Tacerea Este Spatiul In Care Omul Se Trezeste

Osho

 

Acesta este ultimul articol din seria dedicata uneia dintre cele mai bune tehnici de dezvoltare personala: TACEREA!

Am vazut cum stapanind aceasta tehnica de dezvoltare personala,  iti poti imbunatati relatiile interumane, iti poti schimba radical situatia financiara, iti poti descoperi/valorifica vocatia,  iti poti reseta mintea si remodela corpul.

Astazi vreau sa-ti recomand un videoclip din care vei intelege care este rolul tacerii in evolutia spirituala.

“Tacerea este spatiul in care omul se trezeste” – Osho

Oshosursa foto: Andrea VellutoLicenta aici

Creierul uman este format din doua emisfere cerebrale ce gandesc diferit, au  functii diferite si chiar personalitati diferite.

In timp ce emisfera dreapta te “indeamna” sa-ti TRAIESTI CLIPA, te conecteaza cu intreaga umanitate, te contopeste cu Universul si energia din jurul tau… emisfera stanga este vocea care spune “EU SUNT”, iar in acel moment te separi de fluxul de energie,  te deconectezi de la oamenii din jurul tau si auzi in cap o voce care spune:  “trebuie sa cumperi paine!

Urmareste videoclipul de mai jos si vei vedea cat de important este pentru dezvoltarea noastra spirituala  sa deconectam din cand in cand aceasta voce.

 

[ted id=229 lang=ro]

 

Si pentru ca nu cred ca-si doreste cineva un atac cerebral doar ca sa experimenteze cum este sa gandesti mai mult cu emisfera dreapta,  maine voi reveni cu un articol in care voi prezenta metode practice prin care poti  sa-ti folosesti mai mult aceasta emisfera.

M-ar bucura tare mult daca m-ai ajuta sa raspandesc acest mesaj pe retelele sociale sau chiar prin email.

 

Cu drag,

Paul Melinte

P.S.  Te-ai intrebat vreodata de ce in toate marile religii apare conceptul de “retragere spirituala” in locuri pustii ( desert, pesteri, etc. )?

Distribuie:

Scris de:

Explorează și alte subiecte similare:

Abonează-te la newsletter! Nu facem spam, primești doar cele mai utile informații. 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *