de obiceiuri si nu de intelectul cu care te-a inzestrat natura. Cel putin asta spune pe la minutul 42 (plus cateva secunde) al acestui podcast Walter O’Brien, un geniu cu un IQ de 197.

“Cred ca oamenii pot invata sa fie destepti…”

Printre obiceiurile care care te pot face mai destept Walter O’Brien enumera:

  • abilitatea de a gandi critic;
  • “gandirea in afara cutiei”;
  • sa fii eficient;
  • sa fii organizat;
  • sa prioritizezi bine

 

Walter O’Brien conduce o echipa de peste 2000 de genii si rezolva diverse probleme (practic orice problema) pentru miliardari, guvernul Statelor Unite si diverse companii din top Fortune 500, dar si pentru oameni mult mai simpli. Gasesti descrierea sa completa in podcastul mentionat mai sus si daca vrei sa afli mai multe, poti sa urmaresti serialul inspirat din viata sa, serial vizionat pana acum de zeci de milioane de oameni.

[optin_box style=”2″ alignment=”center” email_field=”email” email_default=”Adresa ta de email…” integration_type=”aweber” double_optin=”Y” list=”4193747″ name_field=”name” name_default=”Numele tau…” name_required=”Y”][optin_box_field name=”headline”]Ti-a placut ce ai citit?[/optin_box_field][optin_box_field name=”paragraph”]PHA+SW4gZmllY2FyZSB2aW5lcmkgc2VhcmEgdHJpbWl0IHVuIGVtYWlsIGN1IHRvYXRlIGFydGljb2xlbGUgZGUgdGlwdWwgYXN0YSBwZSBjYXJlIGxlLWFtIHNjcmlzIGluIHNhcHRhbWFuYSByZXNwZWN0aXZhLCBhc2EgY2EgZGFjYSBudSBhaSB0aW1wIHNhIHZlcmlmaWNpIGJsb2d1bCAoc2F1IHBhZ2luaWxlIGRlIEZhY2Vib29rKSBpbiBmaWVjYXJlIHppIHNpIG51IGVzdGkgZGVqYSBhYm9uYXQvYSBsYSB2cmV1bnVsIGRpbiBuZXdzbGV0dGVyZWxlIG1lbGUsIG8gcG90aSBmYWNlIGFpY2kuIERhY2EgYWJuYXJlYSByZXVzZXN0ZSBwYWdpbmEgc2UgdmEgcmVpbmNhcmNhIGF1dG9tYXQuIDopPC9wPgo=[/optin_box_field][optin_box_field name=”privacy”]Nu vei primi niciodata spam[/optin_box_field][optin_box_field name=”top_color”]undefined[/optin_box_field][optin_box_button type=”0″ button_below=”Y”]Aboneaza-ma![/optin_box_button] [/optin_box]

In ceea ce priveste obiceiurile, in viitorul apropriat o sa scriu cateva articole despre obiceiurile mentionate de Walter, caci obiceiurile si ritualurile sunt principala mea preocupare acum.

 

Cu drag,

Paul Melinte

P.S. Vezi si lista celor 23 de actiuni care te vor ajuta sa devii om mai inteligent.

Dacă visezi să ai un business al tău și/sau să faci bani din pasiunea ta, abonează-te la robotul de messenger pentru a primi mesaje și sfaturi valoroase. (Te poți dezabona oricând)
Ok, mă abonez la robot!
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Trimite pe Whatsapp

Explorează și alte subiecte similare

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *